Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė- 3 dalis

QUOTE(ridzis @ 2008 11 11, 09:55)
PM uzklausk jei nesunku kada prie progos, cia nera toks degantis reikalas, bet labai idomu...

Ok jei tik bus galimybe.... nes kazkaip nelabai patogus dabar laikas,kaip tik viena po kito palaidojo, vienas pries menesi va mire, o kita praeejusia savaite.... zodziu veliau siek tiek.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*PM* @ 2008 11 23, 23:11)
Ok jei tik bus galimybe.... nes kazkaip nelabai patogus dabar laikas,kaip tik viena po kito palaidojo, vienas pries menesi va mire, o kita praeejusia savaite.... zodziu veliau siek tiek....  4u.gif

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
MERGAITES GAL PASIKEISKIT TEMOS PAVADINIMA I KAZKA KAS SUSIJE SU JAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
labai klaidinantis pavadinimas, nes kaip suprantu cia tik mamytes is JAV bendrauja!
Atsakyti
Merginos uzpildziau I751 forma (application to remove conditional residential status"), kad nuimti suvarzymus ZK. Gaunu laiska is imigracines, kur sako, kad "your conditional resident status is extended for a period of one year"...Tai cia taip iseina, kad jie mano prasymo nepatenkino ar kaip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 01 24, 20:09)
Tai cia taip iseina, kad jie mano prasymo nepatenkino ar kaip  blink.gif

as tai taip suprantu g.gif o jie neparase del ko jie pratese termina dar vieniems metams? g.gif
Atsakyti
Nea schmoll.gif tik tiek, kad gausiu kita anketa su nurodymu kada ir kur vaziuoti daryti biometrinius,,,tai gal ta pratesima duoda, jei p[vz as nesugebeciau tu biometric pasidaryti dabar, tai galeciau nukelti veliau, bet vis dar tureciau ZK g.gif O jau po biometric svarstys byla....

Mano drauge su ZK uzpilde sita, bet biometric nepasidare, isvyko i lt,,,tai jai zk pratese....
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 01 24, 20:45)
Nea schmoll.gif tik tiek, kad gausiu kita anketa su nurodymu kada ir kur vaziuoti daryti biometrinius,,,tai gal ta pratesima duoda, jei p[vz as nesugebeciau tu biometric pasidaryti dabar, tai galeciau nukelti veliau, bet vis dar tureciau ZK g.gif O jau po biometric svarstys byla....

Mano drauge su ZK uzpilde sita, bet biometric nepasidare, isvyko i lt,,,tai jai zk pratese....

zinok tiksliai nepamenu blush2.gif , bet man rodos kad ir MB gavo laiska, kad pratesia ZK metams, bet kai pasidare biometrics, tai gavo 10-mete ZK g.gif man rodos kad pergyventi nereikia - tikrai viskas bus gerai. be to, po metu galesi ir pilietybes prasyti jei noresi 4u.gif
Atsakyti
A, tai taip ir bus tada:rolleyes: ko gero ne visi is anksto uzpildo ta prasyma kaip as (mano ZK pasibaigs balandi), tai jie automatiskai metams pratesia visiems...Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 01 24, 21:18)
A, tai taip ir bus tada:rolleyes: ko gero ne visi is anksto uzpildo ta prasyma kaip as (mano ZK pasibaigs balandi), tai jie automatiskai metams pratesia visiems...Aciu 4u.gif

ner uz ka 4u.gif nieko nepadejau blush2.gif
Atsakyti
Patvirtinai mano spejimus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas gali atsakyt į keletą klausimėlių? ax.gif
Ištekėjau už amerikiečio -JAV piliečio, tačiau netrukus grįžau į Lietuvą. Laukiuosi. Žadu vėl vykti į JAV. Jokie dokumentai dėl nuolatinio gyventojo statuso ir t.t. dar nepradėti tvarkyti. Kaip manot ar nebus problemų įvažiuojant į JAV? (turiu turistinę vizą 10 metų).
Ir kokius dokumentus reikia susitvarkyti, kad legalizuoti statusą JAV?
Iš anksto ačiū už atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
Jei skaitote angliškai, čia visa informacija apie sutuoktinio vizas:
travel.state.gov

O su įvažiavimu gali būti problemų, jei jus patikrins ir matys, kad jūsų vyras- pilietis, arba jei pasakysit, kad pas savo vyrą važiuojat. Jiems gali kilti įtarimas, kad važiuojat ne turistauti, o pasilikti.
Jei norite tvarkytis dokumentus JAV- jiems gali nepatikti, kad įvažiavote su turistine viza, ir pasilikote. Nes tai būtų turistinės vizos pažeidimas. Bet iš esmės turėtų viskas būti tvarkoje.
Tvarkingiausia būtų pasidaryti sutuoktinio vizą Lietuvoje/Lenkijoje (nežinau tiksliai, ar Lietuvoje sutuoktinio vizas daro, ar tik Lenkijoje) ir tada važiuoti į JAV.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 30 sausio 2009 - 21:54