Himalaia, aciu uz atsakyma, nuraminot truputi:) as irgi esu linkusi taip pat galvoti, bet esu truputi prigasdinta pazistamu, kad gali kilti del to problemu. o susitvarkyti to reikalo man niekaip neinasi, nes dar ten bunant pries isvykstant pavoge visus deklaravimui reikalingus dokumentus, teko grizti su laikinais, tai apie paychekius visokius jau nekalbu..
Tikiuosi mano klausimas tiks prie imigracines reikalu
Noriu paklausti, gal yra tvarkiusiu ZK tevams, kurios jau turi JAV pilietybe, ar yra galimybe gauti Medicaid draudima tevams pensininkams?
Noriu paklausti, gal yra tvarkiusiu ZK tevams, kurios jau turi JAV pilietybe, ar yra galimybe gauti Medicaid draudima tevams pensininkams?
Iš savo patirties pasakyti negaliu, tačiau jei jie atitinka Medicaid reikalavimus- kodėl ne. "Medicaid is a joint federal-state program that provides health insurance coverage to certain categories of low-income individuals, including children, pregnant women, parents of eligible children, seniors and people with disabilities". Jie turi būti arba JAV piliečiai, arba Legal Resident Aliens ir atitikti dar daug kitų reikalavimų.
As turiu omeny tevus kurie cia nera nei dirbe nei gyvene, o tik atvaziuotu, kai per vaikus gautu ZK, o net ir atvaziave niekur nedirbtu
QUOTE(ridzis @ 2008 11 10, 16:23)
As turiu omeny tevus kurie cia nera nei dirbe nei gyvene, o tik atvaziuotu, kai per vaikus gautu ZK, o net ir atvaziave niekur nedirbtu
zinai as irgi vis taip masciau, bet va pazystamu tevai pensininkai, tiksliau ne tevai o mociutes seneliai atvyke cia, gyvena is valstybes zinok tikrai zinau net uz bustus visai kapeikas moka, ten ta programa nepamenu section 8 vadinas ar kokia.... kur valstybe dengia labai daug... o ir medicaid visi turi... as kazkaip irgi galvodavau kaip taip yra nu bet zinau atveju kad tikrai taip yra....bet kaip jie ten ta tvarkos neturiu zalio suprantimo, nes giminiu tokiu neturim.... o kazko klaust kazkaip nebuvo niekad reikalo... nors galeciau ir uzklaust istikruju vienos geros drauges kaip ten ju seneliai taip...
QUOTE(ridzis @ 2008 11 10, 17:23)
Na, tai Legal Residents ir yra tie, kurie atvažiavę. Apie darbo patirtį nelabai kas rašoma, reiktų pasiknaisioti. Turbūt įmanoma tvarkyti dokumentus, jei rašo, kad ir residents gali gauti Medicaid.
QUOTE(*PM* @ 2008 11 11, 03:44)
zinai as irgi vis taip masciau, bet va pazystamu tevai pensininkai, tiksliau ne tevai o mociutes seneliai atvyke cia, gyvena is valstybes zinok tikrai zinau net uz bustus visai kapeikas moka, ten ta programa nepamenu section 8 vadinas ar kokia.... kur valstybe dengia labai daug... o ir medicaid visi turi... as kazkaip irgi galvodavau kaip taip yra nu bet zinau atveju kad tikrai taip yra....bet kaip jie ten ta tvarkos neturiu zalio suprantimo, nes giminiu tokiu neturim.... o kazko klaust kazkaip nebuvo niekad reikalo... nors galeciau ir uzklaust istikruju vienos geros drauges kaip ten ju seneliai taip...
PM uzklausk jei nesunku kada prie progos, cia nera toks degantis reikalas, bet labai idomu...
Sveikos merginos,
Noriu paklausti merginu kurios daresi zalia kortele turedamos K-1 (suzadetines viza). Ar jums reikejo skiepu paso? Man daktarelis Vilniuje dave kazkokia ne iki galo uzpildyta skiepu kortele. Dukrai ejau i poliklinija emiau skiepu pasa, o man aceit sake, kad nereikia, tai sau tokio paso ir neissiemiau. Dabar reikia paduoti dokumentus statuso keitimui ir tu skiepu nera. Ka daryti tokiu atveju? Gal kam teko su tokia situacija susidurti.
Aciu labai
Noriu paklausti merginu kurios daresi zalia kortele turedamos K-1 (suzadetines viza). Ar jums reikejo skiepu paso? Man daktarelis Vilniuje dave kazkokia ne iki galo uzpildyta skiepu kortele. Dukrai ejau i poliklinija emiau skiepu pasa, o man aceit sake, kad nereikia, tai sau tokio paso ir neissiemiau. Dabar reikia paduoti dokumentus statuso keitimui ir tu skiepu nera. Ka daryti tokiu atveju? Gal kam teko su tokia situacija susidurti.
Aciu labai
Sveiki,
Kaip greitai siuo metu galima susitvarkyti dokumentus emigruoti i Kanada?
Kaip greitai siuo metu galima susitvarkyti dokumentus emigruoti i Kanada?
QUOTE(Nute_San @ 2008 11 18, 03:37)
Sveikos merginos,
Aciu labai
Aciu labai
Aš irgi dabar su skiepais tvarkausi. Turiu paprastą baltą pasą, kur pagrinde lietuviškai viskas surašyta, ir mažu šriftu angliškai.
Gal pabandykit kad giminės išimtų pasą Lietuvoj ir jums atsiųstų? Nes jei visus skiepus darytis dabar- nemažai kainuos. Pvz man reiks HPV skiepo, tai siaubas... Pirma injekcija apie 130$, visas kursas apie 350$ kainuos... Žiūrėsim, ar tikrai privaloma.
Aš dariausi sužadėtinės vizą, deja visi skiepai reikalingi. Ir pasą išsiėmiau skiepų kabinete. Skiepus pačius turėjau kortelėje. Tai gydytoja tik perrašė ir tuos kuriuos reikėjo padarė.