Labukas; 0
Man vyras taip pat pilde dokumentus man su vaikais

Teisi tavo buhaltere o ne advokatas

Nereikia jokio Tax ID kol prisijungima darai, na bent jau pries 6 metus nereikejo

Galbut reiktu pas kita advokata nueit pasiklaust, bet siiap tai ir pati gali viska be advokatu sisitvarkyti, nera ten sunku

Pildai dokus, seki instrukcijas, moki pinigelius uz formas ir lauki atsakymu

Greit sutvarko, jei tik tavo pajamos leidzia ji prijungt, na jei pajamu uztenka
QUOTE(zirzilia123 @ 2013 07 22, 08:41)
Rasiau i Zalios kortos tema, bet dubliuosiu ir cia. Nepykit
Sveikos
Net nezinau, ar i sita skyriu rasau, bet bandau...
Gyvenu JAV su vaikais ir zalia korta... Darau seimos sujungimo procedura vyrui, bet klausimas apie mokescius. Vienas is dokumentu seimos sujungumui - mokesciu deklaracija (tax return), pateikiama i Nacionalini Vizu Centra (NVC). Dvejus metus neapsiziurejusi pildziau kaip Head of Household ( grubiai - gyvenanti viena su vaikais). Dabar, kai atejo laikas siusti ta mokesciu deklaracija i atitinkama istaiga, NVC, mano advokatas sako, kad negerai uzpildyta, reikia gauti vyrui TAX ID (vyro JAV gyvenime nebuvo, neileido jo kartu su seima - mumis) ir pildyti kaip Married. Mano buhaltere teigia, kad viska gerai uzpildziau (pilde ji, zinoma, as tik pasirasiau), o advokatas, kad reikia taisyti. Gal ir galima gauti ta ID, bet komplikuota, kiek spejau pasiskaityti, o ir laiko uzima, kurio svaistyti as nebeturiu kantrybes.
KLausimas, atlikusioms ta procedura - kaip pozicionavote save pildydamos mokescius? Yra variantai : Widowed, Married Filling Separately, Married Filling Jointly, Single, Head of Household. Ir kaip "praejo" Nac.Vizu Centrui tas pozicionavimas?
Aciu, kas skaitete smile.gif
Papildyta:
Oi pamirsau parasyt, pildai kaip istekejusi, bet kartu negyvennati, o paskui kai jis tavziuos susigrazinsi uz tris metus atgal Taxsus

Bent mes jau taip darem
QUOTE(*Atide* @ 2014 01 31, 07:58)
Labukas; 0
Man vyras taip pat pilde dokumentus man su vaikais

Teisi tavo buhaltere o ne advokatas

Nereikia jokio Tax ID kol prisijungima darai, na bent jau pries 6 metus nereikejo

Galbut reiktu pas kita advokata nueit pasiklaust, bet siiap tai ir pati gali viska be advokatu sisitvarkyti, nera ten sunku

Pildai dokus, seki instrukcijas, moki pinigelius uz formas ir lauki atsakymu

Greit sutvarko, jei tik tavo pajamos leidzia ji prijungt, na jei pajamu uztenka