Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė- 3 dalis

QUOTE(Lialondra @ 2012 06 13, 08:22)
O tai kaip man gauti viza jei is tikruju noriu pasitobulinti anglu kalba? O sakykit, ar uz mokslus is karto reikia sumoketi, ar tik istoti ir tada pavyzdziui eiti i ambasada del vizos? Dar vienas klausimukas, ka man, turinciai LT teises magistra galima butu pastudijuoti USA? smile.gif  4u.gif
Aciu uz atsakymus smile.gif

jei vien tik pasitobulinimui tai studentishkos vizos neduos, tam yra j1 viza, ji trumpalaike ir po jos dazniausiai i Lt reikia grizti dviems metams minimum, paskaitykit apie ja. Tai ta pati viza kur gauna aupair, work&travel studentai ir taip pat studentai, kurie atvyksta tik kazko pasitobulinti, pasimokyti, bet nestudijuoja pilnu tempu ir nesiekia diplomo. gaunant ta viza, vaikas irgi gauna priklausytinio viza ir gali vykti kartu.

Del to ka galit studijuot, tai is esmes bet ka. Galit testi teises studijas, kai kuriuos dalykus turbut persivest galima bus ir to pasekoje studijuoti trumpiau negu zmogui be teisinio issilavinimo. Galit rinktis bet koki kita magistra, kas patinka. Tiesiog jei pasirinksit pvz vadyba tai reiks pora papildomu dalyku paimti, prerequisites jie vadinasi ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 06 13, 19:12)
jei vien tik pasitobulinimui tai studentishkos vizos neduos, tam yra j1 viza, ji trumpalaike ir po jos dazniausiai i Lt reikia grizti dviems metams minimum, paskaitykit apie ja. Tai ta pati viza kur gauna aupair, work&travel studentai ir taip pat studentai, kurie atvyksta tik kazko pasitobulinti, pasimokyti, bet nestudijuoja pilnu tempu ir nesiekia diplomo. gaunant ta viza, vaikas irgi gauna priklausytinio viza ir gali vykti kartu.
Del to ka galit studijuot, tai is esmes bet ka. Galit testi teises studijas, kai kuriuos dalykus turbut persivest galima bus ir to pasekoje studijuoti trumpiau negu zmogui be teisinio issilavinimo. Galit rinktis bet koki kita magistra, kas patinka. Tiesiog jei pasirinksit pvz vadyba tai reiks pora papildomu dalyku paimti, prerequisites jie vadinasi ir tiek.

Ac, MichGirl, uz atsakyma. Tik noreciau paklausti, kokioje valstijoje pigiausia mokytis ir gal koki universiteta ar kolegija galetumete parekomenduoti. Kad man butu lengiau ieskoti, nes usa juk tiek mokymosi istaigu, kad neimanoma issirinkti smile.gif Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
nera valstijos, kurioj pigiausia mokytis. Tiesiog kainos eina pagal universitetu reputacija ir t.t. Jei tik anglu mokytis tai community colleges yra pigiausi, bet ten maksimum gali gauti associate degree - dvimetis diplomas, zemesnis uz bakalaura. O jei magistro studijoms tai reikia ziuret pagal tai ka tu nori studijuot, kurio reputacija geresne ir kainos santykis geras. Savaime suprantama, kad pvz Californijoj ar NYC pragyvenimas yra brangesnis, midweste ar pietuose kazkur pigesnis, tai i ta irgi galima atsizvelgti. As tavo vietoj pasirinkciau kelias valstijas ir miestus juose, kur domina tave gyvenimas ten, ir pagal tai ieskociau mokslo istaigu ir jas lyginciau.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 06 14, 01:12)
nera valstijos, kurioj pigiausia mokytis. Tiesiog kainos eina pagal universitetu reputacija ir t.t. Jei tik anglu mokytis tai community colleges yra pigiausi, bet ten maksimum gali gauti associate degree - dvimetis diplomas, zemesnis uz bakalaura. O jei magistro studijoms tai reikia ziuret pagal tai ka tu nori studijuot, kurio reputacija geresne ir kainos santykis geras. Savaime suprantama, kad pvz Californijoj ar NYC pragyvenimas yra brangesnis, midweste ar pietuose kazkur pigesnis, tai i ta irgi galima atsizvelgti. As tavo vietoj pasirinkciau kelias valstijas ir miestus juose, kur domina tave gyvenimas ten, ir pagal tai ieskociau mokslo istaigu ir jas lyginciau.

Na, pas mane vieni pazistami gyvena NYC tai siaip realiausia butu gal tenai kurtis. Beje,. gal yra koks tinklalapis, kur galima butu kolegiju bei universitetu reitingus pamatyti ir studiju kainas suzinoti? 4u.gif
Atsakyti
nezinau tokiu puslapiu, man jau nera tokie dalykai aktualus. Bet siaip visad per google gali pasiieskot kazko. arba jei bazuotumeisi arciau pazistamu savo, tai gal jie ka parekomenduotu.
Atsakyti
Labas,

Gal kas galetu parekomenduoti gera advokata imigracijos klausimais Londone?
Dekui!
Atsakyti
JEI KAS NORS NORI IVAZIUOTI I JAV SU ZALIA KORTA, NORS SALYJE NEBUVO DAUGIAU NEI KELIS METUS, RASYKITE MAN I AZ. PASIDALINSIU SAVO PATIRTIMI. BUDAS TIKRAI LEGALUS IR NIEKO NEREIKIA DADIRBINETI, MELUOTI AR ISLEISTI PINIGU. Rasau, nes kai man rikejo patarimo, internete niekur neradau, todel gal kam prireiks mano pagalbos.
Atsakyti
tai jeigu viskas legalu, tai kodel neparasot viesai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 08 31, 23:41)
tai jeigu viskas legalu, tai kodel neparasot viesai?  g.gif

Daug kam neaktualu, o ir pasakoti reiktu man asmeniskus dalykus, kuriu viesinti nenoriu ir nematau reikalo.
Atsakyti
O nelegalaus tikrai nieko nebuvo. Dabar juokiuosi, kad norejau i us tik bilieto nepirkau lotuliukas.gif o kai nusipirkau bilieta, sedau i lektuva su savo zalia kortele ir skridau. Kirsdama siena ne vieno zodzio nemelavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dream...: 01 rugsėjo 2012 - 00:28
Maloniai kviečiame visas mamas ir ne tik gyvenančias Didžiojoje Britanijoje prisijungti prie mūsu facebook grupės pavadinimu "Didzioji Britanija londonas" Grupėje galėsite rasti naudingos, šiaip įdomios informacijos. Taip pat galėsite susipažinti su įvairiais lietuviais gyvenčiais taip pat UK.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ateinu cia, nes gal kam nors mano info bus naudinga mirksiukas.gif
siandien buvo interviu del green card, atvaziavau i USA teritorija su visa waiver, lapkricio 7, susituokem per Kaledas ir turejau isvykt vasario pradzioj, neisvykau, nesitvarkem popieriu net per ta 3men legalu laika, be jokiu stresu ir parkiu pragyvenom iki rugpjucio ir nusprendem kad gal reik pagaliau susitvarkyt biggrin.gif rugpjucio 17 issiuntem visus popierius, rugsejo 6 paskyre laika fingerprintams, spalio 22 atejo work permit, spalio 24 pokalbis, paklause keliu klausimu, uzdejo stampa pase, ateme work permitt biggrin.gif ir pasake laukt zalios kortos ateinancios pastu, vsio, easy peasy 4u.gif
QUOTE(himalaia @ 2012 01 04, 21:50)
Aš vietoj tavęs niekur nevažiuočiau ir kuo greičiau pradėčiau tvarkytis dokumentus. Geriau nelauk, kol 90 dienų pasibaigs, šsiųsk dokus ir tada bus nesvarbu, kad "overstay" prasidės, nes būsi "adjustment of status" procese, t.y. jau būsi šalyje legaliai. O tada jau viskas greitai, per mažiau, kaip pusmetį gausi laikiną ŽK ir galėsi ramiai skristi į LT neilgiems periodams.

aciu uz patarimus mirksiukas.gif

QUOTE(MichGirl @ 2012 01 05, 01:45)
Bet is visa waiver ten or per santuoka susitvarkysi statusa yra labai sunku. Yra keli tik sekmingai atvejai, daugumai déjà teko tvarkytis savo salyse.

as vienas is tu sekmingu atveju biggrin.gif
QUOTE(MichGirl @ 2012 01 05, 04:44)
As irgi del to siulyciau lt darytis, vyro kuri laika nematys, bet bent jau daug daugiau sansu, kad be problemu gaus sutuoktines viza, nes viskas butu pagal taisykles.

nebuvo jokiu problemu, absoliuciai schmoll.gif

QUOTE(himalaia @ 2012 01 05, 06:47)
Nesigąsdink čia dėl tų visų "daryk viską pagal taisykles" ir t.t.

aciu Jums labai 4u.gif
QUOTE(*NYC* @ 2012 01 05, 19:18)
maliutka as ir sakyciua lik ir tvarkykis,o jei kada i NYC patrauksit,nes tviskis tikrai giminiu turi turet tai nepamirsk ,kad Mi casa es su casa mirksiukas.gif  nors ant kavos suisibegt galesim  bigsmile.gif

aciu ir tau drauge wub.gif
QUOTE(Aylin @ 2012 01 06, 21:08)
As irgi nevaziuociau. Pritariu kitoms mamytems smile.gif
Nes veliau pasigailesi, jei kazkas nesigaus.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(MichGirl @ 2012 01 06, 21:43)
Bevizio rezimo salyga, skirtingai nuo turistines vizos, yra nekeisti statuso I joki kita. Todel nemazai ir tokiu santuoku nepraeina is JAV neisvykus tvarkantis, nes imigracine atsiuncia atsakyma, kad is Bevizio keisti negalima, reikia vaziuoti I savo sali ir darytis sutoktinio via ambasadoje.

viskas praejo "no problem" 4u.gif
Atsakyti