Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė- 3 dalis

QUOTE(MartiKarti @ 2012 02 14, 16:10)
Labas merginos!
Gal kuri padesite ar pakomentuosite sia situacija: Vyras turi zalia korta, zmona nieko neturi. Abu nori nuskristi i NY ir Cikaga paturistauti. Kaip manot ar imigracine kabinesis? Gali but, kad zmonos neileis? Abu santuokoj 5metai ir turi vaiku.

Tai per imigracine eikit atskirai. Vyras kaip resident, o zmona kaip su visa waiver ir viskas. Nematau problemu. Ypac jei vaikas LT liks, ileis be problemu.
Atsakyti
Pritariu MichGirl. Aišku, gali būti, kad be problemų praleis, bet įtartinai viskas gali atrodyti pareigūnui. Gi vyro klaus, kiek laiko buvo išvykęs iš šalies... Jei daugiau, kaip 6 mėnesius- gali kilti nesklandumų.
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2012 02 14, 18:25)
Tai per imigracine eikit atskirai. Vyras kaip resident, o zmona kaip su visa waiver ir viskas. Nematau problemu. Ypac jei vaikas LT liks, ileis be problemu.

puse valandos pries lektuvui pakylant skrydziui i bet kuri JAV oro uosta is kitos salies, JAV pareigunai jau turi tureti visus duomenis, apie keleivius, kas tokie, su kokiom vizom atskrenda ir t.t. Manau ir kas yra vyras ir zmona irgi nesunkiai zino smile.gif As asmenishkai be didelio reikalo nerizikuociau, nebent butina abiems I JAV papult. Bet atostogaut tai rinkciausi kitur.
Atsakyti
O jus merginos pasakyk ar dar vyksta tie zaliu kortu losimai? Kada? Ir kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2012 02 15, 14:33)
O jus merginos pasakyk ar dar vyksta tie zaliu kortu losimai? Kada? Ir kaip?  ax.gif

http://www.supermama...;#entry53287736
Atsakyti
Merginos, labai aciu uz nuomone 4u.gif Lygiai tokie patys ir mano pamastymai...
Atsakyti
sveiki. kiek laiko uztrunka nuo prasymo padavimo pilietybei gauti iki pilietybes gavimo?
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2012 03 15, 03:18)
sveiki. kiek laiko uztrunka nuo prasymo padavimo pilietybei gauti iki pilietybes gavimo?

Iki 6 mėnesių, priklauso nuo gyvenamosios vietos. Kai kur trumpiau, kai kur ilgiau.
Atsakyti
Mielosios mamytes uzsienyje, ir as esu mama, kuriai reikalinga jusu visu bei jusu draugu bei pazystamu pagalba, kurie pries deportacija.Prasom nuosirdziausiai, pasirasykite uztarimo peticija del mano statuso JAV."Dekingos as ir mano dukros

http://www.change.or...her-residency-2

P.S. jei atsiras klausimu ar neaiskumu, prasom parasykite mums emailu migeluna@yahoo.com.
Atsakysim i kiekviena uzklausima
Atsakyti
Sveiki as ir mano drauge gyvenam anglijoje jinai yra ukrainos piliete ir gyvena nelegaliai. Nusprendem tuoktis, koks butu lengviausias budas iteisinti santuoka ir sutvarkyti dokumentus pasilikti cia gyventi?
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2012 03 26, 03:21)
Mielosios mamytes uzsienyje, ir as esu mama, kuriai reikalinga jusu visu bei jusu draugu bei pazystamu pagalba, kurie pries deportacija.Prasom nuosirdziausiai, pasirasykite uztarimo peticija del mano statuso JAV."Dekingos as ir mano dukros

http://www.change.or...her-residency-2

P.S. jei atsiras klausimu ar neaiskumu, prasom parasykite mums emailu migeluna@yahoo.com.
Atsakysim i kiekviena uzklausima

Pasirasiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Is karto atsiprasau, kad nelabai itema, bet nezinojau kur kitur rasyti (kitos temos jau uzdarytos) blush2.gif

Norejau paklausti del darbu JAV, kitais metais turesiu anglu filologijos BA, kaip suprantu rasti darba pagal sia specialybe man turbut neimanoma, nes anglu k. mokytoju ten netruksta, o kaip EN-LTverteja tikriausiai neprasisukciau, vis gi tam reikia ir nemazos patirties.

Norejau pasidometi kokios mano galimybes ? Kaip pradeti isitvirtinti? Masciau, kad reiktu pradziai padirbet mazai apmokama darba (vis gi kitaip ir neiseitu) ir po to bandyti studijuoti toliau, gal pasirinkti kita career direction, manau tureciau gauti studento viza? ir bedirbant+studijuojant dalyvaut ZK loterijoje.. Vis gi pamacius studiju kainas, susimastai is kur tiek pinigu gauti, kai neturi turtingu geru dedziu ir pan, o paskolomis nesinori apsikrauti doh.gif

Atsakyti