Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė- 3 dalis

QUOTE(Egita_23 @ 2011 02 27, 16:27)
Labutis,
gal as cia ne i tema truputuka paklausiu, bet galbut kas esat susidire su panasia situacija. smile.gif
Esu istekejusi UK uz anglijos piliecio, susilaukem dukrytes, jai pagal teti padarem pasa ir jo pavarde.(as kaip istekejau nei paso nei pavardes nekeiciau). Dabar su dukryte planuoju vaziuot atostogu i lietuva, bet jos pavarde skiriasi nuo manosios. Kaip reikia irodyt, kad ji mano vaikas lietuvai? Nes jos anglisko gimimo liudijimo kur as irasyta kaip mama, Lietuva neuzskaito...

man yra teke skristi ,kai mano viena pavarde,o vaiku kita-niekas niekur nesikabino,nors as pamenu turejau notoro patvirtinanti laiska ,kad tevas isleidzia mane keliauti su vaikais,bet niekas net neuzklause kas ir kaip schmoll.gif dabar man regis jokiu laisku net neberikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egita_23 @ 2011 02 27, 17:27)
Labutis,
gal as cia ne i tema truputuka paklausiu, bet galbut kas esat susidire su panasia situacija. smile.gif
Esu istekejusi UK uz anglijos piliecio, susilaukem dukrytes, jai pagal teti padarem pasa ir jo pavarde.(as kaip istekejau nei paso nei pavardes nekeiciau). Dabar su dukryte planuoju vaziuot atostogu i lietuva, bet jos pavarde skiriasi nuo manosios. Kaip reikia irodyt, kad ji mano vaikas lietuvai? Nes jos anglisko gimimo liudijimo kur as irasyta kaip mama, Lietuva neuzskaito...

kaip suprast "lietuva neuzskaito"? jiems ir nereikia nieko uzskaityt, vaikas turi gimimo liudijima salies, kurioje gime ir tiek. To oro uoste pilnai uztenka, kad irodyt jog tai tavo vaikas. niekam nieko uzskaitinet tikrai nereikia.

ar cia kazkur kitur tau reikia tai irodyti, o ne oro uoste?
Atsakyti
QUOTE(Egita_23 @ 2011 02 27, 23:27)
Labutis,

Vaikui nereik but LT pilieciu, kad ileistu i Lietuva mirksiukas.gif Prie pavardziu niekas nesikabina, pasa juk ne pagal tai isduoda pagaliau. Kitaip kaimynu vaikai ta pacia pavarde butu tavo vaikai lotuliukas.gif
UK pilieciam kiek zinau LR pilietybes kaip antros pasiimt negalima, todel dukryte ir liks angle, bent kol kas. Jei noresite pasilikti Lietuvoje ilgiau nei 3men., darysit leidimus gyventi ir tiek. ES pilieciam berods ir 6men.galima be leidimu, bet negarantuoju, reik pasiskaityt www.migracija.lt jei turit tokiu planu.
O del keliones, gali skristi ir ne su savo vaiku ir nieks nieko nesakys, svarbu tvarkingi dokumentai. Mano vaikai irgi neturejo LR pilietybes kai skridom, bet nieks neklause parodyti tevystes rysio.

QUOTE(*NYC* @ 2011 03 01, 05:10)
man yra teke skristi ,kai mano viena pavarde,o vaiku kita-niekas niekur nesikabino,nors as pamenu turejau notoro patvirtinanti laiska ,kad tevas isleidzia mane keliauti su vaikais,bet niekas net neuzklause kas ir kaip schmoll.gif  dabar man regis jokiu laisku net  neberikia unsure.gif

Tikrai nebereikia 4u.gif Yra saliu kur vis dar reikia, drauge skrido i Bahamus sake ten reikejo tevo leidimo.
Atsakyti
Pasižiūrėjau, kad labai sutrumpėjo laukimo laikas, kai piliečiai ar ŽK turėtojai nori gimines, artimuosius į JAV atsivežti. Čia oficialus puslapis, galima pagal formos numerį patikrinti laukimo laiką.

Pvz., norint sutvarkyti piliečio broliui ar seseriai ŽK, jei aptarnauja Vermonto processing center, laukti reikia tik 7 mėnesius bigsmile.gif Bet užtat Kalifornijoj 42 mėnesius...
Pvz., ŽK turėtojo sutuoktiniui, vaikams šeimos sujungimas Vermonte- 5 mėnesiai.
Aišku, bendras laukimo laikas išeina ilgesnis, bet vis ne 10 metų, kaip kad anksčiau buvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 16 kovo 2011 - 20:27
Himalaja, gal gali dar karteli imesti nuoroda, nes sios neatidaro. Dekui wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVI: 16 kovo 2011 - 20:36
QUOTE(JVI @ 2011 03 16, 14:35)
Himalaja, gal gali dar karteli imesti nuoroda, nes sios neatidaro. Dekui wink.gif

Puslapis streikuoja jų, tai todėl turbūt ir neatidaro. O šiaip pagrindinis https://egov.uscis.gov/. Bet užstrigęs kažko dabar. Arba gal čia tik man per Firefox nerodo. Su IE naršykle atsidaro normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 16 kovo 2011 - 21:15
QUOTE(himalaia @ 2011 03 16, 13:26)
Pasižiūrėjau, kad labai sutrumpėjo laukimo laikas, kai piliečiai ar ŽK turėtojai nori gimines, artimuosius į JAV atsivežti. Čia oficialus puslapis, galima pagal formos numerį patikrinti laukimo laiką.

Pvz., norint sutvarkyti piliečio broliui ar seseriai ŽK, jei aptarnauja Vermonto processing center, laukti reikia tik 7 mėnesius  bigsmile.gif Bet užtat Kalifornijoj 42 mėnesius...
Pvz., ŽK turėtojo sutuoktiniui, vaikams šeimos sujungimas Vermonte- 5 mėnesiai.
Aišku, bendras laukimo laikas išeina ilgesnis, bet vis ne 10 metų, kaip kad anksčiau  buvo thumbup.gif

O per Nebraska, tvarkyt broliui ar sesei-6 metai, tik kol peticija bus priimta...
Atsakyti
Sveikos, gal kuri norėtų sudalyvauti ir padėti man rengiant reportažą apie tarptautines poras? kalba eina apie Europos Komisijos pasiūlymą suvienodinti teiseną, kad skyrybų atveju lengviau būtų galima pasidalyti turtą ir greičiau bei pigiau susitvarkyti skyrybų reikalus. Reikia poros ar žmogaus, kuris būtų sudaręs santuoką su kitos ES valstybės piliečiu. Arba išgyvenęs skyrybas. Kad papasakotų, su kokiomis problemomis yra/buvo susidūręs, ar tie teisiniai pasiūlymai bent iš dalies būtų jas išsprendę.
Lauksiu asmeninių žinučių
Atsakyti
gal kas neseniai daretes lietuvisku diplomu ivertinima per WES? Kokius dokumentus is universiteto reikia jiems issiusti? Raso, kad jeigu pavarde pasikeite, tai reikai santuokos liudijima siusti, tai ar kopija ar originala?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Americana: 12 balandžio 2011 - 09:53
Merginos, tos kurios daresi imigracine zmonos viza, ar ta pacia interviu diena ja ideda i pasa ar reikia kazkiek palaukti? Ar reikia paciai atsiimti ar pastu atsiuncia pasa? Aciu labai uz atsakyma wink.gif
Atsakyti
Jei interviu vyksta Vilniuje,tai ryte nustatytu laiku dalyvauji interviu ir 4 valanda popiet pasiimi pasa su galiojancia viza. Girdejau kaip nevietiniai praso atsiusti,vadinasi galima.Daugiau informacijos duotu pati ambasada.
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2011 04 12, 15:40)
Merginos, tos kurios daresi imigracine zmonos viza, ar ta pacia interviu diena ja ideda i pasa ar reikia kazkiek palaukti? Ar reikia paciai atsiimti ar pastu atsiuncia pasa? Aciu labai uz atsakyma wink.gif

jei viskas gerai - gauni iskarto ta pacia diena, jei yra kabliuku - tau atsius tada kai viska issiaiskins
Atsakyti