Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė- 3 dalis

Sveiki mamytes 4u.gif taip tylu cia ....tai kaip ten baigesi su tais laiskuciais del zalios kortos? rolleyes.gif gal jau visos gavot!!!!! bigsmile.gif ir as bandysiu rugseji zaisti su seima,gal pavyks ir mums ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedre Gruodiene @ 2010 09 23, 19:53)
Sveiki mamytes  4u.gif  taip tylu cia ....tai kaip ten baigesi su tais laiskuciais del zalios kortos? rolleyes.gif gal jau visos gavot!!!!! bigsmile.gif ir as bandysiu rugseji zaisti su seima,gal pavyks ir mums  ax.gif  4u.gif

oi atsiprasau ne cia papuoliau blush2.gif
Atsakyti
g.gif visad maniau, kad visi tik emigruoja is LT, bet pasirodo ir imigruojančiųjų yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birute_: 24 rugsėjo 2010 - 08:49
Gal kas galetu patarti del tos policijos pazymos apie teistuma [neteistuma] gavimo. Zinau, kad ja galima gauti internetu, bet pasiziurejau ten tiek daug paskirciu tai nezinau koki rinktis: ar juridini asmeni ar uzsienio valstybes institucija? As darausi del imigracines vizos ja...
Atsakyti
QUOTE(Zemuogiuke @ 2010 11 07, 04:42)
Gal kas galetu patarti del tos policijos pazymos apie teistuma [neteistuma] gavimo. Zinau, kad ja galima gauti internetu, bet pasiziurejau ten tiek daug paskirciu tai nezinau koki rinktis: ar juridini asmeni ar uzsienio valstybes institucija? As darausi del imigracines vizos ja...

Aš užsienio valstybės institucijai užsakinėjau.
Atsakyti
labas. nezinau ar cia kreipiuosi,bet gal atsiras kurios paaiskins,pades,patars. buciau labai dekinga. pirma paaiskinu situacija,o paskui klausimai.
vaikinas jau apie8metus isvykes i ispanija,ten dirba,gyvena,susitiko ukrainiete,ji buvo istekejusi uz ukrainiecio,vaikuciu jie neturejo,bet dar neissiskyrusi. tai tas vaikinas su ta ukrainiete susilauke sunaus kuriam jau 3metukai. dabar jie noretu gristi i lietuva gyventi. ar tai imanoma? kokius popierius jiems pirmiausia ir kur reikia tvarkytis? gal zinote kas.... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 11 07, 21:26)
Aš užsienio valstybės institucijai užsakinėjau.

Dekui, ir as tokia uzsisakiau wink.gif
Atsakyti
mergaites,nejau man niekas negali paaiskint,arba nukreipti i tam skirta tema,jei tokia yra,nes as neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 12 01, 05:18)
mergaites,nejau man niekas negali paaiskint,arba nukreipti i tam skirta tema,jei tokia yra,nes as neradau g.gif

Pasiskaitinek LR istatymus, bet kiek suprantu pirmas zingsnis butu tai merginai issiskirti su vyru, o tada jau bandyti gauti leidima gyventi LT kaip lietuvio suzadetinei ar zmonai. Pasuk i migracine tarnyba, viska tau paaiskins.
Atsakyti
turiu klausimuka toms kas daresi imigracine viza i JAV, as darausi CR1 viza ir man klausimas iskilo ar einant i interviu ambasadoje dar reikes moketi uz viza? Nes siaip atrodo visi mokesciai sumoketi bus Amerikoj...
Atsakyti
sveiki.gal kas zinot, kaip su skiepais maziems vaikams(cia apie zalias kortas.)
Atsakyti
labas. planuoju grysti i lietuva,siuo metu esu anglijoje. o kaip del dokumentu,banko korteles?ja uzsidaryti?
Atsakyti
Labutis,
gal as cia ne i tema truputuka paklausiu, bet galbut kas esat susidire su panasia situacija. smile.gif
Esu istekejusi UK uz anglijos piliecio, susilaukem dukrytes, jai pagal teti padarem pasa ir jo pavarde.(as kaip istekejau nei paso nei pavardes nekeiciau). Dabar su dukryte planuoju vaziuot atostogu i lietuva, bet jos pavarde skiriasi nuo manosios. Kaip reikia irodyt, kad ji mano vaikas lietuvai? Nes jos anglisko gimimo liudijimo kur as irasyta kaip mama, Lietuva neuzskaito...
Atsakyti