Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė- 3 dalis

QUOTE(JVI @ 2010 06 01, 22:06)
Sveikos,
Atsiprašau, kad gal ne visai tinkamoj temoj rašau, bet tam klausimui, kuri turiu, dedikuotos kaip ir neradau.
Gal esate kuri susidurusi su stambesnių siuntu siuntimu is Lietuvos i JAV? Paštas šioje vietoje netinkamas, nes pernelyg didelis svoris ir gabaritai ne tie smile.gif. DHL, UPS kaina nereali  doh.gif  .Turinys legalus  biggrin.gif , tik i lėktuva imti per sunkus buvo (pora didelių lagaminu susidaro).
Bučiau labai dėkinga!

Atlantic Express Corp. ,IL,Chicago. Galite nors visa konteineri issipirkti ir siusti per juos.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turi UK CV pvz? Bučiau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamites ! Labai reikia pagalbos,pasmane situacija tokia: atvaziavome pas zmogu kuris turejo idarbint mano vaikina bet gavo trumpalaikius darbus taip vadinamus (halturkea) as turejau neuzilgo gymdit zadejo idarbint legalei bet taip ir liko zodziai,mes atidarem maniskiui self-emloyed kad gautumem pasalpas,as irgi dirbusi ant self-employed bet problema tame kad pazistama atidarinejo man ta self-employed ir man buvo pasakita kad mokesius reikes moket kai laiskas ateis su suma,,na cia dar nieko dabar atejo bauda ir suma uz tuos menesius ,bet maniskis ilga laika sedejo be darbo ir mes turim skola uz kambari kuri nuomojames,mes dabar turim mazile o tam kuriam mokejom uz kambari nera seimininkas jo pazistamas,nes jis turejo moket uz paslaugas bet jis nemokejo ir seimininkas nori visus giventojus isvarit.nezinau ka daryt ,nes nesumokejom mokesciu negalim kreiptis del konsulinio namo,ir pasalpas negaunam kol nesumokesim uz tuos menesius ir bauda,bet siuo metu neturim pinigu.patarkit kas nors kur kreiptis ka daryt
Papildyta:
pamirsau pasakyt mazile gimusi cia anglijoi
ar gali mus ismesti ar su vaiku mazu neturi teises?mano mazilei 3 menesei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima mamite: 29 birželio 2010 - 16:02
Laba diena,

Perskaiciau namazai, bet gal kas galetu pasidalinti patirtimi apie K1 visa, nes su suzadetiniu pradejom procesa. O man jau idomu, ko ten ambasadoj klausineja. Karta jau esu negavus turistines vizos , tai biski neramu, kad ir vel gal busiu per jauna, per mazi rysiai su Lietuva. Busiu labai dekinga:)
Atsakyti
Šįkart nereiks ryšių su Lietuva įrodinėt, gi planuojate išvykti, reik įrodinėti ryšius su sužadėtiniu. Svarbiausia tik įrodyti, kad jūsų santykiai tikri, tuoksitės ne dėl imigracinio statuso. Jei taip ir yra- nėra reikalo jaudintis, nekratys kaip per filmą "Žalią korta" su Depardieu ir Mcdowell smile.gif Vienus paklausinėja, kaip susipažino, kitų beveik nieko neklausia...
Atsakyti
Meile tikra, rysiai tikri:) tiesiog neramu ir tiek.... jei niekad nebuciau ejus visos, net nebutu ko nerimauti, nes tikeciaus zmogiskumo... kadangi pries tai viska dariau perdetai saziningai, tvarkingai, kaip retas ir nedave, tai kazkaip ir neramu... O kaip jiems irodysiu? mano situacija tokia as esu susitikus su suzadetinio tevais Amerikoj, jis susipazines su mano tevais Lietuva, bendri draugai, daugybe laisku, skambuciu, nuotrauku.... Gal iki tos vizos jis dar karta ar du mane palankys, tai kaip jums atrodo patikes:)))) dabar net emem galvoti, gal reikejo Lietuvoj pirma susituokti ir tada prasyti zmonos vizos, bet dabar tai kainuotu gal net daugiau laiko, o jau taip norisi pagaliau buti kartu. Gal dar zinot kiek laiko tai uztrunka girdejome, kad 5 menesiai, mano draugas pasirenges advokata samdyti, kad greiciau butu, bet as dvejoju ar verta? Gal kas tvarketes su advokato pagalba. As jokiu rezimu nepazeidu, tai atrodo, kad pinigu svaistymas:) Tiesa gal kas bandet vaziuoti i Jav su esta, kai tvarketes suzadetines visa, nes viena karta ir gal man paprasciau butu ji aplankyti, nes Amerikoj atostogu tai ne prudai:)? labai buciau dekinga uz atsakymus:)
Atsakyti
QUOTE(Amille @ 2010 07 28, 13:32)
Meile tikra, rysiai tikri:) tiesiog neramu ir tiek.... jei niekad nebuciau ejus visos, net nebutu ko nerimauti, nes tikeciaus zmogiskumo... kadangi pries tai viska dariau perdetai saziningai, tvarkingai, kaip retas ir nedave, tai kazkaip ir neramu... O kaip jiems irodysiu? mano situacija tokia as esu susitikus su suzadetinio tevais Amerikoj, jis susipazines su mano tevais Lietuva, bendri draugai, daugybe laisku, skambuciu, nuotrauku.... Gal iki tos vizos jis dar karta ar du mane palankys, tai kaip jums atrodo patikes:)))) dabar net emem galvoti, gal reikejo Lietuvoj pirma susituokti ir tada prasyti zmonos vizos, bet dabar tai kainuotu gal net daugiau laiko, o jau taip norisi pagaliau buti kartu. Gal dar zinot kiek laiko tai uztrunka girdejome, kad 5 menesiai, mano draugas pasirenges advokata samdyti,  kad greiciau butu, bet as dvejoju ar verta? Gal kas tvarketes su advokato pagalba. As jokiu rezimu nepazeidu, tai atrodo, kad pinigu svaistymas:) Tiesa gal kas bandet vaziuoti i Jav su esta, kai tvarketes suzadetines visa, nes viena karta  ir gal man paprasciau butu ji aplankyti, nes Amerikoj atostogu tai ne prudai:)? labai buciau dekinga uz atsakymus:)

jei tau neseniai buvo neisduota turistine viza i JAV, tai leidimo keliauti beviziu rezimu tu negausi. Tvarkytis suzadetines viza ir tiek, jei santykiai su suzadetiniu rimti, tai nereikia ir pergyventi, tai ne tas pats kaip turistine viza ir reikalavimai jai kiti, jokiu rysiu su LT tau irodinet nereikes si karta.
Atsakyti
As turiu esta, pries prasydama vizos turejau, bet buvau nusprendus gal pabut ilgiau ir nedave. Ir po vizos nedavimo jau du kartus buvau JAv su esta abu kartus beveik po 3 menesius ir nieko ten USA neuzkliuvau. Aisku niekur niekam nemelavau, buvau parasius, kad prasiau vizos ir kada. Kad mano tikslas ir prasant vizos buvo Jav pavieseti apie 6 menesius,.Nes manau jai viska darai saziningai, tai viskas buna gerai, va tik kad ir kaip saziningai tos turistines prasiau, negavau:)
As del suzadetines vizos nelabai ir jaudinuosi, tik siaip smalsu, idomu, kas nesenai daresi ir tiek, noreja kad kas tiesiog patirtim pasidalytu.
Atsakyti
QUOTE(Amille @ 2010 07 29, 06:27)
As turiu esta, pries prasydama vizos turejau, bet buvau nusprendus gal pabut ilgiau ir nedave. Ir po vizos nedavimo jau du kartus buvau JAv su esta abu kartus beveik po 3 menesius ir nieko ten USA neuzkliuvau. Aisku niekur niekam nemelavau, buvau parasius, kad prasiau vizos ir kada. Kad mano tikslas ir prasant vizos buvo Jav pavieseti apie 6 menesius,.Nes manau jai viska darai saziningai, tai viskas buna gerai, va  tik kad ir kaip saziningai tos turistines prasiau, negavau:)
As del suzadetines vizos nelabai ir jaudinuosi, tik siaip smalsu, idomu, kas nesenai daresi ir tiek, noreja kad kas tiesiog patirtim pasidalytu.

aisku, as maniau leidimo tik ruosiates ar prasyti.

del suzaetines vizos, tai zinau nesena draugu patirti viskas buvo labai lengvai, lengvai gavo ir be problemu atvaziavo, tik tai buvo ne is LT, bet nemanau, kad sirtumas yra didelis smile.gif
Atsakyti
Aciu tau Michgirl:) Jo sunkiausia manau bus laikas, nes kai noriu but su savo zmogum, net savaite prailgsta:)
Atsakyti
QUOTE(Amille @ 2010 07 29, 15:50)
Aciu tau Michgirl:) Jo sunkiausia manau bus laikas, nes kai noriu but su savo zmogum, net savaite prailgsta:)

tai jau taip, mes su savishkiu santykiu pradzioj, turejom 4 menesius skirtingose valstijose pagyventi, tai dziaugdavaus kiekviena pasibaigusia diena, kad jau maziau vis viena diena laukti reiks. smile.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kuri dabar darotes IR1-CR1 viza? Mes kaip tik pradejome visa sita procesa.. laukimas ilgas nusimato, apie 8 menesius sad.gif bet ka darysi... tai sakau reiketu pasidometi gal kuri tiksliau gali papasakoti kaip Lietuvoje Vilniuje toje ambasadoje per interviu buna? Kiek zinau anksciau zmones i Varsuva vaziavo, bet man Varsuva neaktualu jau, tai gal kas Vilniuje daretes?
Atsakyti