Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė- 3 dalis

QUOTE(Chouchou @ 2009 08 22, 07:48)
mes medicinine apziura praejome per viena diena, tik skiepus susirinkite pries tai.Pasiskambinkite jus tam daktarui is anksto ir paklauskit per kiek dienu jis duoda atsakyma-mes lgy pasiemem voka ta pacia diena.....jau nebepamenu net. Bet problemu tikrai neturejom 4u.gif

o as skambinau praeita savaite susizinoti del tu skiepu, tai sako per ta vizita pasakys, ko reikia, o as norejau juos susitvarkyti irgi pries tai g.gif o jus kurioje vietoje ejot i gedo pr?
Atsakyti
Jau pasiskambinau tam daktarui,tai kai pasakiau,kad interviu rugsejo 8,tai paskyre tvarkytis rugsejo 1.Sakau,ar spesiu-sako,laisvai,tik liepe atsinesti ginekologo pazyma apie sveikatos bukle.O ginekologai atostogauja,talonu taip greit neimanoma gauti.Idomu ar privaciose medicinos klinikose tos pazymos isduodamos.Juk ten nera jokiu mano tyrimu. Del skiepu tai sake viskas vietoje.
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2009 08 26, 21:55)
Jau pasiskambinau tam daktarui,tai kai pasakiau,kad interviu rugsejo 8,tai paskyre tvarkytis rugsejo 1.Sakau,ar spesiu-sako,laisvai,tik liepe atsinesti ginekologo pazyma apie sveikatos bukle.O  ginekologai atostogauja,talonu taip greit neimanoma gauti.Idomu ar privaciose medicinos  klinikose tos pazymos isduodamos.Juk ten nera jokiu mano tyrimu. Del skiepu tai sake viskas vietoje.

tai, kad ten eiline pazymele, kad sveika. Drasiai gali eiti ir pas privatu.....be to, koks skirtumas privatus ar ne-dokumentus pasiraso visi.Tik kad tur but kaina didesne pas privatu gydytoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltasLietus @ 2009 08 03, 07:18)
Ačiū tau už atsakymą 4u.gif

Dar vienas klausimas, planuoju grįžti į Lietuvą 2 savaitėms, užregistruosiu santuoką ir noriu keisti pasą, migracija.lt radau tokį dalyką:

Pasas skubos tvarka neišduodamas ir nekeičiamas, jeigu:
pasikeitė piliečio vardas (-ai) ar pavardė, lytis, gimimo data, gimimo vieta, asmens kodas ir nustatoma, kad šie duomenys Gyventojų registro duomenų centrinėje bazėje nepakeisti arba duomenų apie pilietį šioje bazėje nėra.

Tai kaip čia suprasti, man paso skubos tvarka nekeis, jeigu aš ėmiau vyro pavardę? g.gif

viska keis, tik santuoka uzregistruok, automatiskai duomenu bazej bus nauja pavarde ir tada per nakti pasidarysi pasa no problem 4u.gif
Atsakyti
Nu va, praėjau medicininę apžiūrą Medicina generalis klinikoje pas daktarą Richard Cervin. Viskas kainavo 300 LT. Į tą kainą įėjo rentgenas Medicinos diagnostikos centre Grybo gatvėje ir kraujo tyrimas ( pats daktaras paėmė) . Kam įdomu,tai skiepų knygelės nebereikia neštis ,pati klinika išduoda tokį vakcinų dokumentą su kuriuo ir toliau skiepijiesi JAV. Reikėjo vieno skiepo nuo stabligės,tai pasiskiepijau skiepų centre Kalvarijų 153,nes ten tekainavo 66 litai,o Grybo gatvėje būčiau sumokėjusi virš 90 litų . Kai nežinai,daug kas atrodo neaišku,o kai praeini-viskas taip paprasta. Jei kam reikia kokios informacijos,.galiu patarti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2009 09 02, 16:30)
Nu va, praėjau medicininę apžiūrą Medicina generalis klinikoje pas daktarą  Richard Cervin. Viskas kainavo 300 LT.  Į tą kainą įėjo rentgenas Medicinos diagnostikos centre Grybo  gatvėje ir kraujo tyrimas ( pats daktaras paėmė) . Kam įdomu,tai skiepų knygelės nebereikia neštis ,pati klinika išduoda tokį  vakcinų dokumentą su kuriuo ir toliau skiepijiesi JAV. Reikėjo vieno skiepo nuo stabligės,tai pasiskiepijau skiepų centre Kalvarijų 153,nes ten tekainavo 66 litai,o  Grybo gatvėje būčiau sumokėjusi  virš 90 litų . Kai nežinai,daug kas atrodo neaišku,o kai praeini-viskas taip paprasta. Jei kam reikia kokios informacijos,.galiu patarti. biggrin.gif

Deimute, o kokiu dar tyrimu reikejo? Ar nereikia eiti pas ginekologa ar dar koki daktara? Ir per kiek dienu visa tai sutvarko? Ar nereikia eileje ilgai laukti? Aciu uz atsakymus smile.gif
Papildyta:
Ir dar vienas klausimelis: ar kreipiantis del K3 vizos pirmiausia reikia uzsiregistruoti interviu ambasadoj, o tada eiti mediciniu pazymu rinktis, ar geriau pirma susirinkti, o tik tada registruotis? Patarkit kas zinot, nes man irgi teks visa tai uz keliu menesiu tvarkytis, tai buciau dekinga uz informacija smile.gif
Atsakyti
Aš tai jau turėjau interviu datą iš JAV, kada turiu atvykti į ambasadą Vilniuje, tai pasiskambinau į kliniką ir užsiregistravau. Manau,kad klinika nepriims be case number,nes prašo pasakyti. Viskas sutvarkoma per dvi dienas jei esi vilnietis,o jei iš kitur atvykęs,tai tą pačią dieną atiduoda voką. Reikia pristatyti ginekologo pažymą,kad esi ginekologiškai sveika( ją gavau iš savo gydytojos per vieną apsilankymą),turėti dvi nuotraukas 3X4 ir pinigų,kaip minėjau-300 litų. Visi tyrimai padaromi per vieną dieną ir skiepas taip pat. Daktaras atidavė užklijuotą voką,bet buvo labai malonus ir kadnesikankinčiau ,kas per išvada voke ,pasakė,kad viskas pas mane gerai,pastabų neturi.
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2009 09 02, 17:18)
Aš tai jau turėjau  interviu datą iš JAV, kada turiu atvykti į ambasadą Vilniuje, tai pasiskambinau į kliniką ir užsiregistravau. Manau,kad klinika nepriims be  case number,nes prašo pasakyti. Viskas sutvarkoma per dvi dienas jei esi vilnietis,o jei iš kitur atvykęs,tai  tą pačią dieną atiduoda voką. Reikia pristatyti ginekologo pažymą,kad esi ginekologiškai  sveika( ją gavau iš savo gydytojos per vieną apsilankymą),turėti dvi nuotraukas 3X4 ir pinigų,kaip minėjau-300 litų. Visi tyrimai padaromi per vieną dieną ir skiepas taip pat. Daktaras atidavė užklijuotą voką,bet buvo labai malonus ir kadnesikankinčiau ,kas per išvada voke ,pasakė,kad viskas pas mane gerai,pastabų neturi.

O tu kokiai vizai eisi?O tu buvai pasiskiepijus nuo Hepatito a ir b? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 09 03, 15:53)
O tu kokiai vizai  eisi?O tu buvai pasiskiepijus nuo Hepatito a ir b? 4u.gif

Nuo hepatito nereikėjo skiepytis ir neturėjau tokių skiepų,skiepijausi tik nuo stabligės. 1 skiepas tebuvo reikalingas. Eisiu dėl imigracinės vizos-važiuoju pas Amerikos pilietį legaliai gyventi ir dirbti,panašiai kaip žalia korta. Peržiūrėjau interviu skirtą raštą,bet nežinau koks vizos numeris bus-niekur nerašo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2009 09 03, 22:01)
Nuo hepatito nereikėjo skiepytis ir neturėjau tokių skiepų,skiepijausi tik nuo stabligės. 1 skiepas tebuvo reikalingas. Eisiu  dėl imigracinės vizos-važiuoju pas  Amerikos pilietį legaliai gyventi ir dirbti,panašiai kaip žalia korta. Peržiūrėjau interviu skirtą raštą,bet nežinau koks vizos numeris bus-niekur nerašo. mirksiukas.gif

as ta pati kelia pradejus esu doh.gif o kiek laiko Jums viskas uztruko?kada interviu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelicious: 04 rugsėjo 2009 - 21:35
QUOTE(angelicious @ 2009 09 04, 22:31)
as ta pati kelia pradejus esu doh.gif o kiek laiko Jums viskas uztruko?kada interviu? 4u.gif

Prašymas dėl imigracijos buvo paduotas JAV pernai apie Kalėdas,po to visokie popierių tvarkymai Jav, o į interviu Vilniuje -rugsėjo 8 dieną. Taigi,praėjo vos ne metai.
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2009 09 06, 21:36)
Prašymas dėl  imigracijos buvo paduotas JAV pernai  apie Kalėdas,po to visokie popierių tvarkymai Jav, o į interviu  Vilniuje -rugsėjo 8 dieną. Taigi,praėjo  vos ne metai.

Nu sekmes Tau ambasadoje, parasyk, kaip sekesi smile.gif
Atsakyti