Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė- 3 dalis

Labukas,

Norėčiau jūsų pasiteirauti ar reikalingas tarptautinis skiepų pasas emigruojant į usa? Mes turim emigracines vizas, planuojam vykti liepos mėnesį. Ačiū už atsakymus iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte_musyte @ 2009 05 25, 09:48)
Labukas,

Norėčiau jūsų pasiteirauti ar reikalingas tarptautinis skiepų pasas emigruojant į usa? Mes turim emigracines vizas, planuojam vykti liepos mėnesį. Ačiū už atsakymus iš anksto  4u.gif

Jeigu jums sveikatą tikrino prieš gaunant vizas, ir voką su rezultatais ambasadai jau nešėt, tai nebus reikalingas, tačiau jei GC tvarkysitės JAV, skiepų knygelės reiks.
Aš į JAV vežiausi paprastą baltą, lietuvišką skiepų knygelę, pati išverčiau (vistiek skiepų pavadinimai tarptautiniais kodais rašomi), ir daktarui tiko.
Nusivežkit dėl viso pikto, gal kokiais kitais gyvenimo atvejais reiks, gi nesunku pasidaryti poliklinikoj.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2009 05 25, 17:22)
Jeigu jums sveikatą tikrino prieš gaunant vizas, ir voką su rezultatais ambasadai jau nešėt, tai nebus reikalingas, tačiau jei GC tvarkysitės JAV, skiepų knygelės reiks.
Aš į JAV vežiausi paprastą baltą, lietuvišką skiepų knygelę, pati išverčiau (vistiek skiepų pavadinimai tarptautiniais kodais rašomi), ir daktarui tiko.
Nusivežkit dėl viso pikto, gal kokiais kitais gyvenimo atvejais reiks, gi nesunku pasidaryti poliklinikoj.

Taip, sveikatą mums tikrino, vokus užklijuotus jau turime. Tačiau GC kaip suprantu gausime tik Amerikoje unsure.gif Dabar yra tik štampai mūsų pase yra ax.gif Tai aš irgi galvoju, kad dėl viso pikto reiktų pasidaryti tuos geltonus pasus, tik va įdomu per kiek laiko padaro g.gif
Ačiū jums už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte_musyte @ 2009 05 25, 18:14)
Taip, sveikatą mums tikrino, vokus užklijuotus jau turime. Tačiau GC kaip suprantu gausime tik Amerikoje  unsure.gif  Dabar yra tik štampai mūsų pase yra  ax.gif  Tai aš irgi galvoju, kad dėl viso pikto reiktų pasidaryti tuos geltonus pasus, tik va įdomu per kiek laiko padaro  g.gif
Ačiū jums už atsakymą  4u.gif

visas tu skiepu pasu vajus bent mums buvo TIK VILNIUJE-reikalavo ju tik tas gydytojas, kuris sveikata tikrino. Cia USA niekam jie nebuvo idomus-bent jau musu gydytojams. taip kad nemanau, kad labai stresuoti verta. O skiepu pasa tai sutvarke per diena pagal korteles vaikams poliklinikoje 4u.gif Vaikams prisiraasnt i mokykla buvo labai nustebe, kai mes ta gydytojo is Vilniaus skiepu aprasyma jimes i byla prasem idet..Bet gal cia tik mums taip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte mamyte @ 2009 05 27, 15:43)
visas tu skiepu pasu vajus bent mums buvo TIK VILNIUJE-reikalavo ju tik tas gydytojas, kuris sveikata tikrino. Cia USA niekam jie nebuvo idomus-bent jau musu gydytojams. taip kad nemanau, kad labai stresuoti verta. O skiepu pasa tai sutvarke per diena pagal korteles vaikams poliklinikoje 4u.gif Vaikams prisiraasnt i mokykla buvo labai nustebe, kai mes ta gydytojo is Vilniaus skiepu aprasyma jimes i byla prasem idet..Bet gal cia tik mums taip? blink.gif

Tvarkantis GC JAV skiepų pasas yra būtinas. Kitais gyvenimo atvejais jo gali ir neprireikti, tačiau einant sveikatos tikrintis dėl ŽK- skiepų pasas sumažina galvos skausmą ir badymų skaičių.
Man jį išvis iš oro išrašė, pagal amžių ir standartinius skiepus, kuriuos teoriškai turėjau gauti, nes mano įrašai nežinia kur pradingę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 27 gegužės 2009 - 22:45
QUOTE(himalaia @ 2009 05 27, 22:37)
Tvarkantis GC JAV skiepų pasas yra būtinas. Kitais gyvenimo atvejais jo gali ir neprireikti, tačiau einant sveikatos tikrintis dėl ŽK- skiepų pasas sumažina galvos skausmą ir badymų skaičių.
Man jį išvis iš oro išrašė, pagal amžių ir standartinius skiepus, kuriuos teoriškai turėjau gauti, nes mano įrašai nežinia kur pradingę...

gyveni ir mokaisi biggrin.gif mus Vilniuje labai gasdino del ju is tikro bigsmile.gif
Atsakyti
Idomu ar kas nors girdeje apie "deportuotus asmenis", jei jau praejo tie 10m ar imanoma jiem susitvarkyti dokumentus gryzti i jav, pvz su sutuoktinio viza?

o istatymu labirintuose tvarkantis dokus deportuotas tas pats kaip prabuves ilgesni laika saly ar ne?
Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2009 06 10, 21:07)
Idomu ar kas nors girdeje apie "deportuotus asmenis", jei jau praejo tie 10m ar imanoma jiem susitvarkyti dokumentus gryzti i jav, pvz su sutuoktinio viza?

o istatymu labirintuose tvarkantis dokus deportuotas tas pats kaip prabuves ilgesni laika saly ar ne?

na mano girdeta info yra tokia kad deportas uzkerta kelia i jav visam gyvenimui,o gal klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2009 06 11, 16:01)
na mano girdeta  info yra tokia kad deportas uzkerta kelia i jav  visam gyvenimui,o gal klystu  g.gif

Klystate. Reikia laukti 10 metų (arba kiek skirs, priklauso nuo situacijos) arba galima bandyti prašyti sutuoktinio ar kitos vizos, o jos negavus kreiptis dėl visa waiver. Tačiau kad gautum waiver, turi būti labai ypatingos sąlygos (sutuoktinis sunkiai serga ir pan.). Aš žinau tik tiek. Aišku, tokiu atveju visada geriausiai advokatas padės, jei galimybės leidžia samdytis.

Tad manau, kad mazhulia atveju, jei 10 metų jau praėjo, galima tvarkytis vizą.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2009 06 11, 22:38)
Klystate. Reikia laukti 10 metų (arba kiek skirs, priklauso nuo situacijos) arba galima bandyti prašyti sutuoktinio ar kitos vizos, o jos negavus kreiptis dėl visa waiver. Tačiau kad gautum waiver, turi būti labai ypatingos sąlygos (sutuoktinis sunkiai serga ir pan.). Aš žinau tik tiek. Aišku, tokiu atveju visada geriausiai advokatas padės, jei galimybės leidžia samdytis.

Na taip, ne man cia. Bet jaunuolis vienas nori gryzt. Jo atvejis toks,kad mama atsiveze ji paaugli cia per siena, buvo sugautas su kitais zengiant per ta siena, buvo liepta isvaziuot aisku niekur nevaziavo, tai ka po keliu metu mentai issiunte namo sueme. Dabar praejus deporto laikui (jam buvo 5) nori gryzti ir klausinejasi apie budus. Tai uzklausiau.
Man labai gaila tokiu vaiku/paaugliu,kuriuos tevai per sienas atsiveza. Man atrodo nepateisinamas atvejis cia, sugadintas vaiku gyvenimas...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2009 06 11, 16:38)

o tada tikrai nezinojau blink.gif
Atsakyti
vaikinas 26m, laimejes GC, gali padeti merginai imigruoti i JAV (santuoka).
rasyti i AZ arba amerika@operamail.com
Atsakyti