Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė- 3 dalis

tai zodziu kito kelio nera arba cia tvarkytis ZK arba vaziuot su turistine ir pasilikt nelegaliai unsure.gif negi ten atvaziavus su turistine neitu susitvarkyt dokumentus, netekant uz uzsieniecio?
Atsakyti
QUOTE(brunete07 @ 2009 03 05, 04:39)
tai zodziu kito kelio nera arba cia tvarkytis ZK arba vaziuot su turistine ir pasilikt nelegaliai unsure.gif  negi ten atvaziavus su turistine neitu susitvarkyt dokumentus, netekant uz uzsieniecio?

O kokiu pagrindu, jūsų manymu, būtų įmanoma tuos dokuments susitvarkyti? Juk turistinė viza ir yra skirta turizmui.
Na, yra būdas gauti nesituokiant. Tai yra per pinigus (legalius turiu omenyje biggrin.gif ). Verslininkams, investuojantiems JAV yra galimybė gauti žalią kortą.
Visi būdai, gauti žalią kortą yra tokie:
per šeimos narį (pilietį ar turintį žalią kortą);
laimint loteriją;
per darbą;
per investicijas;
jei gyvenate JAV nuo 1972 metų.
Dar kažkokias teises prieglobsčio prašantys turi, tačiau plačiau apie tai nežinau nieko.

Tačiau atvažiuoti į JAV galima ne tik gaunant žalią kortą. Yra dar vizos visokios. Tačiau visam laikui su jomis ne visada įmanoma pasilikti.
Paskaitykite čia apie vizas ir čia apie žalią kortą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 05 kovo 2009 - 16:51
QUOTE(brunete07 @ 2009 03 05, 05:39)
tai zodziu kito kelio nera arba cia tvarkytis ZK arba vaziuot su turistine ir pasilikt nelegaliai unsure.gif  negi ten atvaziavus su turistine neitu susitvarkyt dokumentus, netekant uz uzsieniecio?

jo cia turistams zalias kortas dalina i kaire ir i desine. lotuliukas.gif Nustokit svajot bereikalingai, geriau vaziuokit uzsidirbt i Europa. O jei gyvenimas Amerikoj traukia, tai turistine viza isbraukit is planu, domekites studentishkom, darbo, mainu programom ir t.t., bandykit laime ZK loterijoj.
Atsakyti
sveikutes, planuoju vykt anglijon ieskotis darbo, bet mano darbo knygele dirba ir cia-Lietuvoje, tai idomu ar tai neuzkliutu gaut taip vadinama inciurinsa? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vakar, mano advokatas Jav gavo laišką, kad man paskirta data balandžio gale dėl imigracinės vizos, Varšuvoje. Pati kol kas dar nieko negavau, todėl noriu paklausti koks pokalbis ten manęs laukia? Kokių dokumentų man reikės važiuojant į jį? Girdėjau, kad kažkokios medicininės apžiūros ar kažko?
Ir dar vienas klausimas, nuvykus į JAV turėčiau gauti GC, per kiek laiko maždaug ją gaučiau, o jei negaučiau, tai ar galėčiau liepą gryšti mėnesiui į Lietuvą? (Išvažiuoti ketinu iškart gavus vizą).
Žodžiu sumaliau čia doh.gif bet gal kas nors supras ir galės man atsakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink*: 07 kovo 2009 - 15:33
QUOTE(sypseneleee @ 2009 03 04, 17:46)
Aciu trumpai ir aiskiai nraminai,mane tik kiti kazkaip gazdinanciai nusistebi kaip cia tipo gausi be pokalbio....

Na merginos zinokit vakar as jau gavau ZK ,taigi po laiskospejo praeiti 4 dienos.PINK o tu kaip ta viza tvarkaisi kokia.mat as per Varsuva tvarkiausi K1(suzadetines viza) o sunui K2 ,taigi jei tu su tokia galeciau papasakoti ko manes per pokalbius klausinejo ko norejo...Kiekvienam skirtinga situacija...
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2009 03 07, 17:01)
Na merginos zinokit vakar as jau gavau ZK ,taigi po laiskospejo praeiti 4 dienos.PINK o tu kaip ta viza  tvarkaisi kokia.mat as per Varsuva tvarkiausi K1(suzadetines viza) o sunui K2 ,taigi jei tu su tokia galeciau papasakoti ko manes per pokalbius klausinejo ko norejo...Kiekvienam skirtinga situacija...

Aš tiesą sakant nežinau kas per viza blush2.gif nes pati mažai ką tvarkiau iš popierių, viską darė vyras ir advokatas. Bet tvarkausi kaip piliečio žmona smile.gif
Atsakyti
Ar jus vede jau?
Mes tai buvom nesusituoke ,musu su sunum klausinejo pav. Kiek kartu buvau JAV,kiek laiko ten isbudavau ka ten veikiau,kaip susipaznau su vyru kur kiek jis kartu pas mane buvo atvaziaves ,rodziau ir jie ziurejo nuotraukas reikejo pakomentuoti kur esam kas tie zmones aplink mus aisku tai budavo draugai seimos nariai jo ir mano,rodziau net bilietus kur buvom skride i egipta,turejau pasiemusi ir jo skrydziu bilietus ,pav turejau net tokius popierius kaip pav pinigu pervedimus(jis kai siunte man)
Klausinejo del sunaus (jis buvo ejes vizos su mano sese tada ,as dar turejau 10 m turistine viza,taciau per ju pokalbi mano sesei dave ,sunui irgi dave o mano anuliavo cia buvo LT Vilniuje pries 2 m birzeli) O jie klause kodel sunus nebevaziavo kas ta moteris ir man tenistrauke ir parode seses nuotrauka paklause kur ji yra kur apsistojusi ka veikia,pasakiau kad pas mano busima vyra ir ruosiasi i LT grysti ,mes Varsuvoje buvom 2008 balandi atrodo.Klausinejo kaip ir kur,kada su vyru susipazinom (pries tai mums buvo liepta dar anksciau parasyti kiekvienam savo pasakojimus apie musu susipazinima bendravima).Tada pirma karta mums nedave vizos nes pritruko man irodymu kad as pirma karta neprabuvau ilgiau 1 metu(o isbuvau cia lygiai lygiai metus diena i diena gryzau ,bet tai buvo 2000 m.poto seke dar 2 kartai buti cia ,butu buve tada viskas ciki jei ne mano pasas kuriame buvo viza 10m,o kadangi mano pasas po anuliavimo buvo ismaudytas ir po to pakeistas,tai as kaip durnele jo is migracines nebepasiemiau ai sakau kam man reikiao pasirodo reikia tureti kiekviena popiereli,kiekviena lapeli.
turejom grysti i warsuva su irodymais kad gryzau tada po tu metu ,irodymai buvo tokie kaip pav.nuotrauka (daryta Vilniaus oro uoste kur matesi uzrasas Vilniaus bankas ir data ant pacios nuotraukos,po to turjau knygeleje yrasus kad gryzusi tikrinausi sveikata,menesio laikotarpyje buvau pirkusi masina ,visa tai susirinkau ir po savaites su sunum vel i Warsuva ,ta karta viskas praejo greitai ir sekmingai ,isejom patenkinti turejom 3 ar 4 val grysti pasiimti pasu .Nespejom paskambinti savo BV i JAV kai i kita telefona suskambo ir prablo rusiskai- jus ka tik buvot ambasadoje,sakau taip....Prasom grysti...Nu sakis galvoju kas dabar,grystam tikrai buvau ne juokais issigandusi ,o Konsulas issisiepes per visa langeli man mojuoja ir sako I'm so sory as jusu pirtu antspaudo nepaemiau ,atsiprasau uz susidariusia problema....prasom ateiti nurodytu laiku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink* @ 2009 03 07, 08:32)
Sveikos,

Vakar, mano advokatas Jav gavo laišką, kad man paskirta data balandžio gale dėl imigracinės vizos, Varšuvoje. Pati kol kas dar nieko negavau, todėl noriu paklausti koks pokalbis ten manęs laukia? Kokių dokumentų man reikės važiuojant į jį? Girdėjau, kad kažkokios medicininės apžiūros ar kažko?
Ir dar vienas klausimas, nuvykus į JAV turėčiau gauti GC, per kiek laiko maždaug ją gaučiau, o jei negaučiau, tai ar galėčiau liepą gryšti mėnesiui į Lietuvą? (Išvažiuoti ketinu iškart gavus vizą).
Žodžiu sumaliau čia  doh.gif  bet gal kas nors supras ir galės man atsakyti  4u.gif

Jei jau esate susituokę, gausit non- immigrant K-3, arba immigrant IR1 ar CR1 vizą.
Dokumentų sąrašą turėtumėt gauti iš savo advokato, arba iš USCIS. Reikės praeiti sveikatos patikrinimą Vilniuje arba Varšuvoje (reikės susirinkti visų reikiamų skiepų dokumentus, kiek esate turėjusi, kurių trūks- pasidaryti, kraujo testo reiks ir tuberkuliozės testo ant odos). Jei balandžio gale pokalbis- paskubėkit dokumentų sąrašą gauti, nes kuo daugiau laiko turėsit juos susirinkti- tuo geriau.
Pokalbis Varšuvoje neturėtų būti sudėtingas, jei visus reikiamus dokumentus turėsite. Gali paklausinėti kokių asmeninių dalykų, pvz., kaip su vyru susipažinote ir pan. tam, kad įsitikintų, jog su juo susituokėte iš meilės, o ne dėl dokumentų.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 03 05, 21:43)
jo cia turistams zalias kortas dalina i kaire ir i desine. lotuliukas.gif Nustokit svajot bereikalingai, geriau vaziuokit uzsidirbt i Europa. O jei gyvenimas Amerikoj traukia, tai turistine viza isbraukit is planu, domekites studentishkom, darbo, mainu programom ir t.t., bandykit laime ZK loterijoj.

aisku.. g.gif kadandi studijas jau senokai baigiau tai per studentu programa nebegaleciau isvaziuot..
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2009 03 07, 21:31)
Ar jus vede jau?

Nu joooo, kryžiaus keliai doh.gif Pamenu, kai su vyru (tada dar būsimu) važiavom prieš šešis metus jam dėl žalios kortos, tai labai turmpai, tik įėjo ir išėjo, nieko per daug ir neklausė.

QUOTE(himalaia @ 2009 03 08, 02:59)
Jei jau esate susituokę, gausit non- immigrant K-3, arba immigrant IR1 ar CR1 vizą.

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Mes jau 3 metai susituokę, vyras lietuvis, turėjo žalią kortą, vasarą gavo pilietybę, nes važinėjo dirbti ten, tai pagaliau ir man pajudėjo kažkas, nes tikrai labai ilgai laukiau.
O dėl tų popierių tai taip įdomiai, kad aš iš Varšuvos dar nieko negavau, nors laiko ne tiek ir daug liko g.gif Nes tą sąrašą tai man jie turi atsiųst kaip suprantu, taip sake advokatas...
O kas yra USCIS?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink*: 08 kovo 2009 - 22:37
USCIS yra U.S. Citizenship and Immigration Services.

Parašykit email į Varšuvos ambasadą, gal kas paaiškės.
Atsakyti