Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Born, Anabelle ar Chou chou?

O maniske uzsimane paprastos maximines, jauciu net be jokiu funkciju g.gif
Atsakyti
4u.gif .Nupirkau ir aš savo panelytei Baby Born su muzikiniu puoduku rolleyes.gif Tik va dabar niekaip nesuprantu gera ta lėlytė ar brokuota g.gif Girdant vandenuka pusiau sėdom truputį sugirdžius nebėga,bet paskui kai pradeda varyt per visus galus net nepaguldžius ir nepasodinus ant puodo unsure.gif O po pagirdymo,paguldžius ištiesus kojas išbėga vanduo,o paskui dar kokį pusvalandį taškosi kaip bepaimtum g.gif Ar taip turi būti g.gif Spec.maisteliu dar nemaitinom unsure.gif Kad bėgtų ašaros teko sugirdyt labai daug kol jos pasirodė,o kai pasirodė pora nubėgo i vsio unsure.gif Ką dar ta lėlytė daro apart valgymo,gėrimo,sisiojimo,kakojimo ir,kad ją galima maudyt mirksiukas.gif Nu paaiškinkit man tundrai kaip ten su tuo sisiojimu blush2.gif Čia brokas ar taip turi būti blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Kriiste @ 2009 12 01, 12:52)
tai sita, chou chou rock a buy 4u.gif

o kur ju rast nupirkt?
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2009 12 04, 16:41)
4u.gif .Nupirkau ir aš savo panelytei Baby Born su muzikiniu puoduku rolleyes.gif Tik va dabar niekaip nesuprantu gera ta lėlytė ar brokuota g.gif Girdant vandenuka pusiau sėdom truputį sugirdžius nebėga,bet paskui kai pradeda varyt per visus galus net nepaguldžius ir nepasodinus ant puodo unsure.gif O po pagirdymo,paguldžius ištiesus kojas išbėga vanduo,o paskui dar kokį pusvalandį taškosi kaip bepaimtum g.gif Ar taip turi būti g.gif Spec.maisteliu dar nemaitinom unsure.gif Kad bėgtų ašaros teko sugirdyt labai daug kol jos pasirodė,o kai pasirodė pora nubėgo i vsio unsure.gif Ką dar ta lėlytė daro apart valgymo,gėrimo,sisiojimo,kakojimo ir,kad ją galima maudyt mirksiukas.gif Nu paaiškinkit man tundrai kaip ten su tuo sisiojimu blush2.gif Čia brokas ar taip turi būti blush2.gif

Na siaip tai kai turejom ji nesitaske schmoll.gif Ir verke pakankamai gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O funkciju be jusu isvardintu ji daugiau ir neatlieka doh.gif Siaip labai primityvi lelyte, manau uz varda tokie pinigai mokami g.gif
Atsakyti
Baby born'u tai maximoj buna, o anabeliu ar chou chou buna? g.gif noreciau pasinaudoti maxima nuiolaida zaislams, bet kad apie baby borna nelabai jau gerai visi atsiliepia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2009 12 07, 11:52)
Baby born'u tai maximoj buna, o ms, bet kad apie baby borna nelabai jau gerai visi atsiliepia  g.gif

buna chou chou,tik chou yra siuo metu su dygstanciais dantukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Žaislų planetoj nupirkau Anabele su 40 proc. nuolaida thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2009 12 07, 19:42)
Žaislų planetoj nupirkau Anabele su 40 proc. nuolaida  thumbup.gif  thumbup.gif

Vilniuje ar Kaune g.gif Gal kas žino kur Vilniuje Anabele yra g.gif Ir kokia kaina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvija: 07 gruodžio 2009 - 19:24
QUOTE(Akvija @ 2009 12 07, 19:24)
Vilniuje ar Kaune g.gif Gal kas žino kur Vilniuje Anabele yra g.gif Ir kokia kaina g.gif

Kaune ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.
Labai reikia mums BabyAlive.

Gal matete kur Kaune ja pirkti?
Aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indre0123 @ 2009 12 08, 12:44)
Sveikos mamytes.
Labai reikia mums BabyAlive.

Gal matete kur Kaune ja pirkti? 
Aciu. smile.gif