Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Born, Anabelle ar Chou chou?

QUOTE(Ingaja @ 2009 11 13, 17:21)
Tai as uz 28vnt, 15Lt uzmokejau  ax.gif

ir kiek ilgam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 13, 17:22)
ir kiek ilgam blush2.gif

Ziuresim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 13, 17:31)
Ziuresim  bigsmile.gif

nu galetai ir paguost kad man pigiau isejo lotuliukas.gif , kazkaip dziaugiuos kad vaikai is to amziaus isaugo, apie leliu pampersus bijau pagalvot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 13, 17:32)
nu galetai ir paguost kad man pigiau isejo lotuliukas.gif , kazkaip dziaugiuos kad vaikai is to amziaus isaugo, apie leliu pampersus bijau pagalvot unsure.gif

ir ypac kai mamom irgi tu leliu labai reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 13, 17:37)
ir ypac kai mamom irgi tu leliu labai reikia  lotuliukas.gif

da klausimas kam daugiau doh.gif

turiu alive jau gal puse metu rusy, kai einu ti - vis apziuriu ir masciau gimtadieniui dovanot, kartais bijau nesulaukt - tai kaledom skiriu, bet poniuka kaledom turiu, tai vel atidedu gimtadieniui - ziuresiu kas nugales doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 13, 17:40)
da klausimas kam daugiau doh.gif

turiu alive jau gal puse metu rusy, kai einu ti - vis apziuriu ir masciau gimtadieniui dovanot, kartais bijau nesulaukt - tai kaledom skiriu, bet poniuka kaledom turiu, tai vel atidedu gimtadieniui - ziuresiu kas nugales doh.gif

lotuliukas.gif As tuo poniu buvau susigundzius jei MY LITTLE ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 13, 17:42)
lotuliukas.gif As tuo poniu buvau susigundzius jei MY LITTLE  ax.gif  blush2.gif

nea, sergantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 13, 15:47)
jos kietos, tik idomu kad elektronine ir valgo - ta prasme issizioja, aisku paskui sysioja, bet mes pampersais daugkartiniais apsirupinom - laukiam svenciu isbandymui - nes siaip tik pas drauges isbandzius jas mirksiukas.gif

tai nespejus ja baigt maitint jau sysioja g.gif o maistelis koks nors speshel joms g.gif
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 13, 18:42)
lotuliukas.gif As tuo poniu buvau susigundzius jei MY LITTLE  ax.gif  blush2.gif

aha man tas ponis ir visai nieko vis svarstau ar poni ar lėle kokia g.gif tas poniukas yra ir kur soskiuka ciulpe ir is buteliuko gere ane?
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2009 11 13, 18:33)
tai nespejus ja baigt maitint jau sysioja g.gif  o maistelis koks nors speshel joms g.gif

aha man tas ponis ir visai nieko vis svarstau ar poni ar lėle kokia g.gif  tas poniukas yra ir kur soskiuka ciulpe ir is buteliuko gere ane?

ju kaip ir leliu yra visokiu rusiu blush2.gif

del maistelio - sake eina ir krakmolas su vandeniu lotuliukas.gif , o bent jau senesnio modelio - tai tikrai kad ant puodo nespeji pasodint doh.gif , pas mus naujesne, kur puodas i komplekta ieina - tai va nzn - ar ji jau moka juo naudotis, ar ne - bet nupirkau sauskelniu del sventos ramybes - zesim kaip seksis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 13, 20:07)

, o bent jau senesnio modelio - tai tikrai kad ant puodo nespeji pasodint doh.gif

na tada tai kazin kaip cia maza mamka suksis mano g.gif butu turbut visur to gerio pilna tongue.gif
o kas cia per lelka bigsmile.gif kai ji moka??
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2009 11 14, 19:07)
na tada tai kazin kaip cia maza mamka suksis mano g.gif  butu turbut visur to gerio pilna tongue.gif
o kas cia per lelka bigsmile.gif kai ji moka??
user posted image

ji dantis augina, tikiuos nesupyks jos gerbejos, bet man ji nuobodi atrodo blush2.gif , tiesa jos neturim, tik aprasyma skaiciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 14, 22:26)
ji dantis augina, tikiuos nesupyks jos gerbejos, bet man ji nuobodi atrodo blush2.gif , tiesa jos neturim, tik aprasyma skaiciau unsure.gif

As ja savo mazajai nupirkau ax.gif , man ji labai simpatiska. O namuose dar du baby born vaikai ir Anabelle doh.gif lotuliukas.gif Kazkaip Anabelle labiau tiko g.gif , o kai atsibosdavo tiesiog isjungdavo doh.gif
Atsakyti