Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Born, Anabelle ar Chou chou?

QUOTE(Kriiste @ 2009 11 02, 20:57)
drinks_cheers.gif , ir gerai kad neilgam - nakciai tik, tik kad kiekviena savaitgali unsure.gif

as jau nebenoreciau mokytis schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 02, 20:59)
as jau nebenoreciau mokytis  schmoll.gif  blink.gif

tai kad tu gera darba turi, mat kur man reiktu dirbt - gauciau 2 sav atostogu per metus, kur likusi laika vaikus kist? kazkaip negaliu palikt vienu namie per kiauras dienas, atostogas ju ir pan - tode ir sumasciau kazkokiu budu i mokykla bandyt brautis, be to man su Milda reik pagalbos, kurios panevezy mazai gaunu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 02, 21:02)
tai kad tu gera darba turi, mat kur man reiktu dirbt - gauciau 2 sav atostogu per metus, kur likusi laika vaikus kist? kazkaip negaliu palikt vienu namie per kiauras dienas, atostogas ju ir pan - tode ir sumasciau kazkokiu budu i mokykla bandyt brautis, be to man su Milda reik pagalbos, kurios panevezy mazai gaunu blush2.gif

Aisku naudinga, svarbu tik yra noras ir galimybės leidzia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 02, 21:06)
Aisku naudinga, svarbu tik yra noras ir galimybės leidzia  ax.gif

nu reik kazkaip derint, kazko atsisakyt - ner labai paprasta, bet kazkaip manau ir tikiuos i gera viskas iseis, kitaip butu gaila seimos - juk jie irgi turi susiverzt dirzus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 02, 22:13)
nu reik kazkaip derint, kazko atsisakyt - ner labai paprasta, bet kazkaip manau ir tikiuos i gera viskas iseis, kitaip butu gaila seimos - juk jie irgi turi susiverzt dirzus blush2.gif

aisku viskas tik i gera thumbup.gif
va, mano mergina susitvarke lelkyna ir eina miegot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 11 02, 22:02)

O as isisukau i knygu pirkima lotuliukas.gif Radau svetaine nebloga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 11 02, 22:02)

o as susinervinau nerealiai - itariu darysiu ryt rimta ispardavima is pykcio uz zaislu netvarkyma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 02, 22:13)
o as susinervinau nerealiai - itariu darysiu ryt rimta ispardavima is pykcio uz zaislu netvarkyma doh.gif

as isipardaviau, kazkada irgi taip pat sunervino, liko tik 2 lelkos, miracle ir Alive ax.gif Tuscia grazu lotuliukas.gif da kazkur braziu kompanija yra nuobodziaujanciu doh.gif Dabar jau vezimai pradeda nervint doh.gif Reiks pro tuos prasisukt ale gaila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 02, 22:16)
as isipardaviau, kazkada irgi taip pat sunervino, liko tik 2 lelkos, miracle ir Alive  ax.gif Tuscia grazu  lotuliukas.gif da kazkur braziu kompanija yra nuobodziaujanciu  doh.gif Dabar jau vezimai pradeda nervint  doh.gif Reiks pro tuos prasisukt ale gaila  unsure.gif

turiu ir as tokiu keslu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 03, 00:11)
turiu ir as tokiu keslu blush2.gif

cha, aš jau seniai turiu- ir ką- neduoda parduoti, nes dabar gi viskas sesei laikoma bigsmile.gif tai sakau sesei, jei reikės- naujų pirksim.... bet taip lengvai maniškės nepaimsi, tuoj atkerta, kad kai naują nupirksi, tada ir seną galėsi parduot doh.gif
Be to, skųsti negaliu dabar tikrai: viską laabi tvarkosi thumbup.gif Dabar labai ieškom pirkti bratz vyro- blondino blink.gif kitokie jai negražūs.
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 11 03, 10:29)
cha, aš jau seniai turiu- ir ką- neduoda parduoti, nes dabar gi viskas sesei laikoma bigsmile.gif tai sakau sesei, jei reikės- naujų pirksim.... bet taip lengvai maniškės nepaimsi, tuoj atkerta, kad kai naują nupirksi, tada ir seną galėsi parduot doh.gif
Be to, skųsti negaliu dabar tikrai: viską laabi tvarkosi thumbup.gif Dabar labai ieškom pirkti bratz vyro- blondino blink.gif kitokie jai negražūs.

kazkas naujo - Martei vyro uzreikejo blink.gif

nu del pardavimu - as jos labai neklausiu blush2.gif , grys is darzo - bus ba ba vezimo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 03, 11:30)
kazkas naujo - Martei vyro uzreikejo blink.gif

nu del pardavimu - as jos labai neklausiu blush2.gif , grys is darzo - bus ba ba vezimo cool.gif

nu tu žiauri blink.gif pas mane tokie fintai nepraeitų.... blush2.gif dar ir MB savo karalaitės virkdyt neleistų........va, šiandien į daržą nevežė vėl- GAILĖJO- taip saldžiai miegojo.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIVERIJA: 03 lapkričio 2009 - 10:44