QUOTE(helli @ 2008 03 30, 18:21)
Berods 5-ojoje temoje viena mamytė jau klausė apie filmuką, kur vilkas apsimeta sneliu šalčiu ir pavagia kiškučius, o paskui vienas kiškutis mėto iš maišo žaisliukus, kad lengviau būtų vilką ir juos surasti. Ten tie patys personažai kaip ir filmuke "Obuolių maišas". T
uomet nieks neturėjo šio filmuko nuorodų , bet gal dabar jau kas turi. Būtų labai labai didelis ačiū, nes mano mažoji iš proto kraustosi dėl "Obuolių maišo", tad būtų labai smagu ją pradžiuginti ir kitu filmuku su tais pačiais personažais. Iš labai didelės bėdos tiktų ir rusų kalba. Beje niekaip niekaip neprisimenu kaip tas filmukas vadinasi .
uomet nieks neturėjo šio filmuko nuorodų , bet gal dabar jau kas turi. Būtų labai labai didelis ačiū, nes mano mažoji iš proto kraustosi dėl "Obuolių maišo", tad būtų labai smagu ją pradžiuginti ir kitu filmuku su tais pačiais personažais. Iš labai didelės bėdos tiktų ir rusų kalba. Beje niekaip niekaip neprisimenu kaip tas filmukas vadinasi .
Nemaišyk, čia yra du skirtingi multikai, tik herojai tie patys. Kur apsimeta Seneliu šalčiu yra "Senis šaltis ir pilkas vilkas" , tą turiu tik ru, o kur obuolius mėto, vadinas " Obuolių maišas", tas pas mane lt
QUOTE(Riesk @ 2008 03 30, 20:19)
niekur neradau, bet gal kuri turite- butu nuostabu gauti nuostabu multika "Приключения домовёнка Кузи" nezinau ar cia tikslus pavadinimas. jo lyg dvi serijos buve... nelabai ka prisimenu..
Kuzios turiu visas serijas, tik ru