Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

QUOTE(helli @ 2008 03 30, 18:21)
Berods 5-ojoje temoje viena mamytė jau klausė apie filmuką, kur vilkas apsimeta sneliu šalčiu ir pavagia kiškučius, o paskui vienas kiškutis mėto iš maišo žaisliukus, kad lengviau būtų vilką ir juos surasti. Ten tie patys personažai kaip ir filmuke "Obuolių maišas". T
uomet nieks neturėjo šio filmuko nuorodų  verysad.gif , bet gal dabar jau kas turi. Būtų labai labai didelis ačiū, nes mano mažoji iš proto kraustosi dėl "Obuolių maišo", tad būtų labai smagu ją pradžiuginti ir kitu filmuku su tais pačiais personažais. Iš labai didelės bėdos tiktų ir rusų kalba. Beje niekaip niekaip neprisimenu kaip tas filmukas vadinasi  g.gif .

Nemaišyk, čia yra du skirtingi multikai, tik herojai tie patys. Kur apsimeta Seneliu šalčiu yra "Senis šaltis ir pilkas vilkas" , tą turiu tik ru, o kur obuolius mėto, vadinas " Obuolių maišas", tas pas mane lt ax.gif
QUOTE(Riesk @ 2008 03 30, 20:19)
niekur neradau, bet gal kuri turite- butu nuostabu gauti nuostabu multika  ax.gif "Приключения домовёнка Кузи" nezinau ar cia tikslus pavadinimas. jo lyg dvi serijos buve... nelabai ka prisimenu..

Kuzios turiu visas serijas, tik ru cool.gif
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2008 03 30, 18:21)
Berods 5-ojoje temoje viena mamytė jau klausė apie filmuką, kur vilkas apsimeta sneliu šalčiu ir pavagia kiškučius, o paskui vienas kiškutis mėto iš maišo žaisliukus, kad lengviau būtų vilką ir juos surasti. Ten tie patys personažai kaip ir filmuke "Obuolių maišas".

QUOTE(byne @ 2008 03 31, 07:55)
Nemaišyk, čia yra du skirtingi multikai, tik herojai tie patys. Kur apsimeta Seneliu šalčiu yra "Senis šaltis ir pilkas vilkas" , tą turiu tik ru, o kur obuolius mėto, vadinas " Obuolių maišas", tas pas mane lt ax.gif

Taigi ir rašiau, kad filmukai skirtingi, o personažai tie patys smile.gif Obuolių maišą mes turime.
byne būk gerutė įmesk nors rusišką "Senis šaltis ir pilkas vilkas" pabūsiu aš pati dukrytei dubliuotoja smile.gif Iš anksto labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 30, 21:49)
Nulūžo ties 97 proc.  doh.gif  turbūt nieko jums nepadėsiu šį kart, gal kam kitam pavyks pakrauti  cool.gif

ax.gif tai gal suarchyvuok su RAR padalindama i nedideles dalis, ar sukarpyk i filmukus. arba ikelk i psharinta asiliuko direktorija ir per paieska susirasim...
Papildyta:
Jei ka RU turiu kazkur tuos...
http://www.sharereactor.ru/movies/3451
Papildyta:
http://www.sharereactor.ru/movies/2245
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semkaa: 31 kovo 2008 - 09:10
QUOTE(semkaa @ 2008 03 31, 09:10)
ax.gif tai gal suarchyvuok su RAR padalindama i nedideles dalis, ar sukarpyk i filmukus. arba ikelk i psharinta asiliuko direktorija ir per paieska susirasim...
Papildyta:
Jei ka RU turiu kazkur tuos...
http://www.sharereactor.ru/movies/3451
Papildyta:
http://www.sharereactor.ru/movies/2245

čia Meri popins, o gal kur ten yra pepė ilgakojinė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2008 03 31, 08:07)
byne būk gerutė įmesk nors rusišką "Senis šaltis ir pilkas vilkas" pabūsiu aš pati dukrytei dubliuotoja  smile.gif Iš anksto labai ačiū  4u.gif

O, maniškiui irgi labai patinka tas filmukas, vieną kartą pavertėjavau, paskui jau žino mintinai biggrin.gif
Įdėsiu, bet jau 4 kartą bandau užkraut, ir vis nutrūksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 03 31, 10:39)
O, maniškiui irgi labai patinka tas filmukas, vieną kartą pavertėjavau, paskui jau žino mintinai biggrin.gif
Įdėsiu, bet jau 4 kartą bandau užkraut, ir vis nutrūksta unsure.gif

pabandyk ikelt i dump.ru, gal patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 03 31, 08:55)
Kuzios turiu visas serijas, tik ru cool.gif

Gal galetumet kur nors imest prashau prashau prashau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2008 03 31, 10:17)
čia Meri popins, o gal kur ten yra pepė ilgakojinė?  blush2.gif

ax.gif 3451 ... RU vaidybinis filmas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semkaa: 31 kovo 2008 - 12:43
QUOTE(semkaa @ 2008 03 31, 10:10)

Archyvavau, bet ten diskas jau senas, kažkas ten jam negerai, paprašiau draugės, persiuntė man tą pepę nelemtą iš naujo, vėl bandysiu krauti, eh, jau kaaaaip ji man atsibodo tongue.gif
Atsakyti
Pepe Ilgakojine LT alc.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 31, 23:45)

assa.gif oro_buckis.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 01, 00:45)

Ei, merges, o kas cia per formatas tas ogm g.gif Atsisiunciau Pepe, bet man ne su kuo jos neatidaro unsure.gif
Atsakyti