Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

QUOTE(Dee Dee @ 2008 03 29, 20:16)
Deja senose temose dauguma nuorodų nebeveikia  schmoll.gif

galvoju, reikėtų kada ilgam prisėst ir peržiūrėt visas temas, kas nebegalioja, prašyt moderatorių, kad jau ištrintų tas temas g.gif Nu taip aš manau blush2.gif , kaip kiti galvojat g.gif
Atsakyti
jau pirmas 3 temas peržiūrėjau, tikrai galima trint, nes nebėra ten galiojančių nuorodų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 30 kovo 2008 - 10:04
QUOTE(MAMA2T&T @ 2008 03 29, 17:16)
Semkaa, tau labai gerai shvieciasi  tongue.gif As kiek griztu i shita tema, vis tie patys prashymai  doh.gif Nu gi dieve brangus, perverskit visas septynias temas nuo naujausios iki seniausios, ir tikrai rasit didziaja dali filmuku  4u.gif

Geriausiai pirmiausia www.2shared.com paieška pasinaudoti drinks_cheers.gif

QUOTE(Dee Dee @ 2008 03 29, 20:16)
Deja senose temose dauguma nuorodų nebeveikia  schmoll.gif

g.gif o tai dabar klausimas toks, tai www.2shared.com t.p. limituoja failų buvimą serveryje? g.gif Ar ten, pgl reitingus žiūri? Ta prasme, kurie mažiau naudojami, tuos automatiškai trina? g.gif

QUOTE(byne @ 2008 03 30, 07:54)
galvoju, reikėtų kada ilgam prisėst ir peržiūrėt visas temas, kas nebegalioja, prašyt moderatorių, kad jau ištrintų tas temas g.gif  Nu taip aš manau blush2.gif , kaip kiti galvojat g.gif

Taip taip, taip pat galvoja, kad reikia prieš pavasarį apsivalyti, kam temos su nuorodom, jei nuorodos negalioja ax.gif

QUOTE(byne @ 2008 03 30, 09:58)
jau pirmas 3 temas peržiūrėjau, tikrai galima trint, nes nebėra ten galiojančių nuorodų cool.gif

first.gif bynei, nu tu šaunuolė, tokį darbą padarei drinks_cheers.gif
Kas dėl temų trynimo, tai kartais duoda ištrinti temas tam, kas temą kūrė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2008 03 30, 15:20)
first.gif  bynei, nu tu šaunuolė, tokį darbą padarei  drinks_cheers.gif
Kas dėl temų trynimo, tai kartais duoda ištrinti temas tam, kas temą kūrė   drinks_cheers.gif

Jau 4 pravariau biggrin.gif doh.gif , tai iš 4 kažką dar radau galiojančio. Dabar rašau pas save į kompą, o kai viską perrūšiuosiu, tada sudėsiu į vieną puspaliuką ax.gif .
Biški nelabai turiu laiko, visas vienu prisėdimu peržiūrėt blush2.gif Kinderiukai reikalauja dėmesio ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

pagaliau turesiu galimybe prisiminti tokius grazius vaikystej ziuretus filmukus, siunciuosi. Norejau paklausti gal kas atsimena toki rusu filma Mijo mano Mijo rode per ltv, turejo buti lietuviskas igarsinimas nes rusiskai nelabai dar vaikystej mokejom, knyga nupirkau vaikui ir prisiminiau su sese vaikystej ziureta ir labai myleta filma, labai noreciau perziureti ir vaikui parodyti, bet niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2008 03 29, 18:42)
o aš laukiu pepės  blush2.gif  blush2.gif

Niekaip negaliu pakrauti Pepės, amžiais ties 38 procentais nutrūksta, plūkiuosi jau dvi dienas, jei kantybės dar turėsiu, tai bandysiu smile.gif
Atsakyti
Berods 5-ojoje temoje viena mamytė jau klausė apie filmuką, kur vilkas apsimeta sneliu šalčiu ir pavagia kiškučius, o paskui vienas kiškutis mėto iš maišo žaisliukus, kad lengviau būtų vilką ir juos surasti. Ten tie patys personažai kaip ir filmuke "Obuolių maišas". T
uomet nieks neturėjo šio filmuko nuorodų verysad.gif , bet gal dabar jau kas turi. Būtų labai labai didelis ačiū, nes mano mažoji iš proto kraustosi dėl "Obuolių maišo", tad būtų labai smagu ją pradžiuginti ir kitu filmuku su tais pačiais personažais. Iš labai didelės bėdos tiktų ir rusų kalba. Beje niekaip niekaip neprisimenu kaip tas filmukas vadinasi g.gif .
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 30, 17:46)
Niekaip negaliu pakrauti Pepės, amžiais ties 38 procentais nutrūksta, plūkiuosi jau dvi dienas, jei kantybės dar turėsiu, tai bandysiu  smile.gif

oi kaip gerai būtų iki balandžio 2 gauti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
niekur neradau, bet gal kuri turite- butu nuostabu gauti nuostabu multika ax.gif "Приключения домовёнка Кузи" nezinau ar cia tikslus pavadinimas. jo lyg dvi serijos buve... nelabai ka prisimenu..
radau youtube istraukele http://www.youtube.c...h?v=x-xIMerzhVk , bet noretusi viso multiko....... u?
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2008 03 30, 19:38)
oi kaip gerai būtų iki balandžio 2 gauti  4u.gif  4u.gif

Nulūžo ties 97 proc. doh.gif turbūt nieko jums nepadėsiu šį kart, gal kam kitam pavyks pakrauti cool.gif

Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 30, 20:49)
Nulūžo ties 97 proc.  doh.gif  turbūt nieko jums nepadėsiu šį kart, gal kam kitam pavyks pakrauti  cool.gif

ech... o jūs turit PC šitą filmuką? gal galima būtų per skypa? g.gif
Atsakyti
Jis pas mane paprastam CD. Bandom per skypą surask algis-dilys, Panevėžys
Atsakyti