Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

QUOTE(semkaa @ 2008 03 26, 08:39)
SOS gal kas galit mikliai ikelt tarybini, kur "markizo Karabaso" ? SOS
as rodos turiu, bet ne darbe... ax.gif

hihihi.gif nieko sau darbas, kai gali darbe senąją animaciją žiūrėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2008 03 26, 09:46)
hihihi.gif nieko sau darbas, kai gali darbe senąją animaciją žiūrėti  thumbup.gif

ziuret senaja animacija ir namie yra kam... siustis kolkas tenka man... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tiems, kas siunčiasi per torentus - čia yra Bremeno muzikantų pėdsakais [LT]. Gal kuri parsisiųs ir įkels į 2shared, aš su savo lėtu internetu neapsiimsiu to daryti... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, smile.gif

Perziurejau visus i 2shared.com ikeltus filmukus, bet neradau Na palauk 18 dalies. Gal jau ir turite, bet del visa ko ikeliu. smile.gif mirksiukas.gif

Na paluk 18
Atsakyti
QUOTE(Barbadose @ 2008 03 27, 09:56)
Sveikos, smile.gif

Perziurejau visus i 2shared.com ikeltus filmukus, bet neradau Na palauk 18 dalies. Gal jau ir turite, bet del visa ko ikeliu. smile.gif  mirksiukas.gif
Na paluk 18

aciu, 4u.gif del visako pasiimu... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 03 25, 23:53)
Gal kas galėtų įmest tarybinio  Batuoto katino nuorodą. Ne apie princesę rožę, o apie markizą karabasą.

Aš buvau anoj temoj įkėlusi, tik RU
Batuotas Katinas RU smile.gif

Įkėliau Kaštonę į 2Sharedą, bet nuoroda paspruko, kad ją kur biggrin.gif , rytoj įkelsiu nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 27, 18:40)
Įkėliau Kaštonę į 2Sharedą, bet nuoroda paspruko, kad ją kur  biggrin.gif , rytoj įkelsiu nuorodą  4u.gif

Na, štai - pabėgusi Kaštonė biggrin.gif

Kaštonė LT 4u.gif
Atsakyti
VĖTRE, labai ačiū už Kaštonę.Seniai ieškojom šito filmuko savo mažyliui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2008 03 28, 13:23)
VĖTRE, labai ačiū už Kaštonę.Seniai ieškojom šito filmuko savo mažyliui. 4u.gif

Prašom mirksiukas.gif emma, vakarų ir naujojoj animacijoj buvai prašiusi Bembio, pažiūrėk, ikėliau tavo mažyliui 4u.gif
Atsakyti
labutis gal kas galetu ideti ''bezdzioneles'' penkias serijas ax.gif nes subraizem diska ir kompe nebeturiu verysad.gif tai musu megstamiausias multikas bigsmile.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2008 03 28, 15:39)
labutis gal kas galetu ideti ''bezdzioneles'' penkias serijas  ax.gif  nes subraizem diska ir kompe nebeturiu  verysad.gif  tai musu megstamiausias multikas bigsmile.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kurių reikia, nes jos yra 7 g.gif , galėsiu įkelt mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš turiu 6 bezdžionėlių serijas:

1. Bezdžionėlės pietauja;
2. Bezdžionėlės pirmyn;
3. Bezdžionėlės ir plešikai;
4. Atsargiai bezdžionėlės;
5. Bezdžionėlės - girlianda iš mažylių;
6. Bezdžionėlės teatre.

Visos 6 serijos yra čia.

O kokia 7? Ko aš dar neturiu?