Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

QUOTE(vėtrė @ 2008 03 20, 00:04)
Seemkyte, čia neseniai aš tą Batuotą Katiną įkėliau, nes senoji nuoroda jau nebeveikė. Čia japoniškas filmas, kur „gražink kaukolę... biggrin.gif “

Aciu aciu, kam tos geles. bigsmile.gif
dabar jau turiu abu Batuotus ax.gif aciu.

Ikeliau i Uploa.. saugykla Velnio nuotaka, nuorodas imesiu filmu temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 03 19, 11:07)
Pirmą kartą kroviau . ANIMACINIS Barbosas svečiuose pas Bobiką (lt). avi

o čia tikri šunys vaidina g.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 03 20, 11:08)

tai gal tada neANIMACINIS vadintu blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 03 20, 10:08)

PIEŠTAS.
Atsakyti
KAŠTONĖS nuoroda buvo ,bet ji neveikė.Odabar jau jokios nuorodos neberandu..Jei kas galit įkelkit dar kartą.Ačiū
Atsakyti
o man blondinei, gal galit paaiškit, ar turi būti kokia programa kompe, ar užtenka nuorodą paspausti blush2.gif g.gif ..... jaučiu nemoku, aš tų filmukų vaikams parsisiųsti unsure.gif doh.gif .....
Atsakyti
QUOTE(immm @ 2008 03 25, 12:10)
o man blondinei, gal galit paaiškit, ar turi būti kokia programa kompe, ar užtenka nuorodą paspausti  blush2.gif  g.gif ..... jaučiu nemoku, aš tų filmukų vaikams parsisiųsti  unsure.gif  doh.gif .....

Failo parsisiuntimui iš www.2shared.com jokių papildomų programėlių nereikia.
Failo peržiūrėjimui kompe turi turėti bent WMP.

Kitais atvejais, gali prireikti ir programėlių (priklausomai, iš kokių tinklalapio nori siųstis, tikiuosi paaiškinau? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 25 kovo 2008 - 12:44
Vėtre, ar pilnas "Geltonų plytų kelias", nes aš, kažkada siunčiausi iš www.2shared.com, tai "Geltonų plytų kelias" buvo be pabaigos...

Seplute, ačiū už nuorodą drinks_cheers.gif

Donalita, man tai kvaili tie tokie skirstymai, mergaitiški, berniukiški...Na, gal rožine spalva berniuko ir nerengčiau, bet dėl kitų spalvų, tai galėčiau pasiginčyti tongue.gif
O dėl pasakų, tai iš vis išnaglėjo verslininkai, jei jau ir pasakas pradėjo taip skirstyti doh.gif Tai reiktų suprast, kad greit ir suaugusiems knygas ir filmus pradės rušiuot, čia moteriški, čia vyriški doh.gif Sorry, bet totali nesamonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 25 kovo 2008 - 13:06
QUOTE(Kenguryte @ 2008 03 25, 14:04)
Vėtre, ar pilnas "Geltonų plytų kelias", nes aš, kažkada siunčiausi iš www.2shared.com, tai "Geltonų plytų kelias" buvo be pabaigos...

Pas mane tikrai pilnas, ką tik patikrinau 589 MB, pabaigoj rodo kas vaidino, kas režisieriai ir t.t, tai manau, kad su pabaiga. Anksčiau buvau iš erdvių parsisiuntusi, ir palyginimui parsisiunčiau, kur kažkas iš SM į 2Shared įdėjo, tai šio kokybė šiek tiek geresnė, todėl pasilikau būtent šį variantą, kuris dabar įkeltas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(emma @ 2008 03 24, 14:01)
KAŠTONĖS nuoroda buvo ,bet ji neveikė.Odabar jau jokios nuorodos neberandu..Jei kas galit  įkelkit dar kartą.Ačiū

Pasistengsiu įkelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 25, 18:52)
Pas mane tikrai pilnas, ką tik patikrinau 589 MB, pabaigoj rodo kas vaidino, kas režisieriai ir t.t, tai manau, kad su pabaiga. Anksčiau buvau iš erdvių parsisiuntusi, ir palyginimui parsisiunčiau, kur kažkas iš SM į 2Shared įdėjo, tai šio kokybė šiek tiek geresnė, todėl pasilikau būtent šį variantą, kuris dabar įkeltas  smile.gif

Ačiukas drinks_cheers.gif Bandysiu pumpuoti šį variantą, o tai be pabaigos žiūrėti, kažkaip, nei šis...Nei tas...

Dar toks klausimukas, o jūs savo multikų kolekcijas kur archyvuojate? g.gif Apkraunate savo hardą, ar į CD ar DVD įrašinėjate? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 25 kovo 2008 - 19:26
QUOTE(semkaa @ 2008 03 19, 13:29)
[cia buvo skelbtos abi nuorodos i skirtingus Batuotus, tik nepamenu kuris kur  blush2.gif

Gal kas galėtų įmest tarybinio Batuoto katino nuorodą. Ne apie princesę rožę, o apie markizą karabasą.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 03 25, 23:53)
Gal kas galėtų įmest tarybinio  Batuoto katino nuorodą. Ne apie princesę rožę, o apie markizą karabasą.

doh.gif sitas tai apie princese roze Japonu ar orejieciu... http://www.2shared.c...DVDRip_Lt_.html

o kitokia nuoroda negyva. schmoll.gif

SOS gal kas galit mikliai ikelt tarybini, kur "markizo Karabaso" ? SOS
as rodos turiu, bet ne darbe... ax.gif
Atsakyti