Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

QUOTE(dzhina @ 2008 06 14, 21:05)
uztikau filmuku www.filmukai.info, prisiregistravau, bandau siustis, bet nutruksta greit, kazi kodel? bandziau kelis kartus...

man tai ten ir nesisekė schmoll.gif , o ir dabar kažkodėl negaliu įdėt, ką buvau žadėjus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 14, 21:07)
man tai ten ir nesisekė schmoll.gif , o ir dabar kažkodėl negaliu įdėt, ką buvau žadėjus unsure.gif

Padėsiu tau kelti 4u.gif Paimsiu Naujametinę pasaką, undinėlę, užburtą berniuką, vaikišką albumą ir mes ieškome juodulio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 14, 21:07)

lauksim lauksim... ax.gif
tai neskubekit, man reikia susitvarkyti ta ka jau turiu nes jau kompas braska nuo filmuku, reikia persirasyti i dvd ir istrinti is kompo nes jau nelabai nori priimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 14, 21:13)
Padėsiu tau kelti  4u.gif  Paimsiu Naujametinę pasaką, undinėlę, užburtą berniuką, vaikišką albumą ir mes ieškome juodulio  smile.gif

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif , bet niekaip nesuprantu kodėl??? tada kažkaip greitai tiek filmukų įkėliau, o jau kelinta diena - nė iš vietos schmoll.gif arba vėžlio greičiu, arba nulūžta... doh.gif
gal sakau kompas perkrautas? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 14, 21:15)
  jau kelinta diena - nė iš vietos schmoll.gif arba vėžlio greičiu, arba nulūžta... doh.gif
gal sakau kompas perkrautas? g.gif  g.gif  g.gif

O gal 2Sharedas tave jau seka ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juk būna visokių dienų, kai gerai keliasi, kai iš vis š... Kantrybės, visur reikia kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 14, 21:23)
O gal 2Sharedas tave jau seka ? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Juk būna visokių dienų, kai gerai keliasi, kai iš vis š... Kantrybės, visur reikia kantrybės  mirksiukas.gif

jooooo.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Naujametinė pasaka LT 4u.gif
Papildyta:
Žiogelio Kuzios nuotykiai 2 mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes ieškome juodulio LT 4u.gif
Atsakyti
Varžtelis ir sraigtelis linksmieji meistrai LT 4u.gif
Atsakyti
Garvežiukas iš Ramunių stotelės LT 4u.gif
Papildyta:
Kas čia ieškojo Kulverstuko, tai yra visos 4 serijos viename, prašom mirksiukas.gif

Krokodilas Gena 1-4 ser
Atsakyti
Vaikiškas albumas 4u.gif
Atsakyti
Užburtas berniukas LT 4u.gif
Atsakyti