Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

QUOTE(vėtrė @ 2008 06 12, 01:29)

karsta.gif Oi,kiek darbo....Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 06 10, 20:35)
kazkokia mistika...  raso kad rasta failu 0...nieko nesuprantu...

Tai arba pasalino piratinius (nemanau), arba jau 30d niekas nesisiunte sad.gif ir jie automatiskai salinami. tokios salygos cray.gif
Galima aisku erzint saugykla ir savo ikeltus failus kartkartem bent pradet siustis, kad pajudint statistika (turiu omeny "nesiusti, tik tikrinti adresus". (cia as is USDownloaderio panaudojimo srities)) smile.gif
Atsakyti
Senelis ir anūkėlis 4u.gif
Dažytą lapiną paieškosiu ir įkelsiu tikrai ne šiandien, savaitgalį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 13, 12:52)
Senelis ir anūkėlis  4u.gif
Dažytą lapiną paieškosiu ir įkelsiu tikrai ne šiandien, savaitgalį  smile.gif

bandziau rasytis..Nera garso...jau antras multikas taip..Bembi siunciausi,tai irgi garso nera....Kas per reikalai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2008 06 13, 12:34)
bandziau rasytis..Nera garso...jau antras multikas taip..Bembi siunciausi,tai irgi garso nera....Kas per reikalai g.gif

Bandėt rašytis į DVD diską ir žiūrėti per DVD plejerį? Taip suptratau? Ar atsisiuntus, žiūrint per PC nėra garso? Jei leidžiant per PC , nėra garso, tai reikia atnaujinti kodekus, arba žiūrėti per VLC, o jei leidžiant per DVD grotuvą jūsų įrašytą diskelį nėra garso, arba keiskit grotuvą, kuris nuskaitytų neoriginalius diskus, arba klauskit didesnių protų nei aš, gal semkaa ką patars g.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 12, 01:29)

O Lioliko ir Boliko daugiau neber tik tiek ax.gif Gal dar kas turit ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 13, 14:32)
Bandėt rašytis į DVD diską ir žiūrėti per DVD plejerį? Taip suptratau? Ar atsisiuntus, žiūrint per PC nėra garso? Jei leidžiant per PC , nėra garso, tai reikia atnaujinti kodekus, arba žiūrėti per VLC, o jei leidžiant per DVD grotuvą jūsų įrašytą diskelį nėra garso, arba keiskit grotuvą, kuris nuskaitytų neoriginalius diskus, arba klauskit didesnių protų nei aš, gal semkaa ką patars  g.gif

As tik pradejau rasyt ir pabandziau paziuret,tai be garso.....Tas pat ir su Bembiu..Visi kiti normaliai g.gif
Atsakyti
[quote=vėtrė,2008 06 13, 12:52]

parsisiunciau ,ziurejom viskas gerai ir garsas,ir vaizdo kokybe normali 4u.gif
Atsakyti
[quote=kuzka,2008 06 13, 23:12]
[quote=vėtrė,2008 06 13, 12:52]

parsisiunciau ,ziurejom viskas gerai ir garsas,ir vaizdo kokybe normali 4u.gif
[/quote]
paleidau ir as siusti bet kad jau toooks letas internetas, kad raso siusis 13 val... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 06 12, 14:01)
tai gal irgi siuntiesi mano USD su apribotu greiciu?  blush2.gif

nu jebytute, nu nemoku aš su ta tavo programa elgtis schmoll.gif čia kažkada seniai buvau parsisiuntus, tai žiūrėjau žiūrėjau unsure.gif ir nieko nesupratau kaip ją išpakuot doh.gif ir dabar tas pats ax.gif parsisiunčiau, bet nė velnio blink.gif nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 14, 07:28)
nu jebytute, nu nemoku aš su ta tavo programa elgtis schmoll.gif čia kažkada seniai buvau parsisiuntus, tai žiūrėjau žiūrėjau  unsure.gif  ir nieko nesupratau kaip ją išpakuot doh.gif  ir dabar tas pats ax.gif parsisiunčiau, bet nė velnio  blink.gif nesuprantu

ir man tas pats...sakau lauksiu kada brolio sveciuose tai jis siuos reikalus kaip riesutelius gliaudo ir man padarys, bet kad taip po biskuti kazkur per menesi ir susirinkau filmukus is veikianciu nuorodu, dabar liko tik tie... blush2.gif
Atsakyti
uztikau filmuku www.filmukai.info, prisiregistravau, bandau siustis, bet nutruksta greit, kazi kodel? bandziau kelis kartus...
Atsakyti