Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

o tai gal kas nori man padėt? g.gif
ar aš čia vienvaldė lyderė? ax.gif Byne, vėtre, donalita, semkaa 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif - čia gi beveik jūsų dėka aš reiškiuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 10, 16:18)

cia as vis neatstoju... ax.gif
atidarius nuoroda raso kad tai 'Dvi psakos" o ne lazda... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 06 10, 23:07)
cia as vis neatstoju... ax.gif
atidarius nuoroda raso kad tai 'Dvi psakos" o ne lazda... g.gif

o tu pabandyk parsisiųst mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 10, 23:15)
o tu pabandyk parsisiųst mirksiukas.gif

aha, ta ir darau tik kad internetas ziuriu labai apkrautas ant vakaro doh.gif tai siusis apie 4 val, lotuliukas.gif paliksiu nakciai siustis thumbup.gif ryt ziuresim su dukryte drinks_cheers.gif
ACIU LABAI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 10, 22:41)
o tai gal kas nori man padėt? g.gif
ar aš čia vienvaldė lyderė?

Visi atsidžiaugti negalim perleidę tau lyderiavimą senojoj animacijoj biggrin.gif
Surašyk, kokius man pakrauti filmukus, o kokius imsi tu, vakare galėsiu prisidėti, nes paskutiniu metu labai daug budėjimų darbe turiu, nespėju su jumis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 11, 10:51)
Visi atsidžiaugti negalim perleidę tau lyderiavimą senojoj animacijoj  biggrin.gif
Surašyk, kokius man pakrauti filmukus, o kokius imsi tu, vakare galėsiu prisidėti, nes paskutiniu metu labai daug budėjimų darbe turiu, nespėju su jumis  blush2.gif

va kaip ačiū 4u.gif 4u.gif tai dabar surašysiu, kurių aš pati neturiu:
liolekas ir bolekas 1,2,3
narsusis robinhudas
dezute su paslaptimi
kaip kazokai vestuvese buvo
dazytas lapinas
geltonelis
Pavasario pasaka
Saulutė ant siūlo
Senelis ir anūkėlis
Liolikas ir Bolikas 5 ser.
o Snieguolė kažkodėl niekaip neįsikelia g.gif
Atsakyti
Saulutė ant siūlo smile.gif
Atsakyti
Surašysiu, kuriuos turiu ir įkelsiu:

Saulutė ant siūlo, Geltonėlis, Liolekas ir bolekas 5 +3 ser, senelis ir anūkėlis, dažytą lapiną dar paieškosiu.
Tikrai neturiu Robino Hudo, dėžutės su paslaptimi, pavasario pasakos, kazokų (man šie filmukai nepatiko, todėl ir neišsaugojau)

Geltonėlis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 11, 19:43)
Surašysiu, kuriuos turiu ir įkelsiu:

Saulutė ant siūlo, Geltonėlis, Liolekas ir bolekas 5 +3 ser, senelis ir anūkėlis, dažytą lapiną dar paieškosiu.
Tikrai neturiu Robino Hudo, dėžutės su paslaptimi, pavasario pasakos, kazokų (man šie filmukai nepatiko, todėl ir neišsaugojau)

Geltonėlis  smile.gif

o mano kažkodėl baisiai lėtai siunčiasi...tik 21kb/s
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 11, 19:46)
o mano kažkodėl baisiai lėtai siunčiasi...tik 21kb/s

Tau siunčiasi lėtai, o man keliasi ir gi palyginus lėtai, pastebėjau, kad ryte tarp 9 -14 val, greitis būna geriausias, gal visi žmonės darbe ir ne taip apkrauna saugyklą savo siuntimais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 11, 19:49)
Tau siunčiasi lėtai, o man keliasi ir gi palyginus lėtai, pastebėjau, kad ryte tarp 9 -14 val, greitis būna geriausias, gal visi žmonės darbe ir ne taip apkrauna saugyklą savo siuntimais  mirksiukas.gif

ta prasma, keliasi blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Liolikas ir Bolekas 1 ser
Atsakyti