o tai gal kas nori man padėt?
ar aš čia vienvaldė lyderė? Byne, vėtre, donalita, semkaa - čia gi beveik jūsų dėka aš reiškiuos
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 10, 16:18)
cia as vis neatstoju...
atidarius nuoroda raso kad tai 'Dvi psakos" o ne lazda...
QUOTE(dzhina @ 2008 06 10, 23:07)
o tu pabandyk parsisiųst
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 10, 23:15)
o tu pabandyk parsisiųst
aha, ta ir darau tik kad internetas ziuriu labai apkrautas ant vakaro tai siusis apie 4 val, paliksiu nakciai siustis ryt ziuresim su dukryte
ACIU LABAI
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 10, 22:41)
o tai gal kas nori man padėt?
ar aš čia vienvaldė lyderė?
ar aš čia vienvaldė lyderė?
Visi atsidžiaugti negalim perleidę tau lyderiavimą senojoj animacijoj
Surašyk, kokius man pakrauti filmukus, o kokius imsi tu, vakare galėsiu prisidėti, nes paskutiniu metu labai daug budėjimų darbe turiu, nespėju su jumis
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 11, 10:51)
Visi atsidžiaugti negalim perleidę tau lyderiavimą senojoj animacijoj
Surašyk, kokius man pakrauti filmukus, o kokius imsi tu, vakare galėsiu prisidėti, nes paskutiniu metu labai daug budėjimų darbe turiu, nespėju su jumis
va kaip ačiū tai dabar surašysiu, kurių aš pati neturiu:
liolekas ir bolekas 1,2,3
narsusis robinhudas
dezute su paslaptimi
kaip kazokai vestuvese buvo
dazytas lapinas
geltonelis
Pavasario pasaka
Saulutė ant siūlo
Senelis ir anūkėlis
Liolikas ir Bolikas 5 ser.
o Snieguolė kažkodėl niekaip neįsikelia
Surašysiu, kuriuos turiu ir įkelsiu:
Saulutė ant siūlo, Geltonėlis, Liolekas ir bolekas 5 +3 ser, senelis ir anūkėlis, dažytą lapiną dar paieškosiu.
Tikrai neturiu Robino Hudo, dėžutės su paslaptimi, pavasario pasakos, kazokų (man šie filmukai nepatiko, todėl ir neišsaugojau)
Geltonėlis
Saulutė ant siūlo, Geltonėlis, Liolekas ir bolekas 5 +3 ser, senelis ir anūkėlis, dažytą lapiną dar paieškosiu.
Tikrai neturiu Robino Hudo, dėžutės su paslaptimi, pavasario pasakos, kazokų (man šie filmukai nepatiko, todėl ir neišsaugojau)
Geltonėlis
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 11, 19:43)
Surašysiu, kuriuos turiu ir įkelsiu:
Geltonėlis
Geltonėlis
o mano kažkodėl baisiai lėtai siunčiasi...tik 21kb/s
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 11, 19:46)
o mano kažkodėl baisiai lėtai siunčiasi...tik 21kb/s
Tau siunčiasi lėtai, o man keliasi ir gi palyginus lėtai, pastebėjau, kad ryte tarp 9 -14 val, greitis būna geriausias, gal visi žmonės darbe ir ne taip apkrauna saugyklą savo siuntimais
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 11, 19:49)
Tau siunčiasi lėtai, o man keliasi ir gi palyginus lėtai, pastebėjau, kad ryte tarp 9 -14 val, greitis būna geriausias, gal visi žmonės darbe ir ne taip apkrauna saugyklą savo siuntimais
ta prasma, keliasi