Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

prašau 4u.gif

http://www.2shared.c...Pilkakakle.html
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2008 05 20, 16:27)

Aušryte ačiū tau ... ką jau čia ačiū - labai labai didelis ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Vakar pasižiūrėjom "Miško keliautojus". Dukrytei labai patiko, visą vakarą po to voverytę vaidino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2008 05 20, 13:10)
Bandžiau surasti per 2share advanced search, bet neaptikau

heli, kitą kartą pasinaudok SM forumo paieška, kiekvienoje temoje, kairio kampo apačioje yra paieškos langelis, įvedi pvz. žodį Pilkakalė, ir po poros minučių , tau išmeta paieškos rezultatus. Pilkakaklė jau buvo įkelta šios temos 13 psl, nuoroda dar gyva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2008 05 21, 09:03)
Aušryte ačiū tau ... ką jau čia ačiū - labai labai didelis ačiū aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Vakar pasižiūrėjom "Miško keliautojus". Dukrytei labai patiko, visą vakarą po to voverytę vaidino  smile.gif

Tai kad nesunku ax.gif , mano dukrytei irgi patinka filmukai, tai aš beveik visus turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 05 21, 09:01)
heli, kitą kartą pasinaudok SM forumo paieška, kiekvienoje temoje, kairio kampo apačioje yra paieškos langelis, įvedi pvz. žodį Pilkakalė, ir po poros minučių , tau išmeta paieškos rezultatus. Pilkakaklė jau buvo įkelta šios temos 13 psl, nuoroda dar gyva  biggrin.gif

Šią nuorodą buvau radusi (visada stengiuosi pasinaudoti visomis paieškos galimybėmis prieš ko nors prašydama ar klausdama), bet ant jos paspaudus tik sekundei pasirodė langas su nuoroda, kuris paskui užsidengė baltu fonu ir atsidarė puslapis siūlantis mokamai įsirašyti uploaded premium (tris kartus bandžiau atidarinėti ir visada nutikdavo tas pats). Kadangi puslapyje visos nuorodos siūle parsisiųsti programą mokamai, o šiaip ji man lyg ir nėra labai reikalinga, užtai ir kreipiausi su prašymu pasidalinti filmuku per 2share.
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2008 05 21, 11:02)
Šią nuorodą buvau radusi (visada stengiuosi pasinaudoti visomis paieškos galimybėmis prieš ko nors prašydama ar klausdama), bet ant jos paspaudus tik sekundei pasirodė langas su nuoroda, kuris paskui užsidengė baltu fonu ir atsidarė puslapis siūlantis mokamai įsirašyti uploaded premium (tris kartus bandžiau atidarinėti ir visada nutikdavo tas pats). Kadangi puslapyje visos nuorodos siūle parsisiųsti programą mokamai, o šiaip ji man lyg ir nėra labai reikalinga, užtai ir kreipiausi su prašymu pasidalinti filmuku per 2share.

Supratau, turbūt nesupratai kaip siųstis, kur užmeta langą, tai reklama, ją reikia per kampe kryželį numušti. Po pagrindiniu užrašo Uploadet mažom raidėm užrašyta pilkakalė avi, skaičiukai bėga, kol atsiranda užrašas Download, paspaudi, atsiranda failo atvėrimo langas, apačioje tik siūlo įsigyti uploaded premium, o virš yra kaip sakiau filmukas biggrin.gif Čia aš tik profilaktiškai, kad susidūrę su kitomis failų talpyklomis, mokėtumėt siųstis
dar kartą pažiūrėk
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 05 21, 11:15)
Čia aš tik profilaktiškai, kad susidūrę su kitomis failų talpyklomis, mokėtumėt siųstis

as irgi. atkreipkite demesi, kad dauguma saugyklu skaiciuoja parsisiustu duomenu kieki per kazkoki laika. jei siunciates is vieno IP, tai ir gaunat "traffic exceed..." ir siulyma isigyti arba laukti n valandu smile.gif

kas naudojasi USDownloader jau zino, kad si programa sekmingai sau tupi kamputyje ir nurodytu daznumu vis pabando siustis. nereikia jokiu reklamu must ar k.t.... Siulau naudotis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 05 21, 10:15)
Supratau, turbūt nesupratai kaip siųstis, kur užmeta langą, tai reklama, ją reikia per kampe kryželį numušti. Po pagrindiniu užrašo Uploadet mažom raidėm užrašyta pilkakalė avi, skaičiukai bėga, kol atsiranda užrašas Download, paspaudi, atsiranda failo atvėrimo langas, apačioje tik siūlo įsigyti uploaded premium, o virš yra kaip sakiau filmukas  biggrin.gif Čia aš tik profilaktiškai, kad susidūrę su kitomis failų talpyklomis, mokėtumėt siųstis
dar kartą pažiūrėk

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi kokia gėda ... atsidariau dar kartą ir supratau, kodėl vakar negalėjau parsisiųsti: vakar atsidarinėjau sumažintame lange (ne per visą ekraną), tai ir jokie kryžiukai man nesimatė, o va šiandien įdomumo dėliai dar kartą atsidariau ir aišku, kadangi langas buvo per visą ekraną, pamačiau tą išganingąjį kryžiuką. Dar tokio nesuipratimo su Internetu neturėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif

o aš ieškau Mumių trolių - labai norime pamatyti ax.gif
Atsakyti
pompuoju filmukus is 24 psl ir kai kurios nuorodos jau neveikia...
gal kas galetu imesti siuos filmukus: blush2.gif
frantisekas
dazytas lapinas
geltonelis
kaip varliukas tecio ieskojo
lazda gelbetoja
lepeckojis
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 05 21, 17:03)
pompuoju filmukus is 24 psl ir kai kurios nuorodos jau neveikia...
gal kas galetu imesti siuos filmukus: blush2.gif
frantisekas
dazytas lapinas
geltonelis
kaip varliukas tecio ieskojo
lazda gelbetoja
lepeckojis
Aciu 4u.gif

dabar įmesiu kaip varliukas tecio ieskojo ir lepeckojis
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2008 05 21, 17:23)
dabar įmesiu kaip varliukas tecio ieskojo ir lepeckojis