,nei vieno filmuko nemoku parsisiūst.Gal galit padėt.
QUOTE(lejaxxx @ 2008 05 18, 19:14)
Šios temos 24 psl., 280 žinutė
QUOTE(lejaxxx @ 2008 05 18, 19:14)
Jei is saugyklos, tai siulau naudoti mano siuloma USDownloaderi (jau rasiau, perziurek visas mano zinutes SM ). imk is mano paraso.
beda greiciausiai tokia, kad po nustatyto laiko failai is saugyklos automatiskai salinami ir nuorodos lieka nenaudingos.
jei nepavyksta parsisiust (klaida, pasalintas...) tada rasykit cia ir rodykit ta nuoroda, kuri neveikia. jei turim - pasistengiam pakartotinai ikelt
nagi prisipazinkit ar naudojates dar kas nors USDownloaderiu? man jau geda ir siulyt jei niekam neidomu...
labukas ,o gal kuri turit gusi liebiedi lietuviskai?
QUOTE(stebukliukas @ 2008 05 19, 09:48)
gal cia kartais yra? issisaugok paieskos psl.
http://www.2shared.c...t...p;x=34&y=15
QUOTE(semkaa @ 2008 05 19, 06:37)
nagi prisipazinkit ar naudojates dar kas nors USDownloaderiu? man jau geda ir siulyt jei niekam neidomu...
Aš naudojuosi, kai reikia temptis iš 2shared, ar bet kokių kitokių kiaurą parą veikiančių puslapių. Naktim įsijungiu igetter, nes tas pumpuoja ne vienu, o keletu kanalų iš karto - t.y. multikus, filmus vaikams ir filmus suaugusiems vienu metu iš arjlover
USDownloaderis tikrai labai patogus, kad siunčiasi pats, tereikia nuorodą įmesti. O tam nė psl. atsidaryt nereikia. tik copy link location. Nereikia prižiūrėti, ar nenutrūko siuntimasis, ar filmas tikrai visas partemptas. Čia mūsų temelėse būna arba visiškas štilis, arba multikų ir filmukų liūtis Po keliolika iš karto. Sukrauni viską į USDownloaderį ir pamiršti, kol neparsitemps.
Semkaa pavariau ir aš reklamos
Laba diena
Netycia ilindau i si puslapiuka ir taip apsidziaugiau kai suradau tikrai idomiu savo vaikystes filmuku
Netycia ilindau i si puslapiuka ir taip apsidziaugiau kai suradau tikrai idomiu savo vaikystes filmuku
QUOTE(Fioneta @ 2008 05 19, 12:30)
Laba diena
as irgi nerealiai apsidziaugiau radusi tiek daug geru filmuku!!!
siurbiu juos pilnu tempu tik internetas daznai paveda
QUOTE(semkaa @ 2008 05 19, 09:37)
Jei is saugyklos, tai siulau naudoti mano siuloma USDownloaderi (jau rasiau, perziurek visas mano zinutes SM ). imk is mano paraso.
beda greiciausiai tokia, kad po nustatyto laiko failai is saugyklos automatiskai salinami ir nuorodos lieka nenaudingos.
jei nepavyksta parsisiust (klaida, pasalintas...) tada rasykit cia ir rodykit ta nuoroda, kuri neveikia. jei turim - pasistengiam pakartotinai ikelt
Parsisiųst parsisiunčiau, bet nė bum bum
Kaip reikia naudotis programa, kur nutrūkus siuntimui, paskui vėl pradeda siųst nuo tos vietos. Nežinau, ar aiškiai parašiau Dabar siunčiuos jau 3 kartą filmą ir vis nutrūksta. Ir vėl iš naujo
QUOTE(stebukliukas @ 2008 05 19, 09:48)
tai čia gal "Laukinės gulbės'
QUOTE(byne @ 2008 05 19, 13:30)
nutrūkus siuntimui, paskui vėl pradeda siųst nuo tos vietos. Nežinau, ar aiškiai parašiau Dabar siunčiuos jau 3 kartą filmą ir vis nutrūksta. Ir vėl iš naujo
jei palaiko serveris, tai atskirai nieko daryt nereikia, jei laikai usdeta varnele ant "pratesti siuntimus"
Papildyta:
QUOTE(Donalita @ 2008 05 19, 11:28)
Semkaa pavariau ir aš reklamos
aciu, kokia kalba USDownloaderyje naudoji?
gal cia ir nelabai i tema bet gal kas turit kokiu filmuku kaip lalaila, pats sau rezisierius, su kokiais juokingais vaizdeliais...mano dukrelei dabar ziauriai patinka
QUOTE(byne @ 2008 05 19, 13:30)
nu kad man rodos,jog ne laukines gulbes,si pasaka kaip gulbes pagrobe berniuka ir nuskraidino i raganos trobele,o sesute isejo jo ieskot.eidama sutinka krosni,jinai praso mergaites kad istrauktu is jos bandeles,paskui dar sutinka obeli ji praso kad obuolius nuskintu ir dar upeli sutinka,gal kuri pamenat,o 2shared lyg ir nebuvo sito