Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

QUOTE(vėtrė @ 2008 04 29, 15:19)
virš copy yra juosta su pavadinimu ir visokiomis raidytėmis, nukopink tą visą juostą ir dėk čia nuorodą (užžymėk mėlynai, su deš klavišu pasispausk, ką pažymėjai, paspausk, kopijuoti ir atsakydama SM mūsų tėmelėj, įklijuok nuorodą).Pamėgink, jei neišeis, rytoj ryte rasiu tavo įkeltą filmą ir įdėsiu nuorodą(kadangi dirbsiu, jei nespėsiu aš, suras semkytė  biggrin.gif ) 4u.gif
Papildyta:

Vikruolis  mirksiukas.gif

http://www.2shared.c...asakojimai.html
valio doh.gif gavosi bigsmile.gif
o jūs šaunuolės vikruolės biggrin.gif nagi jau dabar tai jei gausis tai ir as mokėsiu mirksiukas.gif
Papildyta:
šiaip tai, jeigu ką ax.gif , tai labai daug filmukų turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2008 04 29, 15:44)

valio doh.gif  gavosi bigsmile.gif
o jūs šaunuolės vikruolės biggrin.gif nagi jau dabar tai jei gausis tai ir as mokėsiu mirksiukas.gif

Šaunuolė, džiaugiuosi, kad gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 29, 15:54)
Šaunuolė, džiaugiuosi, kad gavosi  thumbup.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti
Labai ačiū, Aušryte, už filmuką!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbadose @ 2008 04 29, 16:13)
Labai ačiū, Aušryte, už filmuką!!!!!! biggrin.gif  biggrin.gif

"linksma bėgti takeliu, kai visiems padėt galiu.." biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 29, 15:19)
Vikruolis  mirksiukas.gif

nu sergu as. kompiuterizmu doh.gif
Atsakyti
kas turit "Lapė, lokys ir motociklas su vežimėliu"? Anksčiau buvo nuoroda, bet ji jau negaliojanti... O šiaip tai aš beveik visus filmukus turiu, jei ką.. ax.gif bent jau man taip atrodo, kad beveik visus g.gif
Atsakyti
Gal kas turite „Džiaugsmo dainelę“ ir nuostabų filmuką thumbup.gif „Papūgos paklydėlės sugrįžimas“... 4u.gif
Atsakyti
bocmaną ir papūgą (2 serijos) bandysiu įkelt.. o džiaugsmo dainelės ir aš norėčiau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbadose @ 2008 04 30, 09:57)
Gal kas turite „Džiaugsmo dainelę“ ir nuostabų filmuką  thumbup.gif „Papūgos paklydėlės sugrįžimas“... 4u.gif

čia bocmanas ir papūga
http://www.2shared.c...2_serijos_.html
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2008 04 30, 11:43)

Ar tai ne du skirtingi filmukai -„Bocmanas ir papūga“ ir „Papūgos paklydėlės sugrįžas“...? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbadose @ 2008 04 30, 10:55)
Ar tai ne du skirtingi filmukai -„Bocmanas ir papūga“ ir „Papūgos paklydėlės sugrįžas“...? mirksiukas.gif

g.gif o tai ten dvi serijos yra.. ar antroji ne ta? unsure.gif
Atsakyti