Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

Milžinas egoistas ax.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kas turite filmuką "Burtininko Bachramo palikimas" (ar kaip tent tas burtininkas vadinos g.gif ), kur buvo personažas Zirzilia - tok nerangus mužikėlis - dar frazė sparnuotja iš to filmuko yra: "Šeimininke karvė netelpa" biggrin.gif arba dar: "Čia aš Zirzilia galvą stuktelėjau"
Atsakyti
Gal kas pasufleruosit, kaip vadinasi filmukas, kuriame veršiukas nenorėjo praustis? blush2.gif noriu rast, bet kad nežinau, ko ieškot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kgt @ 2008 04 25, 13:22)
Gal kas pasufleruosit, kaip vadinasi filmukas, kuriame veršiukas nenorėjo praustis?  blush2.gif  noriu rast, bet kad nežinau, ko ieškot doh.gif

Nesiprausėlis (неумойка). Ieškok animacijos rusų kalba temoj
Atsakyti
4u.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2008 04 25, 11:14)
Merginos, o gal kas turite filmuką "Burtininko Bachramo palikimas" (ar kaip tent tas burtininkas vadinos  g.gif ), kur buvo personažas Zirzilia - tok nerangus mužikėlis - dar frazė sparnuotja iš to filmuko yra: "Šeimininke karvė netelpa"  biggrin.gif arba dar: "Čia aš Zirzilia galvą stuktelėjau"

Taip ir vadinas mirksiukas.gif . Turiu
Gal kas pasufleruosit, kaip vadinasi filmukas, kuriame veršiukas nenorėjo praustis?  blush2.gif  noriu rast, bet kad nežinau, ko ieškot doh.gif

Tikrai nebūčiau pasakius, kaip vadinas. Pasirodo, kad aš turiu ax.gif
QUOTE(kipse @ 2008 04 25, 13:24)
Nesiprausėlis (неумойка). Ieškok animacijos rusų kalba temoj

turiu. Įkelsiu, kai nuo kinderiukų rasiu laiko tongue.gif
Atsakyti
Gal kas turite filmuką „Argonautai“ 4u.gif . Labai, labai jo noriu , bet nepavyksta surasti blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbadose @ 2008 04 25, 14:44)
Gal kas turite filmuką „Argonautai“ 4u.gif . Labai, labai jo noriu  , bet nepavyksta surasti blush2.gif  mirksiukas.gif

neturiu, bet emulėj yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbadose @ 2008 04 25, 14:44)
Gal kas turite filmuką „Argonautai“ 4u.gif . Labai, labai jo noriu  , bet nepavyksta surasti blush2.gif  mirksiukas.gif

http://www.sharereactor.ru/movies/3779
sitam rinkinyje yra. turbut tas. RU
tik kazin ar beateitu. jei nepamirsiu, pirmadieni ikelciau... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(byne @ 2008 04 25, 15:22)
neturiu, bet emulėj yra mirksiukas.gif

tai kiek vartotoju ji turi ir kiek is ju turi pilnus ir kiek ju yra prisijungusiu? (ziurek mulej 8) )
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2008 04 25, 11:14)
Merginos, o gal kas turite filmuką "Burtininko Bachramo palikimas" (ar kaip tent tas burtininkas vadinos  g.gif ), kur buvo personažas Zirzilia - tok nerangus mužikėlis - dar frazė sparnuotja iš to filmuko yra: "Šeimininke karvė netelpa"  biggrin.gif arba dar: "Čia aš Zirzilia galvą stuktelėjau"

Prašom mirksiukas.gif
Burtininko Bachramo palikimas
Atsakyti

Ir jūsų užsakymas ax.gif
Neumoika ru
Atsakyti
Gal kas turite filmuką, neatsimenu tikslaus pavadinimo, bet kaip tigriukas arbatinuke sėdėjo smile.gif
Atsakyti