Merginos, o gal kas turite filmuką "Burtininko Bachramo palikimas" (ar kaip tent tas burtininkas vadinos ), kur buvo personažas Zirzilia - tok nerangus mužikėlis - dar frazė sparnuotja iš to filmuko yra: "Šeimininke karvė netelpa" arba dar: "Čia aš Zirzilia galvą stuktelėjau"
Gal kas pasufleruosit, kaip vadinasi filmukas, kuriame veršiukas nenorėjo praustis? noriu rast, bet kad nežinau, ko ieškot
QUOTE(kgt @ 2008 04 25, 13:22)
Gal kas pasufleruosit, kaip vadinasi filmukas, kuriame veršiukas nenorėjo praustis? noriu rast, bet kad nežinau, ko ieškot
Nesiprausėlis (неумойка). Ieškok animacijos rusų kalba temoj
Ačiū
QUOTE(helli @ 2008 04 25, 11:14)
Merginos, o gal kas turite filmuką "Burtininko Bachramo palikimas" (ar kaip tent tas burtininkas vadinos ), kur buvo personažas Zirzilia - tok nerangus mužikėlis - dar frazė sparnuotja iš to filmuko yra: "Šeimininke karvė netelpa" arba dar: "Čia aš Zirzilia galvą stuktelėjau"
Taip ir vadinas . Turiu
Tikrai nebūčiau pasakius, kaip vadinas. Pasirodo, kad aš turiu
QUOTE(kipse @ 2008 04 25, 13:24)
Nesiprausėlis (неумойка). Ieškok animacijos rusų kalba temoj
turiu. Įkelsiu, kai nuo kinderiukų rasiu laiko
Gal kas turite filmuką Argonautai . Labai, labai jo noriu , bet nepavyksta surasti
QUOTE(Barbadose @ 2008 04 25, 14:44)
Gal kas turite filmuką Argonautai . Labai, labai jo noriu , bet nepavyksta surasti
neturiu, bet emulėj yra
QUOTE(Barbadose @ 2008 04 25, 14:44)
http://www.sharereactor.ru/movies/3779
sitam rinkinyje yra. turbut tas. RU
tik kazin ar beateitu. jei nepamirsiu, pirmadieni ikelciau...
Papildyta:
QUOTE(byne @ 2008 04 25, 15:22)
neturiu, bet emulėj yra
tai kiek vartotoju ji turi ir kiek is ju turi pilnus ir kiek ju yra prisijungusiu? (ziurek mulej 8) )
QUOTE(helli @ 2008 04 25, 11:14)
Prašom
Burtininko Bachramo palikimas
Ir jūsų užsakymas
Neumoika ru
Gal kas turite filmuką, neatsimenu tikslaus pavadinimo, bet kaip tigriukas arbatinuke sėdėjo