Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

QUOTE(astukas @ 2008 04 15, 14:36)
Aciu labiausiai thumbup.gif Visas parejo clap.gif

biggrin.gif gero žiūrėjimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar užlūžo krovimas, tai šiandien vėl bandau unsure.gif .

jau pervariau 6 temas, išrinkau veikiančias nuorodas, dar reikia 7 peržiūrėt ir sudėt į vieną puslapiuką ax.gif . O kitas paskui prašyt, kad nutrintų? Kaip jūs manot?
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 04 16, 10:41)
jau pervariau 6 temas, išrinkau veikiančias nuorodas, dar reikia 7 peržiūrėt ir sudėt į vieną puslapiuką ax.gif . O kitas paskui prašyt, kad nutrintų? Kaip jūs manot?

manau, kad perdaug nesikankink. Jei kas neveiks tegu sveciai praso pakartot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 15, 01:38)

Labai aciu nuo musu visos seimos smile.gif
Atsakyti
Mano mazius ziuri bezdzioneles net isiziojes. bigsmile.gif

Gal prisimenat kas buvo toks lietuviskas filmukas apie bauba. Piestas toks.Tas baubas atrodo po kilimu gyveno ir kaktusus valgydavo.
Atsakyti
QUOTE(julima @ 2008 04 17, 14:14)
Mano mazius ziuri bezdzioneles net isiziojes.  bigsmile.gif

Gal prisimenat kas buvo toks lietuviskas filmukas apie bauba. Piestas toks.Tas baubas atrodo po kilimu gyveno ir kaktusus valgydavo.

http://www.2shared.c...LT_by_pval.html

4u.gif
Atsakyti
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
uzklydau cia, ale, gal as visai kvaila (atleiskit naujokams), be niekaip nesugebu perkelti filmuku i kompa... Atidaro Shared puslapi, o ka daryt toliau..? Patarkit prasau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2008 04 18, 10:02)
... Atidaro Shared puslapi, o ka daryt toliau..? Patarkit prasau.. blush2.gif

Paskaitinek kitur smile.gif
http://www.supermama...?...&p=16406661

gali naudot sia programa: http://www.2shared.c...y_Semka_v3.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semkaa: 18 balandžio 2008 - 09:29
QUOTE(ciaramashka @ 2008 04 18, 10:02)
Sveikos,
uzklydau cia, ale, gal as visai kvaila (atleiskit naujokams), be niekaip nesugebu perkelti filmuku i kompa... Atidaro Shared puslapi, o ka daryt toliau..? Patarkit prasau.. blush2.gif

Kartais sau pagalvoju, kad iš tokių naujokų klausimų ir mūsų tokių pat atsakymų, turbūt jau visa tema susidarytų iš 8 senosios animacijos temų biggrin.gif

Pakartosim smile.gif
Paspaudus ant nuorodos atsidaro langas. Reikia palaukti kelias minutes, kol dešinėje pusėje apačioje atsiranda užrašas "Save file to your PC: click here" ir tada spausti ant "click here", nurodyti, kur nori išsaugoti failą savo kompiuteryje... ir laukti, kol failas parsisiųs rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu, bandysim... Taupom laika, tai neskaitinejam senu temu...vaikai laika atima... mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisiminiau filmuka "Drakoniukas sokolado fabrike" (gal ne tiksliai taip vadinasi g.gif ). Tas kur ilipo i televizoriu ir stebejo kaip gaminamas sokoladas, paskui sake "viskas man, man ir man". Gal supratot rolleyes.gif Ar yra kur nors ax.gif
Dar vienas "Kas upelyje gyvena" (na irgi nezinau ar toks pavadinimas" blush2.gif ). Nepamenu kas ten toks ejo per tilteli ir vis pasiziuredavo i vandeni o ten save pikta pamates bijodavo pereiti. Bet nezinau ar yra toks lietuviskas filmukas. Gal reikia keliaut i rusiskos animacijos skyreli.
Atsakyti