Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

Dėl Bezdžionėlių, tai tikrai praeitoj temoj dar buvo galiojanti nuoroda. Ten buvo įdėti 4 filmukai. Iš viso, berods, yra 7 serijos. Šiaip tingiu anoj temoj knistis ir ieškot. Nu, jei nerasi, tada aš turiu visas serijas, galėsiu iš naujo įkelt
vėtrė Paskelbta Vakar, 23:20

Aciu Byne, jau sekmingai viska siunciuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 03 15, 09:40)
Kaip multikas vadinas, nežinau. Bet ne perseniausiai per rusųTV mačiau filmą pasaką "Princesė ant žirnio". Tai ten tikrai kiauliaganys princesę bučiavo ax.gif

Nu, bet tavo byne ir atmintis auksinė thumbup.gif
Atsakyti
Manau , kad yra dvi skirtingos pasakos ,, Princesė ant žirnio " (kur paprasta panele apsimetus princese net ant kelių čiužinių miegot negalėjo, nes žirnis spaudė šonus) ir ,,Princesė ir kiauliaganys" ( kur už kievieną negyvą dovaną princesė princui- kiauliaganiui mokėdavo bučiniais). Deja, nepamenu ar multikai buvo, bet meniniai filmai tikrai buvo.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 03 15, 21:43)
Manau , kad yra dvi skirtingos pasakos ,, Princesė ant žirnio " (kur paprasta panele apsimetus princese net ant kelių čiužinių miegot negalėjo, nes žirnis spaudė šonus) ir ,,Princesė ir kiauliaganys" ( kur už kievieną negyvą dovaną princesė princui- kiauliaganiui mokėdavo bučiniais). Deja, nepamenu ar multikai buvo, bet meniniai filmai tikrai buvo.

Tikrai buvo ir filmukai, aš atsimenu, ir labai gražūs thumbup.gif Gaila kad jų lietuviškai niekas neturi...
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 15, 19:36)
Nu, bet tavo byne ir atmintis auksinė  thumbup.gif

kad ne perseniausiai žiūrėjau blush2.gif
QUOTE(kipse @ 2008 03 15, 20:43)

Žinau, kad yra ir multikas, bet toj pasakoj irgi už visokias grojančias dėžutes ir kt. princesė bučiavo kiauliaganį ( princas buvo apsimetęs kiauliaganiu ) biggrin.gif O ten tikrai ne paprasta buvo panelė, o princesė, kur negalėjo miegot ant čiužinių, po kuriais buvo žirnis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(voooveriukas @ 2008 03 15, 16:30)
Dėl Bezdžionėlių, tai tikrai praeitoj temoj dar buvo galiojanti nuoroda. Ten buvo įdėti 4 filmukai. Iš viso, berods, yra 7 serijos. Šiaip tingiu anoj temoj knistis ir ieškot. Nu, jei nerasi, tada aš turiu visas serijas, galėsiu iš naujo įkelt 
vėtrė Paskelbta Vakar, 23:20
Aciu Byne, jau sekmingai viska siunciuosi smile.gif

Kiek radai? ne visi Bezdžioniukai yra įkelti. Kokių trūksta? Įdėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 14, 01:33)

Aciu uz filma... smile.gif
Atsakyti
Ar kas nors tempėsi Dobrynią Nikitičių ir Zmej Gotynyčių? 2shared yra šešios suarchyvuotos dalys. Kaip suprantu pagal numeraciją trūksta antros dalies. Gal gali kas nors ją įkelti, ar ten taip ir turi būti?

Dobrynya Nikitich i Zmey Gorynych
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 17 kovo 2008 - 00:24
O man su filmuku RAUDONOJI GĖLELĖ vis nesiseka, tai nesiunčia, tai vienos kokios dalies trūksta, todėl neišarchyvuoja... kaži kiek ten dalių turi būt ir ar galima būtų iš 2shared parsitempt ax.gif
Atsakyti
Gal kas turite filmuką "Mama mamutukui"?

Taip pat prisiminiau kelis įdomius filmukus, tik nežinau jų pavadinimų. Viename žvėrys ėjo prašyti lietaus, nes sausra uždarė visus debesis.

Kitame filmuke vilkas pavogė veršiuką, norėdamas jį suėsti, bet galiausiai jį užaugino, o veršiukas jį visą laiką vadino mama smile.gif

Dar viename filmuke linksmas viščiukas dainavo: Ko-ko-ko-ro-ko-ko-ko-ko. Kai jį suėdė lapė, irgi pradėjo dainuoti, po to ir vilkas, ir meška...

Gal kas nors turite šiuos multfilmus? Būčiau laaabai dėkinga! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
norejau pakalusti,kaip man parsisiusti filmukus? g.gif
ziuriu ,ziuriu ir nesuprantu doh.gif
gal kur yra aprasyta,padekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rama33 @ 2008 03 17, 10:54)
Viename žvėrys ėjo prašyti lietaus, nes sausra uždarė visus debesis.

Neseniai buvo nuoroda ,, Greitai lis" . Perversk temos kelis lapus. Supervyras buvo įdėjęs.
Atsakyti
QUOTE(Ritta @ 2008 03 17, 11:35)
Sveikos 4u.gif
norejau pakalusti,kaip man parsisiusti filmukus? g.gif
ziuriu ,ziuriu ir nesuprantu doh.gif
gal kur yra aprasyta,padekit mirksiukas.gif

Paspaudus ant nuorodos atsidaro langas. Reikia palaukti kelias minutes, kol dešinėje pusėje apačioje atsiranda užrašas "Save file to your PC: click here" ir tada spausti ant "click here", nurodyti, kur nori išsaugoti failą savo kompiuteryje... ir laukti, kol failas parsisiųs rolleyes.gif
Atsakyti