Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

Pratęsian Maria Mirabelą įkėliau Maria Mirabela tranzistorijoje.Maria Mirabela tranzistorijoje rusų k. O dabar jau pakeliui pas jus Vasilisa gražioji mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meridė: 08 balandžio 2008 - 08:15
QUOTE(Vusia @ 2008 04 07, 19:45)
As turiu astunkojus, galiu atsiust tik pasakykit kaip  biggrin.gif  per skypa tik moku biggrin.gif

Aciu, kad uzsukai smile.gif mes cia labai pamege ikelt i internetines saugyklas.
Suarchyvuoji filma (pvz. su Rar) mazom dalim po 50-100mb (kad leistu kelt i bet kokia saugykla) ir atsidarai 2shared ( nebutinai ) puslapi ir nurodai 1 dali, po to 2, dar veliau 3... ir taip ilgai ir nuobodziai sukeli visas filmo dalis smile.gif jei buna klaida, ta dali keli is naujo. Tada jau cia parasai "download link", ir mes siunciames

as labiau megstu Uploaded.to saugykla ir keliu i ja su ju siuloma programele Upload.tool. tik rodos failus is ten greiciau pasalina sad.gif

gali perziuret visus mano pasisakymus (apie 100), kazkur apie tai kalbejau
Papildyta:
QUOTE(lape_apykakle @ 2008 04 07, 21:29)
... tik beda internetas gan letas ...
kuo siuntiesi g.gif is saugyklu siulau siustis su USD (imk is mano paraso)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semkaa: 08 balandžio 2008 - 09:40
QUOTE(Vusia @ 2008 04 07, 18:45)
As turiu astunkojus, galiu atsiust tik pasakykit kaip  biggrin.gif  per skypa tik moku biggrin.gif

Gal ir tiktu per Skypa g.gif parasysiu tada ketvirtadieni kur siusti blush2.gif

QUOTE(lape_apykakle @ 2008 04 07, 20:29)
mes ir astunkoju norim , tik beda internetas gan letas tai per skype amzinybe uztruks  unsure.gif  verysad.gif

Lape_apykakle, ir jus nesudraugaujat su internetu g.gif tai gal irgi Telenet'a turit? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2008 04 08, 10:53)
Gal ir tiktu per Skypa  g.gif  parasysiu tada ketvirtadieni kur siusti  blush2.gif

tai gal tada jau pasidalinsi...? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 04 08, 09:44)
kuo siuntiesi  g.gif is saugyklu siulau siustis su USD (imk is mano paraso)

Kai internetas is prigimties letas, tai nzn ar labai pades, bet manau kad parsisiusiu ta USD

QUOTE(Murgita @ 2008 04 08, 09:53)
Lape_apykakle, ir jus nesudraugaujat su internetu  g.gif  tai gal irgi Telenet'a turit?  mirksiukas.gif

pas mus Tele 2 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lape_apykakle @ 2008 04 08, 11:16)
Kai internetas is prigimties letas, tai nzn ar labai pades..
tai gal bent uz duomenu kieki moket nereikia? USDownloaderi uzstatysi ir per nakti net ir per maza skylute pakankamai daug prilases smile.gif
Atsakyti
laba diena , imeskite prasom teletabiu nuoruodu, jau nebezinau kur ieskoti . Buvau cia radus prie pasaku ,bet verysad.gif per mano dvd nerodo vaizdo ,tik sneka ...o mazylis tiesiog pamises del ju blush2.gif
Jei kas galite idekite.

4u.gif
Atsakyti
lape_apykaklear skaitai rusiskai ? USD autorius Maskvietis, yra forumas ru kalba. jei ka gali manes AZ klaust. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lay's @ 2008 04 08, 11:26)
... per mano dvd nerodo vaizdo, tik sneka ...

teoriskai turetu but galima perkoduot vaizda kitu kodeku...
o gal tas DVD turi galimybe atsinaujinti?, internete reiketu paieskot gamintojo puslapyje ir parsisiust atnaujinimus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semkaa: 08 balandžio 2008 - 10:28
QUOTE(semkaa @ 2008 04 08, 10:08)
tai gal tada jau pasidalinsi...? ax.gif

Mielai, jei tik sugebesiu doh.gif blush2.gif

O tas USD ? g.gif kam, kodel ir su kuo? g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(semkaa @ 2008 04 08, 10:23)
tai gal bent uz duomenu kieki moket nereikia? USDownloaderi uzstatysi ir per nakti net ir per maza skylute pakankamai daug prilases smile.gif

Mums reikia papildomai moketi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2008 04 08, 11:35)
Mums reikia papildomai moketi  doh.gif

tokiam IT reikia spjaut i barzda ir sakyt: iseinu pas kita lotuliukas.gif as tokiu internetu naudotis nesugebeciau.

USDownloaderis siuntimosi is saugyklu progama. dirba 1 srautu, stovi "eileje" jei saugykloje yra apribojimai, pakartoja bandyma kas n minuciu. jei yra atnaujinti raidziu sablonai, tai (cap programele) iveda raides automatiskai (rapidshare, megaupload, filefactory...) 4u.gif Dar ziurek visus mano pasisakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 04 08, 10:23)

na i abonentini ieina 15 gb duomenu (parsisiunciamu plius issiustu) o paskui reikia papildomai moketi verysad.gif Rusiskai as skaitau jei reikia smile.gif

As va isverciau katik visus manus ieskodama Elektroniko nuotykiu ir pasirodo vilniuje juos pamirsau verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 04 08, 10:49)
tokiam IT reikia spjaut i barzda ir sakyt: iseinu pas kita  lotuliukas.gif as tokiu internetu naudotis nesugebeciau.

USDownloaderis siuntimosi is saugyklu progama. dirba 1 srautu, stovi "eileje" jei saugykloje yra apribojimai, pakartoja bandyma kas n minuciu. jei yra atnaujinti raidziu sablonai, tai (cap programele) iveda raides automatiskai (rapidshare, megaupload, filefactory...)  4u.gif Dar ziurek visus mano pasisakymus smile.gif

pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif biggrin.gif

QUOTE(lape_apykakle @ 2008 04 08, 11:17)
na i abonentini ieina 15 gb duomenu (parsisiunciamu plius issiustu) o paskui reikia papildomai moketi verysad.gif  Rusiskai as skaitau jei reikia smile.gif

As va isverciau katik visus manus ieskodama Elektroniko nuotykiu ir pasirodo vilniuje juos pamirsau  verysad.gif  doh.gif

Pas mus i abonentini ieina tik 12gb doh.gif

hihihi.gif
Atsakyti