Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

QUOTE(helli @ 2008 04 05, 09:37)
Kadangi tema vadinasi Senoji animacija lietuviškai ir ne tik, tai aš turiu klausimėlį iš "ne tik" serijos. Gal kartais, kuri turite ar žinote iš kur parsisiųsti nuostabų japonų anime serialą "Candy-Candy".
Jau buvau baigusi mokyklą kai tele 3 rodė šį filmuką, bet prisipažinsiu kartkartėm su dideliu malonumu pasižiūrėdavau.

Aš irgi prisimenu šį filmuką, kaip tik neseniai ieškojau, bet deja nieko nepavyko rasti.
unsure.gif

QUOTE(meridė @ 2008 04 06, 16:55)
Turiu Vasilisą gražiąją, seną, nespalvotą, rusišką meninį filmą. Ar įkelti?

QUOTE(vėtrė @ 2008 04 06, 22:02)

Gal šitą temą reikėtų pervardinti pvz, Vaikystės prisiminimai biggrin.gif
laukiam, laukiam senųjų multikų ir filmų biggrin.gif kelkit, kas ką turit laugh.gif laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2008 04 07, 12:19)
Gal šitą temą reikėtų pervardinti pvz, Vaikystės prisiminimai  biggrin.gif
laukiam, laukiam senųjų multikų ir filmų  biggrin.gif  kelkit, kas ką turit  laugh.gif  laugh.gif

ikeliau i saugykla "Prikliucenyja kapitana Vrungelia [RU]", tik labai smalsu kiek butu norinciu siustis ax.gif . parasykit cia arba i AZ, atsiusiu sarasa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vailingo @ 2008 04 04, 18:41)
Tik man ne visus audio įrašus per jį groja - nesuprantu kodėl g.gif

Ta prasme kai dukart spragteli pele arba paspaudi Enter? tuomet reiketu laikant Shift paspaust peles desiniu kl. ir komanda "atidaryti su..." tada is saraso nurodyti VLC ir apacioj uzdet varnele "visada" (ar pan.)
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Seplute @ 2008 03 14, 12:17)
Daug daug senosios (ir truputį ne senosios) animacijos įgarsinta lietuviškai

Senoji animacija (lietuviškai)

4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O tai šioje temoje pradėjo maišytis ir RU įgarsintos pasakos. Labai buvo faina ir paprasta ieškoti, kai turėjom tema tik LT įgarsintų filmukų.
Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2008 04 07, 13:40)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O tai šioje temoje pradėjo maišytis ir RU įgarsintos pasakos. Labai buvo faina ir paprasta ieškoti, kai turėjom tema tik LT įgarsintų filmukų.

Tikrai kad ačiū, bet čia gi mes patys ir keliam filmukus lotuliukas.gif , 2Sharedo LT paieškos nuorodų buvo ir anksčiau mūsų jums duota, net per kelias vietas ax.gif ką turim, tą ir keliam, jei lietuviškai nėra daugiau išversta, kas gi kaltas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 07, 13:53)
Tikrai kad ačiū, bet čia gi mes patys ir keliam filmukus

Neisizeisk Vėtre, bet man rodos, kad Drum pirmiau padekojo uz paieska 6 balionais, o po to jau pasiguode, kad viskas susimaise vienoj temoj. blink.gif

nu bl*** rasyt nebemoku sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semkaa: 07 balandžio 2008 - 13:15
QUOTE(semkaa @ 2008 04 07, 14:12)
Neisizeisk Vėtre, bet man rodos, kad Drum pirmiau padekojo uz paieska 6 balionais, o po to jau pasiguode, kad viskas susimaise vienoj temoj. blink.gif

nu bl*** rasyt nebemoku sad.gif

Neįsižeidžiau, tik traukiu per dantį lotuliukas.gif Jo, susimaišė, bet naujai rusiškų filmų temai kaži ar mes turėsim ką tiek prikelti, kad ji gyvuotų, aš ir pagalvoju apie tai g.gif
Nebent atidaryti naują temą - senoji animacija ir filmai RU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 07, 14:25)
Nebent atidaryti naują temą  - senoji animacija ir filmai RU  4u.gif

Filmu tema tai reikia nauja kazkokiu budu atidaryt, nes pas Dalbara jau uzdaryta, o man naujos nepavyko atidaryt. gal balandzio 1 pokstas g.gif
Atsakyti
As UZ senu rusisku filmu tema blush2.gif
Labai noreciau pamatyti serijala, bet jis berods ceku g.gif "Astuonkojai is antro auksto" poto nepamenu filmo pavadinimo, bet cia irgi berods ceku apie velniuka "Kutis kaka" biggrin.gif
Tai va, jei butu temele tokia, tai dar privardinciau en filmu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 07, 10:53)
turim, tą ir keliam, jei lietuviškai nėra daugiau išversta, kas gi kaltas  cool.gif

reikia ieškoti draugų, dirbančių LT televizijose prie juostų - gal būtų įmanoma ką gauti biggrin.gif Nors interneto platybėse ir neklaidžioja, bet senųjų filmų ir multikų, įgarsintų lietuviškai, tikrai yra daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2008 04 07, 15:03)
As UZ senu rusisku filmu tema  blush2.gif 
Labai noreciau pamatyti serijala, bet jis berods ceku  g.gif "Astuonkojai is antro auksto" poto nepamenu filmo pavadinimo, bet cia irgi berods ceku apie velniuka "Kutis kaka"  biggrin.gif 
Tai va, jei butu temele tokia, tai dar privardinciau en filmu  blush2.gif

As turiu astunkojus, galiu atsiust tik pasakykit kaip biggrin.gif per skypa tik moku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2008 04 07, 17:41)
reikia ieškoti draugų, dirbančių LT televizijose prie juostų - gal būtų įmanoma ką gauti  biggrin.gif 

pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif Tuoj lekiu perversti draugų sąrašą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vusia @ 2008 04 07, 18:45)
As turiu astunkojus, galiu atsiust tik pasakykit kaip  biggrin.gif  per skypa tik moku biggrin.gif

mes ir astunkoju norim , tik beda internetas gan letas tai per skype amzinybe uztruks unsure.gif verysad.gif
Atsakyti