Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

Ilgai lauktas ax.gif
Naminukas Kuzia ru 1 serija

O Kuzios visas serijas kelt g.gif

QUOTE(Barbadose @ 2008 04 03, 15:39)
Gal galetumete pasidalinti „Pasaka apie senaji kedra“ 4u.gif  ax.gif  blush2.gif

O, dabar maniškio pats pats thumbup.gif , žiūrim kas vakarą ax.gif . Jei niekas neįdės, teks palaukt, kol įkelsiu. Statau tave į eilę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 03 balandžio 2008 - 16:46
QUOTE(semkaa @ 2008 03 18, 16:18)
smile.gif man svieciasi, kad neskaitot senesniu temu...
http://www.2shared.c...opoldas_LT.html 4u.gif

as is cia parsisiunciau ir man su media player negroja verysad.gif
Atsakyti
Nemuchino muzikantai
Atsakyti
Kempiniukas Plačiakelnis čia smile.gif
Atsakyti
labai labai labai........ blush2.gif
Atsakyti
Dar
Naminukas Kuzia ru 4 serija

Antra serija anksčiau buvo įkelta, o trečios negaliu įkelt į tą puslapį, per didelis filmukas doh.gif . Tada bandysiu vėl per 2 shared ax.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 04 03, 21:57)
Dar
Naminukas Kuzia ru 4 serija

Antra serija anksčiau buvo įkelta, o trečios negaliu įkelt į tą puslapį, per didelis filmukas doh.gif . Tada bandysiu vėl per 2 shared ax.gif

Siunciuosi pirma new_russian.gif
tik labai letai eina ir pora kartu rode kad tipo parsiunte bet ishtikro po pora megu tik. nezinau kodel... bet jau tredzdalis! yahoo.gif uzmesiu ir ketvirtaja... labai aciu!

o ta trecioji kuriam puslapy?.. nes praziopsojau kuri ji ar kaip cia unsure.gif
Atsakyti

oi radau gal.... cia sita trecia dalis- "kuzia.skazka.dlya.natashi.avi"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riesk: 03 balandžio 2008 - 22:34
QUOTE(RamuneM @ 2008 04 03, 17:58)
18-pogodiax.gif  O kur 17, tai niekaip nerandu, bet tikrai buvo. Dar pavadinimą pamenu "Na palauk 25 metai" g.gif  2-6, kai turiu iš torentų atsisiuntusi, tai neatkreipiau dėmesio  blush2.gif

Ot ačiū 4u.gif Man dabar irgi tik 17 serijos trūksta ax.gif
Atsakyti
Taigi kėliau vakar "Mama" kelis kartus, vis nutrūkdavo, palikau nakčiai, įsikėlė, o ryte ta lentelė, kad įkelti pavyko, paspaudžiau OK, ir viskas dingo net adreso neturiu, bet 2shared radau kažkokią mama. Kėlimo data atitinka, dydis irgi tai gal sakau ta pati. Čia muzikinis apie ožiukus ir vilką su ožka Gurčenko.Mama. Jei kas siųsis ir ne tas, tai nekeikit labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 04 03, 19:55)

Labai, labai, labai aciu tau Byne!!!! mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2008 04 03, 18:01)
as is cia parsisiunciau ir man su media player negroja  verysad.gif

tai arba instaliuoji koki "Kodeku pack'a" ir bandai ziuret su standartiniu MP, arba spjauni jam i barzda ir viska (!) be problemu ziuri su VLC media playeriu is www.videolan.org drinks_cheers.gif
Atsakyti