Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

QUOTE(meridė @ 2008 04 02, 12:32)
Turiu meri popins ru abi dalis, ar yra norinčių parsisiųsti, jei taip kelsiu į 2shared.

Norėčiau 4u.gif ax.gif
Atsakyti
helli, tavo noras ax.gif
Дед мороз и серый волк ru
Atsakyti
Mielos mamos, gal kas turite "Pilkakaklę" ir "Naujametinę pasaką"?
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 04 02, 18:43)
Žinau žinau mažule. Biški darbais užsiknisau, tai net prie kompo nebeprisėdu. Tikrai įvykdysiu prašymą, tik lukterk mirksiukas.gif

Aciu aciu! assa.gif kasdiena laukiu-lauksiu kiek reikes flirt.gif
aciu!
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 04 02, 10:52)
blink.gif supratom, dabar varzysimes kuris pirmas is naujo na palauk ikels... biggrin.gif

QUOTE(byne @ 2008 04 02, 18:43)
Jei niekas neįkels, vėliau aš įdėsiu ax.gif
Tuos ir turiu, teks palaukt, jei kiti anksčiau neįdės ax.gif

thumbup.gif Jau dvi varzoves clap_1.gif Ko nors tureciau sulaukt user posted image

Kad jau cia ilindau tai dar paklausiu del "Bremeno muzikantu" rusu kalba. Is rusisko puslapio http://mults.spb.ru/mults/ neparsisiuncia. O jau tas lietuviskas vertimas visa filma gadina user posted image Ir bais norec visu triju seriju user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukas: 02 balandžio 2008 - 21:54
Meri Poppins 1d.avi jau shared, keliu antrą, o poto Mama.
Atsakyti
Meri Poppins 2.avi Va antra dalis.
Atsakyti
Byne, aš paimsiu kelis tavo užsakymus, įkelsiu na palauk, pas mane jie DVD, Naujametinę pasaką, pilkakaklės paieškosiu smile.gif Dabar Kempiniuką Plačiakelnį keliu, tuoj baigsiu, tada imsiuosi šitų mirksiukas.gif Neturiu Nemuchino muzikantų ir kitų Kuzios serijų, tai lauksim kada įkelsi 4u.gif
Papildyta:
Jeigu dar nepradėjai jų kelti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 03, 09:26)
Byne, aš paimsiu kelis tavo užsakymus, įkelsiu na palauk, pas mane jie DVD, Naujametinę pasaką, pilkakaklės paieškosiu  smile.gif  Dabar Kempiniuką Plačiakelnį keliu, tuoj baigsiu, tada imsiuosi šitų  mirksiukas.gif Neturiu Nemuchino muzikantų ir kitų Kuzios serijų, tai lauksim kada įkelsi  4u.gif
Papildyta:
Jeigu dar nepradėjai jų kelti  ax.gif

Dabar keliu Kuzia, yra 4 serijos. Vėliau tada Nemuchinus. Brėmeno muzikantus irgi visus 3 turiu
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 03, 10:26)
... įkelsiu na palauk, pas mane jie DVD...

tai gal GERA kokybe? ar tik tupi DVD diske? liudnos kokybes (mazdaug is TV) turiu 1-18/viename, bet dar niekur neikeliau.
jei turi GERAaaaa tai as tyliu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(astukas @ 2008 04 02, 22:53)
thumbup.gif  Jau dvi varzoves  clap_1.gif Ko nors tureciau sulaukt ...

na varzovai tai cia..., taip sakant, ...misriu poru varzybos ...

Papildyta:
Is rusisko puslapio http://mults.spb.ru/mults/ neparsisiuncia

parsi. tik reikia taisykles perskaityt ir zinosi, jog uzsienieciams yra apribojimai.

jei ka USDownloaderis gali siusti ir tokias (tiesiogines) nuorodas. reikia uzdet ta varnele ir nustatyt "pakartoti bandyma" po kokiu 60+ minuciu, kad nesibelstu perdaznai... paliksi nakciai ir thumbup.gif

arba galima nuorodas sarase sumaisyt su kitom... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 04 03, 13:10)
1. na varzovai tai cia..., taip sakant, ...misriu poru varzybos ...
2. parsi. tik reikia taisykles perskaityt ir zinosi, jog uzsienieciams yra apribojimai.

jei ka USDownloaderis gali siusti ir tokias (tiesiogines) nuorodas. reikia uzdet ta varnele ir nustatyt "pakartoti bandyma" po kokiu 60+ minuciu, kad nesibelstu perdaznai... paliksi nakciai ir  thumbup.gif

arba galima nuorodas sarase sumaisyt su kitom... mirksiukas.gif

1. flirt.gif
2. Taiskles tai skaiciau ir zinau apribojimus bet kai pradedu siusti po poros min. ismeta lentele su uzrasu "Internet Explorer cannton download Brem. muzyk. The connection with the server was reset".
Kur varneles? Kokios varneles? blush2.gif Cia jau turbut as tikra varnele blush2.gif
Atsakyti
Turiu tik geros kokybės, netupi diske, o va 17 serija, tai tikrai prastos kokybės, net nekelsiu, sarmata tokį kelti, nebent vėliau kur nors paieškosiu.

Na palauk 4 ser

Na palauk 3 serija

Naujametinė pasaka

2Schared šiandien aplamai nieko įkelti neleidžia, vis nutrūksta, tad į seemkos pavyzdžiu, į kitą failų saugyklą kėliau
Atsakyti