Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis

QUOTE(vitaskin @ 2008 04 01, 11:30)
Ei, merges, o kas cia per formatas tas ogm g.gif Atsisiunciau Pepe, bet man ne su kuo jos neatidaro unsure.gif

Per VLC turi atsidaryti, bandyk smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės, gal kuri galėtumete įkelti Alibaba ir 40 plėšikų. Būtumėme labai dėkingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knasonele @ 2008 04 01, 12:29)
Sveikos, mamytės, gal kuri galėtumete įkelti Alibaba ir 40 plėšikų. Būtumėme labai dėkingi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ali-baba ir 40 plėšikų RU (1959 m) smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal galetumete kuri nors ikelti Numuchino muzikantus.Esancios nuorodos nebeveikia. 4u.gif
Atsakyti
merginos,apsidziaugiau radusi sita tema 4u.gif bet gal kuri pamokys,kaip cia reikia atsisiusti blush2.gif spaudziu ant nuorodos,o kas tada?ka ten reikia spausti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciolke @ 2008 04 01, 14:59)
merginos,apsidziaugiau radusi sita tema 4u.gif bet gal kuri pamokys,kaip cia reikia atsisiusti blush2.gif spaudziu ant nuorodos,o kas tada?ka ten reikia spausti? 4u.gif

jei is saugyklu, tai gali siustis su mano parase siuloma programa, nesikartosiu paskaityk visus mano pasisakymus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semkaa: 01 balandžio 2008 - 14:11
sveiki, gal kas turite filmuką "Katės namai" kur ieškojau nerandu, o gal ieškoti nemoku. pagelbėkite, prašau 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Bremeno muzikantu pedomis [RU]?

Vina mamyte buvo prasiusi filmuko “Brameno muzikantu pedomis“. As ikeliau rusu kalba, bet gal kuri nors ikels ir lietuviskai igarsinta 4u.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbadose: 01 balandžio 2008 - 14:41
QUOTE(andzu @ 2008 04 01, 15:36)
sveiki, gal kas turite filmuką "Katės namai" kur ieškojau nerandu, o gal ieškoti nemoku. pagelbėkite, prašau  4u.gif  ax.gif

Katės namai LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 01, 15:44)

o cia kuris? ar piestas ar lelinis?
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 01, 12:18)
Per VLC turi atsidaryti, bandyk  smile.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 04 01, 16:49)
o cia kuris? ar piestas ar lelinis?

Pieštasx smile.gif „Kiaule tu, kiaule aš, ir visi mes kiaulės tongue.gif “ DVD rodos 4u.gif
Atsakyti