Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(alfa159 @ 2008 05 13, 17:03)
As turiu.  smile.gif Isbandysiu po menesio kazkur. Dabar stovi namuose, svetaineje  doh.gif - labai jau grazu.  lotuliukas.gif

labai lauxim ivertinimo, kai isbandys tavo leliukas ji mirksiukas.gif wub.gif ...

na man pirmiausiai isvaizda ir papirko kai pamaciau ax.gif ...ir prie visu pliusu dar tai patiko, kad nerejktu atskirai sportines dalies pirkti thumbup.gif ...bet rejkes nuvykt i kokia parduotuve ir gyvai isitikinti ar verta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(SGT @ 2008 05 13, 13:49)
mes norejom pirkti vezimuka Skate, bet kai antra karta nuvaziavom apziureti i parduotuve labai greitai persigalvojom, nes vezimo remas susilanksto labai mazai ir yra labai sunkus... o mamai svarbiausia gi kad vezimo remus lengvai ikeltum i bagazine smile.gif ir dar ten liktu vietos pirkiniam smile.gif su Skate taip nebutu, delto ir pakeitem nuomone ir nupirkom vezima Pliko3, viskas viename, ir lengvas, ir kaina gera ir medziagyte plaunama... tikrai nesigailim...

bet jei nepakeisit nuomones ir vis dar galvojat apie Skate, tada dar tuo paciu Joolz paziurekit, kkaina labai panasi...

o va sito nezinojau unsure.gif ...nors siaip pas mus bagazine gana nemaza, name yra liftas, gal tas svoris per daug keblumu ir nesudarytu rolleyes.gif ...

dekui, butinai dar ir tavo pasiulyta pasiziuresim thumbup.gif
Atsakyti
Plico3- tikrai is tokiu miniatiuriniu vezimeliu. Bet Skate tai irgi ne is didziuju. Pries tai ankstesniems vaikams turejau Bebeconfort Everest (dabar butu High Treck artimiausias) ir Hauck kazkoki, nebepamenu. Tai prie anu Skate visai mizeriukas (Everest ir dabar sandeliuke yra). Mano akimis- labai kompaktiskas vezimas. O vaziuokle labai gerai susilanksto, tolimesnese kelionese galima lengvai ratus nuimti (beje, labai patogu, kad pompa ir toks prietaisiukas ratams isimontuoja i rema). Na, nebent masiniukas labai mazas. g.gif

Bet faktas tas, kad Pliko3 mazesnis. Bet mazumas turi ne tik savu pliusu, bet ir minusu.
Atsakyti
sveikos peg perego žinovės 4u.gif

turiu klausimą - gal kuri galės man padėti apsispręsti 4u.gif

tik neseniai pradėjau galvoti apie peg perego vežimaitį - nes anskčiau galvojau, kad jų lopšiukai mažoki. vaikelis gims rugsėjį - tai norėtųsi vaikutį lopšyje kuo ilgiau išvežioti ax.gif man labai patiko tas pegperego triratis - bet jo lopšys standartinis navetta man atrodo mažiukas.
ir tada pardavėjas pasiūlė sistema carrozina su young arba dulla lopšiu, nes pagal jį, šie lopšiai už navetta yra didesni. gyvai jų šiuo metu neturėjo, tad kreipiuosi į jus su klausimu, gal kuri turi patirties su būtent tokiu vežimu ir lopšiu 4u.gif

sistema carrozzina

lopšys young

galvoju apie caravel22 važiuoklę - ji labai lengva, ratukai didesni nei įprasti maži ratukai. bet vis galvoju ar normalus pravažumas tokių ratukų? ir kaip su amortizacija, nes ratai nepripučiami g.gif ar labai tą vaiką krato tame vežime?

gal galite kaip nors pakomentuoti tokį mano pasirinkimą (sistema carrozzina su caravell22 važiuokle, young lopšys, sportinė dalis ir kėdute) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nes pardavėjas aišku kalba viską už, bet labai norėtusi ebjektyvesnės nuomonės?
ir gal kuri žinotų bent orientacinę tokio komplekto kainą?

būčiau labai dėkinga už patarimus 4u.gif
Atsakyti
taip, tie lopsiai didesni uz navetta, labiau tinkantys ziemai.
na, o jei jusu lėliukas gims rugseji, tai gal geriau classico vaziuokle rinktis, nes caravel22 ratukai yra mazesni ir nepripuciami, amortizacijos nera. tad gali truputi kratyti. Taciau, jis atrodo daug graziau ir elegantiskiau.
Ir dar, jei jums aktualu svoris, tai geriau rinktis caravel22, nes jis daug lengvesnis uz classico vaziuokle.
jei kas dar domina rasykit i az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 22 gegužės 2008 - 17:28
Sveikos. Žiūrėkit, o aš visas medžiagėles sportinuko nuėmiau skalbti ir pabandžiau užkelti lopšį, tai iš po lopšio galo lieka išsikišę sportinuko plastmasės. Na, atrama. Gal jos irgi nusiima? instrukcijoj išvis nėra parodyta, kaip užsideda lopšys. Radom tuos atsikišimus, ant kurių užsimauna lopšys, bet dabar jis net uždėtas supasi, o dar tos plastmasės išlindę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 05 22, 19:29)
Sveikos. Žiūrėkit, o aš visas medžiagėles sportinuko nuėmiau skalbti ir pabandžiau užkelti lopšį, tai iš po lopšio galo lieka išsikišę sportinuko plastmasės. Na, atrama. Gal jos irgi nusiima? instrukcijoj išvis nėra parodyta, kaip užsideda lopšys. Radom tuos atsikišimus, ant kurių užsimauna lopšys, bet dabar jis net uždėtas supasi, o dar tos plastmasės išlindę  doh.gif

supasi, tame ir esme kad turi detis ant medziagu, taip pagerinama amortizacija.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 05 22, 23:06)
supasi, tame ir esme kad turi detis ant medziagu, taip pagerinama amortizacija.

Tai sportinuko visas medžiagas palikti? Siaubas, bet kaip atrodo baisiai blink.gif juk plastmasė ant medžiagų dedasi doh.gif biggrin.gif ačiū už paaiškinimą.
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 05 23, 23:38)
Tai sportinuko visas medžiagas palikti? Siaubas, bet kaip atrodo baisiai  blink.gif  juk plastmasė ant medžiagų dedasi  doh.gif  biggrin.gif  ačiū už paaiškinimą.

dedasi, as baiminausi kad nenusitrintu, bet p3 medziagos labai geros, jokios zymes kad ten kazkada buvo lopsys. Nors jis pas mane labai mazai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 05 24, 00:44)
dedasi, as baiminausi kad nenusitrintu, bet p3 medziagos labai geros, jokios zymes kad ten kazkada buvo lopsys. Nors jis pas mane labai mazai buvo.

ok, bandysim... Aš tai nuėmiau medžiagėles, galvojau, kad jis bent ant tų plastmasių turi būti, ne ant medžiagų biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite kas nors paaiskinti, kaip reikia surinkti PlikoP3?Nusipirkome surinkta sportini varianta, dabar nesugebame Navetos lopsio uzdeti...Supasi kazkaip keistai, plastmases islinde.Padekite, nes nervai jau nelaiko...Dra gimdyt pradesiu...
Atsakyti
QUOTE(ausra111 @ 2008 05 31, 17:04)
Gal galite kas nors paaiskinti, kaip reikia surinkti PlikoP3?Nusipirkome surinkta sportini varianta, dabar nesugebame Navetos lopsio uzdeti...Supasi kazkaip keistai, plastmases islinde.Padekite, nes nervai jau nelaiko...Dra gimdyt pradesiu...

atsilenda du pypukai ir uzsideda lopsys, viskas paprasta. Jeigu dejot ne ant medziagu, tai supasi, plasmases irgi islinde buna.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 05 31, 18:33)
atsilenda du pypukai ir uzsideda lopsys, viskas paprasta. Jeigu dejot ne ant medziagu, tai supasi, plasmases irgi islinde buna.

Tai siaip geriau ant medziagu deti, ar ne? Bet ar neatrodo kvailai, ir kaip tos medziagos paskui atrodys, kai naudosim tik soprtine dali? O kaip automobiline uzdeti, irgi ant medziagu?
Beje, siaip ar patogus vezimas?
Atsakyti