Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(Ingaaa @ 2009 07 27, 14:15)
Primo viaggio tri fix kedute su padu ivertinta adac gerai .
Primo viaggio tri fix be pado patenkinamai
Primo viaggio SIp irgi ivertinta gerai.
2009 m adac ivertinta ta pati primo viaggio tri fix kedute tik su isofix padu irgi gerai
Ankstesni testai galioja irgi tam paciam modeliui antra karta nedaro tu paciu testu jeigu nebuvo padaryti jokie pakeitimai , patobulinimai  4u.gif
Nauju kolekciju padai reguliuoja kedutes pasvrimo laipsni. Seniau to nebuvo  4u.gif

be gerai dar yra vertinimas labai gerai, kurį kai kurios kėdutės irgi gauna tongue.gif
Bet sutinku, kad jei įvertinta gerai vadinas eksplotuoti tinkama. Nes kai prisiperka visokių papigiai tai man baisu, kaip nebijo vaikų vežioti g.gif Nu aš viska papigiai galėčiau turėti, bet kas liečia sauguma.... schmoll.gif
Atsakyti
sveikos,
Pagaliau gavau pilną garantinį aptarnavimą savo Peg Perego SI Babycenter parduotuvėje. Jau pakeitė ir žvaigždutes ir net naują krepšį davė bigsmile.gif (pasidėsiu jį vežimėlio pardavimui). Taigi kas jau turite skylėtą, galite kreiptis į pardavėją dėl pakeitimo ax.gif Garantiniame parašyta, kad greito susidėvėjimo dalims (tekstilei) suteikiama 12 mėn garantija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 31 liepos 2009 - 12:36
QUOTE(heryte @ 2009 07 31, 13:34)
Taigi kas jau turite skylėtą, galite kreiptis į pardavėją dėl pakeitimo ax.gif  Garantiniame  parašyta, kad greito susidėvėjimo dalims (tekstilei) suteikiama 12 mėn garantija.

eik jau unsure.gif man kazkaip vel nepadoru kreiptis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas mamos 4u.gif Labai noriu plico 3 , sportinio vezimuko gal kuri zada parduoti , palaukciau 4u.gif Ir dar norejau paklausti, ar verta pirkti sportinuka, jau vazineto vieno vaiko, ar nebus isdardejas g.gif gal geriau nauja, bet kaina naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 07 31, 12:58)
eik jau  unsure.gif  man kazkaip vel nepadoru kreiptis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nesuprantu, kas čia nepadoraus. Taigi sumoki už garantiją kaip priklauso, prekybininkai tikrai savęs nenusiskriaudžia. Nėra čia ko kuklintis. Privalai naudotis tuo, kas tau priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=heryte,2009 07 31, 13:34]
(pasidėsiu jį vežimėlio pardavimui)[quote]

O kaip dabar be krepsio vazinesit?
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2009 07 31, 14:29)
Labas mamos  4u.gif Labai noriu plico 3 , sportinio vezimuko gal kuri zada parduoti , palaukciau  4u.gif Ir dar norejau paklausti, ar verta pirkti sportinuka, jau vazineto vieno vaiko, ar nebus isdardejas g.gif gal geriau nauja, bet kaina naujo doh.gif

Jei gali sau leisti, tai pirk naują, juk visada maloniau įsigyti naują daiktą nei dėvėtą. wub.gif Bet iš principo ir dėvėtas daiktas gali būti labai geros būklės, jei buvo vieno vaiko naudotas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 07 31, 21:22)

O kaip dabar be krepsio vazinesit?

senąjį krepšį lopyju ax.gif , o naują pasidėsiu, nes paprastai prikabintas, jis vistiek prakiurs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 03 rugpjūčio 2009 - 22:30
QUOTE(geguziuke @ 2009 07 31, 14:29)
Labas mamos  4u.gif Labai noriu plico 3 , sportinio vezimuko gal kuri zada parduoti , palaukciau  4u.gif Ir dar norejau paklausti, ar verta pirkti sportinuka, jau vazineto vieno vaiko, ar nebus isdardejas g.gif gal geriau nauja, bet kaina naujo doh.gif

Mes žadame parduoti savo PPP3, vežimukas 2007 metų kolekcijos, labai šauniai tarnavo ir dar tarnaus. Kam reikia, rašykite až.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 03 rugpjūčio 2009 - 23:41
MES ĮSIGIJOME PEGPEREGO P3 sportinuką,tiesa dėvėtą,bet labai džiaugiames, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif MAN SVARBIAUSIA,KAD LABAI LENGVAI VALDOMAS.TIESA NĖRA UŽKLOTUKO KOJYTĖMS,GAL KAS TURITE PASIŪLYTI 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytės 4u.gif Labai reikia patarimo ax.gif Nusprendžiau išsiplauti savo vežimaičio PegPerego Aria medžiagytes, bet labai bijau sugadinti. Niekur nerandu instrukcijos, kaip tai padaryti: ar galima kišti į skalbyklę, ar reikia nešti valyti, ar rankytėmis tongue.gif ? Gal kuri tai darė galėtų patarti? O tai "nuvilkau" savo vežimaitį ir tūpčioju aplink skalbyklę - nesiryžtu mesti unsure.gif
Atsakyti
v.vileva, mano vežimas ne Aria, o PegPerego P3 pramette, tačiau gamintojas turėtų gal tas pačias sąlygas kelti savo vežimaičių užvalkalų priežiūrai. Tai štai, saviškius ploviau skalbyklėj, švelniausiu režimu (būna arba vilnos skalbimui arba rankų skalbimas, vadinasi). Ir puikiausiai išsiplovė, vėliau - gražiai ir greitai išdžiūvo. Baiminausi, kad pakietinimai neišsikreiptų. Tačiau ir su tuo buvo viskas tvarkoj. Tai, manau, jeigu savo užvalkalus skalbsite neaukštoje temperatūroje ir švelniu režimu, jiems tikrai nieko nenutiks
Atsakyti