Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(dautan @ 2009 07 04, 17:56)
Pas mus tikrai PP Centro, bet jis yra ir M&P Ozone mirksiukas.gif

nu ,kad ozone,man tikrai mazesnis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 04, 18:56)
nu ,kad ozone,man tikrai mazesnis unsure.gif

Na, esu mačiusi gyvai, tai toks pat, o ir ant pirkinių krepšio užrašyta Centro, O-Zon. Mažesnis tikriausiai Aria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 07 04, 20:01)
Na, esu mačiusi gyvai, tai toks pat, o ir  ant pirkinių krepšio užrašyta Centro, O-Zon. Mažesnis tikriausiai Aria 4u.gif

aciu
viskas aisku
byvau isitikinus ,kad ozone kaip ir aria doh.gif
viskas aisku
tada super vezimas smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
prisijungsiu prie jusu pasnekesiu apie vezimukus, nes niekaip negaliu issirinkt doh.gif gal kuri isbande peg perego skate ir gali kokiu atsiliepimu parasyt. ikeliu modeliuko nuoroda - http://www.kotryna.l...7506&cat=3#home
Atsakyti
sveikos mamytes, turiu klausimeli 4u.gif ar nusiima nuo peg perero pliko3 laikiklis buteliukui, bijau sulauzyti , bandziau bet man nepavyksta , gal jis nenusiima g.gif
Atsakyti
Kiek supratau peg perego ir mamasandpapas vezimeliai yra tokie patys, tai tikiuosi mano klausimas bus i tema. Ar niekas nebandete sito vezimelio? http://www.mamasandp...6511001/type-i/
kokie atsiliepimai mamyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2009 07 05, 12:53)
sveikos mamytes, turiu klausimeli  4u.gif  ar nusiima nuo peg perero pliko3 laikiklis buteliukui, bijau sulauzyti , bandziau bet man nepavyksta , gal jis nenusiima g.gif

Tikrai nusiima, aš jį nuėmiau, kai tik nusipirkom vežimą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2009 07 05, 12:53)
sveikos mamytes, turiu klausimeli  4u.gif  ar nusiima nuo peg perero pliko3 laikiklis buteliukui, bijau sulauzyti , bandziau bet man nepavyksta , gal jis nenusiima g.gif

Jei senesnio modelio vezimas su laikikliu, tai nusiima truputi mandriau rolleyes.gif , reikia tokius rutuliukus is sonu ispausti ir tada issilupa, o jeigu jau naujesnis, tai labai lengvai nusiima, tereikia stipriau kilstelet i virsu thumbup.gif
Atsakyti
Nagi radau superinį dalykėlį savo Si, nes krepšys jau ir užloytasis prakiuro doh.gif užsisakysiu iš JAV, gal pagelbės nors kiek. Nes tą seną krepšį jau tik į konteinerį sviesti verysad.gif user posted image

beje turiu pasakyti, kad tame babycenter tikri apsišaukėliai, mano žvaigždučių jau mėnuo laiko nėra doh.gif Štai tau ir parduotuvės garantinis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 15 liepos 2009 - 22:35
QUOTE(heryte @ 2009 07 15, 23:30)
beje turiu pasakyti, kad tame babycenter  tikri apsišaukėliai, mano žvaigždučių jau mėnuo laiko nėra  doh.gif  Štai tau ir parduotuvės garantinis  blink.gif

eik jau... as ir dar negavau, ir vis pamirstu parasyt jusuvaikui.... turejo siust pastu bet i mano kaima pastas labai veluoja.... unsure.gif begu parasysiu laiskeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2009 07 15, 22:30)
Nagi radau superinį dalykėlį savo Si, nes krepšys jau ir užloytasis prakiuro  doh.gif užsisakysiu iš JAV, gal pagelbės nors kiek. Nes tą seną krepšį jau tik į konteinerį sviesti verysad.gif  user posted image
beje turiu pasakyti, kad tame babycenter  tikri apsišaukėliai, mano žvaigždučių jau mėnuo laiko nėra  doh.gif  Štai tau ir parduotuvės garantinis  blink.gif

tas superinis dalykėlis tai krepšys? g.gif Nu gi aš blondinė biggrin.gif Mano dar sveikas, bet vistiek jis mane nervina, reiks ir man galvoti, kaip jį patobulinti ar pakeisti ax.gif
O dėl garantijos imkis rimtesnių priemonių:
nuvarykį parde ir pasakyk kad nebelauksi tų žvaigždžių o nori pakeisti vežima kitu arba atsiimti pinigus. Tavo teisė rinktis. Jie negali nepriimti, juk vežimas brokuotas, jei dalys nulaksto. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2009 07 16, 09:19)
tas superinis dalykėlis tai krepšys?  g.gif Nu gi aš blondinė  biggrin.gif Mano dar sveikas, bet vistiek jis mane nervina, reiks ir man galvoti, kaip jį patobulinti ar pakeisti  ax.gif
O dėl garantijos imkis rimtesnių priemonių:
nuvarykį parde ir pasakyk kad nebelauksi tų žvaigždžių o nori pakeisti vežima kitu arba atsiimti pinigus. Tavo teisė rinktis. Jie negali nepriimti, juk vežimas brokuotas, jei dalys nulaksto.  biggrin.gif

Taip taip krepšys . Čia dar aiškiau matyti, kaip jis segamas šone user posted image

O dėl garantinio kitą savaitę važiuoju į Klaipėdą ir jau rimtai užsiimsiu, jei reiks tiesiai į vartotojų teises nuvažiuosiu. Su lenkišku vežimu tiek brokų neturėjau, kiek dabar schmoll.gif
Atsakyti