sveikos, mergaites. po gana intencyvaus daugiau nei savaite trukusio musu naujojo SI naudojimo galiu trumpai pasidalinti ispudziais
barska, darda tai jis BAISIAI..... jei kelelis ne itin lygus pasitaike (o mums daznai tokie pasitaikydavo), tai ojojojoj kaip barskalioja
ir man atrodo leliu normaliai krato, bet ji kazkaip jokiu pretenziju del to nereikse, tai manau, kad gal visai patiko. zodziu tas dardejimas tai mane su vyru labiau nervavo, o leliui tai dzin.
viena zvaigzdute pametem jau trecia ar ketvirta diena, o prakiurusi krepsi pastebejom berods sesta diena
na bet del to kazkaip nesusinervavau, nes jau is anksto zinojau, kad taip bus.
na ir kas dar mane truputi nervina, kad pats vezimas toks truputi klibantis, bet cia gal apskritai peg perego tokie? nes kai torejom pliko p3 mazais ratukais, tai lygiai taip pat klibejo.
tai vat tokie trukumai mano akimis. bet siaip tikrai nesigailiu, kad pirkom ta vezimaiti
nes sedima dalis man atrodo labai patogi. ir susilanksto patogiai, ir lengvas, ir patogu nest su ta rankena. o ir siaip dailutis. mano mergyte sedi ten sau patenkinta
ir jokiu pretenziju. dabar net gryze i miesta dazniau einam su juo pasivaiksciot, nei su savo griozdu emaljunga