Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(Nerutė @ 2009 06 18, 14:51)
oj ruuuuzavas saldaini, pasmerkta Tu jau hihihi.gif nenurimsi kol nenusipirksi  mirksiukas.gif  is patirties sakau  bigsmile.gif  doh.gif

zinau.... doh.gif blogai man blush2.gif na bet kokiu atveju per siandien-ryt turim nusprest ir kazka nusipirkt, nes sekmadieni jau isskrendam. tikiuosi, netrukus irgi galesiu cia savo ispudzius aprasyt mirksiukas.gif tik dar neturiu ideju, kaip su brangiausiuoju susitart schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ruuuuzavas saldainis @ 2009 06 18, 17:45)
zinau.... doh.gif blogai man blush2.gif  na bet kokiu atveju per siandien-ryt turim nusprest ir kazka nusipirkt, nes sekmadieni jau isskrendam. tikiuosi, netrukus irgi galesiu cia savo ispudzius aprasyt mirksiukas.gif tik dar neturiu ideju, kaip su brangiausiuoju susitart schmoll.gif

jei sekmadieni skrendat nespesit isigyt unsure.gif babycentre pilnos komplektacijos nebuvo anksciau, tik sportivo variantas o ir kaina didesne... o jusuvaikui vis tiek uztruks kol uzsakyma gaus. nebent turi lyshnu laukianciu tada skubos tvarka manau viskas imanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 06 18, 19:17)
jei sekmadieni skrendat nespesit isigyt  unsure.gif babycentre pilnos komplektacijos nebuvo anksciau, tik sportivo variantas o ir kaina didesne... o jusuvaikui vis tiek uztruks kol uzsakyma gaus. nebent turi lyshnu laukianciu tada skubos tvarka manau viskas imanoma  4u.gif

As ju visai neseniai buvau uzklausus, tai turejo gal dvieju spalvu. Jie greit pristato be problemu.
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 06 18, 19:17)
jei sekmadieni skrendat nespesit isigyt  unsure.gif babycentre pilnos komplektacijos nebuvo anksciau, tik sportivo variantas o ir kaina didesne... o jusuvaikui vis tiek uztruks kol uzsakyma gaus. nebent turi lyshnu laukianciu tada skubos tvarka manau viskas imanoma  4u.gif

baby centre tai dabar isvis nera, o jusuvaikas turi kaip tik toki, kokio man reikia. del pristatymo tai jie turbut nespetu per viena diena, bet tai pati nulekciau iki to alytaus - berods apie 80 km nuo vln, tai sulakstyciau greit mirksiukas.gif bet kad brangusis kategoriskai pries........... verysad.gif itariu, kad sikart nepavyks susitart frusty.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(ruuuuzavas saldainis @ 2009 06 18, 20:44)
baby centre tai dabar isvis nera, o jusuvaikas turi kaip tik toki, kokio man reikia. del pristatymo tai jie turbut nespetu per viena diena, bet tai pati nulekciau iki to alytaus - berods apie 80 km nuo vln, tai sulakstyciau greit mirksiukas.gif  bet kad brangusis kategoriskai pries...........  verysad.gif itariu, kad sikart nepavyks susitart frusty.gif  cray.gif

imanoma spet, yra pristatymo salygos ir sestadieniais, kiek brangiau bet vazinet i alytu turbut ne pigiau gautusi + laiko gaila 4u.gif tai tuomet sunki naktis Jusu laukia 4u.gif
maniskis irgi buvo kategoriskai pries... kai parodziau spalvinius variantus jis bent pasake kuri spalva jam thumbup.gif nutilus buvau, ir tyliai susitvarkiau, aisku jis jaute kad vis tiek imsiu ir padarysiu savo, na gal koki 10 % turejo vilties kad "ateisiu i prota" bet neatejau blush2.gif blush2.gif tiesa dabar puikiai vezina maziu ir dar niekad nebumbejo kad kas nors nepatogu, negerai ir pan . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruuuuzavas saldainis @ 2009 06 18, 13:04)
ojojoj.......... noriu ir as SI........ wub.gif 

hihihi.gif

QUOTE(Nerutė @ 2009 06 18, 13:51)
oj ruuuuzavas saldaini, pasmerkta Tu jau hihihi.gif nenurimsi kol nenusipirksi  mirksiukas.gif  is patirties sakau  bigsmile.gif  doh.gif

Jo nevienai čia taip jau buvo blush2.gif

QUOTE(ruuuuzavas saldainis @ 2009 06 18, 19:44)
baby centre tai dabar isvis nera, o jusuvaikas turi kaip tik toki, kokio man reikia. del pristatymo tai jie turbut nespetu per viena diena, bet tai pati nulekciau iki to alytaus - berods apie 80 km nuo vln, tai sulakstyciau greit mirksiukas.gif  bet kad brangusis kategoriskai pries...........  verysad.gif itariu, kad sikart nepavyks susitart frusty.gif  cray.gif

Ai maniškis neatlaikė, suprato, kad bobos į protą neatves ax.gif O dabar irgi patenkintas, čia kažkada po prekybcentrį stumdė, nu sako, kaip patogu bigsmile.gif
Atsakyti
atspekit, kas ka tik uzsisake SI?? blush2.gif neatlaike ir mano brangusis... tongue.gif vargsai tie vyrai su tokiom trenktom bobom lotuliukas.gif
na tikiuosi, kad nenusivilsiu mirksiukas.gif vakare, arba ryt ryte tureciau gaut savaji vezimaiti. tiesa, tik dabar isisaiskinau, kad nera pilnai gulimos padeties, bet sake, kad kampas labai nedidelis. tikiuosi, taip ir yra....
Atsakyti
QUOTE(ruuuuzavas saldainis @ 2009 06 19, 12:51)
atspekit, kas ka tik uzsisake SI??  blush2.gif  neatlaike ir mano brangusis... tongue.gif  vargsai tie vyrai su tokiom trenktom bobom lotuliukas.gif 
na tikiuosi, kad nenusivilsiu mirksiukas.gif  vakare, arba ryt ryte tureciau gaut savaji vezimaiti. tiesa, tik dabar isisaiskinau, kad nera pilnai gulimos padeties, bet sake, kad kampas labai nedidelis. tikiuosi, taip ir yra....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif SImanija

Kampas pats tas, pries tai pliko P3 turejau, tai niekada ant visiskai gulimos nenuleisdavau smile.gif , kazkaip tada atrodo, kad vaikas zemyn galva guli blink.gif
Atsakyti
QUOTE(supermergaitė @ 2009 06 19, 13:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif SImanija

Kampas pats tas, pries tai pliko P3 turejau, tai niekada ant visiskai gulimos nenuleisdavau smile.gif , kazkaip tada atrodo, kad vaikas zemyn galva guli blink.gif

g.gif na as p3 visada istiesiu, niekad zemyn galva neguli. bent jau taip neatrodo.
Atsakyti
QUOTE(supermergaitė @ 2009 06 19, 13:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif SImanija

aha, gal ir teisybe - mes savo emaljungoj irgi niekada nenuleidziam iki galo, nes ir man atrodo, kad tada galva zemiau nei kojos drinks_cheers.gif tai gal tikrai tas kampas bus ok mirksiukas.gif oj, kaip laukiu, kol atvaziuos rolleyes.gif
Atsakyti
Na tikrai SI manija lotuliukas.gif Dabar kai pagalvoju šitiek prasitrankiau po visas parduotuves kažko tokio ieškodama, o galiausiai paskubom variau pirkti SI (likau be ratų universalą pardavus) ... dar ir permokejau tame babycenter doh.gif ir dar kojų užkloto negavau doh.gif
Taip kad patarimas, jei jau ką įsimylėjot, čiupkite iš karto blush2.gif Su tais svarstymasi ir paieškom n... litrų kuro sudegini ir n... valandų po pardes prasitrankai. Apie laiką ja net nekalbu...
Kelionėje tai išviso tobuliausias skėtukas thumbup.gif thumbup.gif

Beje mes jau irgi turim kiaurą krepšį gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 19 birželio 2009 - 12:25
QUOTE(heryte @ 2009 06 19, 13:24)
Na tikrai SI manija  lotuliukas.gif  Dabar kai pagalvoju šitiek prasitrankiau po visas parduotuves kažko tokio ieškodama, o galiausiai paskubom variau pirkti SI (likau be ratų universalą pardavus) ...  dar ir permokejau tame babycenter  doh.gif ir dar kojų užkloto negavau  doh.gif
Taip kad patarimas, jei jau ką įsimylėjot, čiupkite iš karto  blush2.gif  Su tais svarstymasi ir paieškom n... litrų kuro sudegini ir n... valandų po pardes prasitrankai. Apie laiką ja net nekalbu...
Kelionėje tai išviso tobuliausias skėtukas  thumbup.gif  thumbup.gif

Beje mes jau irgi turim kiaurą krepšį  gun_bandana.gif

tai jau tikrai, kad butume sutaupe laiko ir nervu, nes as ne tik kad visas pardas aplankiau, bet dar ir internete kiek valandu prasedejau.... doh.gif
na man su apkloteliu is jusuvaiko su pristatymu gavosi 735 Lt (padare nedidele nuolaidel blush2.gif ). berods, babycentre panasi kaina be apklotelio buvo.

o krepsi ir tas kazkokias zvaigzdutes tai jau labai saugosim..... mirksiukas.gif
Atsakyti