QUOTE(heryte @ 2009 06 14, 21:33)
Darda tai tikrai, sutinku su jumis. Šiaip aš nesu juo labai patenkinta. Važinėjam visgi nemažai, taigi pasirinkau ne tos klasės vežimuką (visgi reikėtų dar vieno pripučiamais ratais). Tikras košmaras parke važinėt žvyruotais takeliais
Apie paplūdimį net nekalbu, čia turbūt su visais tas pats... Teko per smėliuką nešti sulankstytą
O vaiką ant kupros kelti
Žiemą tai tikrai jis lauke netarnaus... Jei nors jiek pasnigę bus, jokių šansų pravažiuoti.
Paguoda tik ta, kad kuo toliau tuo dažniau sūnus pats pageidauja eiti
Dar vienas baisus trūkumas - pirkinių krepšelis, kažkoks nesusipratimas - velkasi žeme, nors imk ir nusek
Na ir galų gale pridursiu
SI mane pavergia savo grožiu ir svoriu
Tikriausiai niekas jam neprilygsta
dėl grožio ir svorio
Pirkinių krepšys mane irgi nervina, net ant neaukšto bordiūro jo nekliudęs neužlipsi
Šiaip mes daugiausiai važinėjam mieste, ar vingio parko takeliais, iš kurių dauguma naujai asfaltuoti, tai dardėjimas per daug neerzina. Nustebau, kad visai nesunkiai žolyną su juo įveikiau
Maniau tai neįmoanoma
Bet va tie takai, kur jis darda pradėjo gasdinti
Nors vaiko panašu, kad neerzina
Na kolkas tai, jog galiu nusinešti vežimą ir vaiką auto kėdutėje iki mašinos vienu kartu ir nepatrūkti, man viską atperka. O va tų vežimų su pripučiamais ratais tai bijau, kad jie sveria kaip pusė manęs