Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(mergina05 @ 2009 05 14, 23:16)
hm...einu pasidairysiu gal rimtai verta? smile.gif

esu pirkus is bimbomarket.it..... tada apsimokejo, bet kooperavomes kelios, kad siuntimo islaidas pasidalint wink.gif vienam neapsimokejo, bet aisku nelygu kokia preke matyt 4u.gif

del vezimuku - Jums spresti - mes ieskojom sketuko, tad is sketuku issirinkom mano galva labiausiai atitinkanti mums ax.gif cia kaip su masinom - vieniems tik BMV ar mercedes masina o kitiem ziu ir Daewoo superinis automobiliukas 4u.gif
Atsakyti

norejau jusu pasiteirauti, planuoju pirkti peg peregop3 naudota, bet apziurejus geriau ziuriu kad jis kliba. t.y palingavus i sona. tokius bajerius maciau jau dviejuose vezimuose. ar jie nauji irgi kliba ar jie tokie nepatvarus? g.gif
Atsakyti
Jie ir nauji kliba, tiksliau daug laisvumo turi.Is pradziu atrodo keista, bet matyt taip reikia. Mano drauge turejo lenkiska analoga, tai labai tvirtas atrode, o po kiek laiko visi varztai isluzo.O peg perego kliba, bet kokybe super, niekas neluzta....
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2009 05 15, 09:54)
Jie ir nauji kliba, tiksliau daug laisvumo turi.Is pradziu atrodo keista, bet matyt taip reikia. Mano drauge turejo lenkiska analoga, tai labai tvirtas atrode, o po kiek laiko visi varztai isluzo.O peg perego kliba, bet kokybe super, niekas neluzta....

tai jei ziuriu 2006metu modeli ir jis i sonus kliba tai cia nieko tokio
?> g.gif
Atsakyti
QUOTE(atenesiuke @ 2009 05 15, 10:00)
tai jei ziuriu 2006metu modeli ir jis i sonus kliba tai cia nieko tokio
?>  g.gif

nueikit i kokia kotryna, paziuresit kaip nauji ir palyginsit.
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2009 05 15, 09:54)

drinks_cheers.gif
kiek turejome ppg,nei vienu nenusivyliau wub.gif
dabar issirinkome ppg centro cimpleto, tikiuosi irgi nenusivilsime thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 05 15, 10:15)
nueikit i kokia kotryna, paziuresit kaip nauji ir palyginsit.

vaikų mieste vakar pliko p3 stumdžiau...tai visiškai nesusižavėjau mastau.gif tarškalas, barškalas, o dar prieš įeinant į parduotvę stebėjau kaip mūsų superiniais šalitgaviais mama kūdikėlį vežė tame pliko, vaizdas susižavėjimo visiškai nesukėlė schmoll.gif aš vaiko tokiam barškale nevežiosiu...
Atsakyti
Sveiki gal kas turit vezimeli toki galit nuomone pasakyt

http://www.mamasandp...1510801/type-i/
Atsakyti
QUOTE(ŠANTEL @ 2009 05 15, 15:04)
Sveiki gal kas turit vezimeli toki galit nuomone pasakyt

http://www.mamasandp...1510801/type-i/

Mačiau parduotuvėj žailų namai laisvės pr. 125 vilniuj. pasirodė super tvirtas rėmas kas ir nustebino, bet šiaip prisipažystu nenagrinėjau....
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2009 05 15, 16:12)
Mačiau parduotuvėj žailų namai laisvės pr. 125 vilniuj. pasirodė super tvirtas rėmas kas ir nustebino, bet šiaip prisipažystu nenagrinėjau....

o kurioje cia vietoje? bigsmile.gif
Atsakyti
mamas&papas tai cia tas pats Peg perego (kur pliko P3 turi), tik manau mamas&papas oruentuti i JAV rinka. O man labai patrauklus pliko p3, nes visi sketukai kazkiek barska, bet jei nori lengvesnio ir kad butu kompaktiskas ir vaikui patogus, manevringas tai sis vezimelis thumbup.gif nueikit i mazylio pasauli ten daug modeliu Peg Perego, ten dirbancios moteriskes viska maloniai aprodo.. bent jau man taip pasitaike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambiniz @ 2009 05 18, 22:10)
mamas&papas tai cia tas pats Peg perego (kur pliko P3 turi), tik manau mamas&papas oruentuti i JAV rinka. O man labai patrauklus pliko p3, nes visi sketukai kazkiek barska, bet jei nori lengvesnio ir kad butu kompaktiskas ir vaikui patogus, manevringas tai sis vezimelis  thumbup.gif  nueikit i mazylio pasauli ten daug modeliu Peg Perego, ten dirbancios moteriskes viska maloniai aprodo.. bent jau man taip pasitaike  smile.gif

Tai kad UK mamas & papas, amerikej tas pats peregas.
Atsakyti