Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(Rasyciukas @ 2009 05 06, 21:18)

Keista, kad ratukai - barskaliukai. Man apziurint kaip tik jie pasirode zymiai didesni ir minkstesni nei visu kitu sketuku. Buvau isitikinus, kad jie barsket tai jau tikrai neturetu. Hm, keista.
Bet taip ir neparasei, kur ir uz kiek isigijai SI  smile.gif

na kaip ir minėjau nelabai galiu SI skėtuko lyginti su kitais panašios kategorijos vežimais, nes prieš tai važinėjom karieta pripučiamais ratais. Tikriausiai visi skėtukai man barškaliukai po to atrodę būtų.

Bet visgi lieku prie nuomonės, jog tai miesto vežimas. Žvyrkeliais ir aptrankytais šaligatviais važnėti jokio malonumo.
Taip pirkau babycenter, su nuolaida 715 Lt mokėjom (be užkloto). Internetu galima ir pirgiau įsigyti, per pristatymas gali užtrukti iki mėnesio.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 05 07, 14:23)
Iš nuotraukos sprendžiant - tas pat Centro Completo, tik spalva John Deere (taip spėju, nes šios spalvos būdingos John Deere produkcijai).
Vežimėlis tinkams iki 3 metų/15 kg, jei neklystu. Minusų neradau, labai patenkinta juo likau. Geras kojų apklotas, apsauga nuo lietaus, patogus ir erdvus (mano vaikis iš aukštų ir plačiapečių), patogus pakėlimas ant bordiuro. Jei dar kas domina - atsakysiu rolleyes.gif .

Aciu, uzsisakem ji, laukiam kol atves (dabar sveciuojames JAV). Tai ziuresim, tikiuosi, kad ir mums jis tiks, nes atrodo, kad turi viska, ko reikia man ir vaikui bigsmile.gif
O tas pakojis atsilenkia, kad vaikas galetu issitiese miegoti? blush2.gif Niekur aprasymuose neraso..
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2009 05 07, 18:13)
na kaip ir minėjau nelabai galiu SI skėtuko lyginti su kitais panašios kategorijos vežimais, nes prieš tai važinėjom karieta pripučiamais ratais. Tikriausiai visi skėtukai man barškaliukai po to atrodę būtų.

Bet visgi lieku prie nuomonės, jog tai miesto vežimas. Žvyrkeliais ir aptrankytais šaligatviais važnėti jokio malonumo.
Taip pirkau babycenter, su nuolaida 715 Lt mokėjom (be užkloto). Internetu galima ir pirgiau įsigyti, per pristatymas gali užtrukti iki mėnesio.

Tai dar nezinau koks tas miestas, kokiam NY centre gal ir gerai. Gyvenam kaune, salia parkas, atrodo visur esfaltuota kol nesusiduri. O kai tenka vaziuot tai istisai duobes, plyteles ismustos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 05 07, 14:58)
Kitaip jis dar vadinamas Mamas&papas Ozone mirksiukas.gif Svoris 8,2 kg. O pamatuoti dabar negaliu blush2.gif

Tiesa, dar nepaklausiau del ratuku - ar musu saligatviais imanoma vaziuoti, misko takeliais?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2009 05 07, 18:05)
Aciu, uzsisakem ji, laukiam kol atves (dabar sveciuojames JAV). Tai ziuresim, tikiuosi, kad ir mums jis tiks, nes atrodo, kad turi viska, ko reikia man ir vaikui  bigsmile.gif
O tas pakojis atsilenkia, kad vaikas galetu issitiese miegoti?  blush2.gif  Niekur aprasymuose neraso..

Taip, atsilenkia ir vaikutis tikrai patogiai miega mirksiukas.gif

QUOTE(MaiMa @ 2009 05 07, 19:31)
Tiesa, dar nepaklausiau del ratuku - ar musu saligatviais imanoma vaziuoti, misko takeliais?
smile.gif

Tiek šaligatviais, tiek miško takeliais gerai važiuoja. Prie jūros per visiškai sausą smėlį vežiau atbulą su užfiksuotais priekiniais ratukais, nes normaliai nepavažiuoja (įsodinus vaikiuką). Jei be vaikiuko - važiuoja ir neatbulas, tik reikia užfiksuoti priekinius ratukus.Per drėgną smėlį prie jūros nebuvo problemos.
Atsakyti
Labas, Mamytes,

Galiu rekomenduoti sios vezimukus. Tikrai fantastiski. Bet kartu ir duosiu patarimu.
As turejau si vezima, remas buvo Caravel2 (ratukai nedideli). Is karto sakau neverta pirkti vezimo trys viename. (nebent automobilio kedute) Kodel, todel, kad kai jusu vaikutis prades sedeti jums sedimoji dalis bus per didele ir nepatogi visur nesiotis-veziotis, jus tikrai pirksite kita sportini vezima.
As pirkau tik lopsi, labai patenkinta, lopsys didelis, mano mazius beveik iki astuoniu men. su zieminiais drabuziais pilnai tilpo i vezima, patogiai vaikas gali miegoti. Tikrai labai erdvus lopsys.
Ratukai manevringi, po musu saligatvius puikiai vaziuoja, na po misko takelius nelabai, jei remas su guminiais ratais tuomet puiku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 05 08, 06:50)
Taip, atsilenkia ir vaikutis tikrai patogiai miega mirksiukas.gif
Tiek šaligatviais, tiek miško takeliais gerai važiuoja. Prie jūros per visiškai sausą smėlį vežiau atbulą su užfiksuotais priekiniais ratukais, nes normaliai nepavažiuoja (įsodinus vaikiuką). Jei be vaikiuko - važiuoja ir neatbulas, tik reikia užfiksuoti priekinius ratukus.Per drėgną smėlį prie jūros nebuvo problemos.

aciuks.gif
Atsakyti
gal kas naudojate GT3 completo, papasakokit kaip jis? ax.gif kaip miegot vaikui? kaip rieda? kokie minusai/pliusai? ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors greitu laiku planuojat parduoti savo peg perego plico p3 completo?Parasykit i az... 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 13 gegužės 2009 - 21:12
QUOTE(mergina05 @ 2009 05 13, 17:05)
gal kas naudojate GT3 completo, papasakokit kaip jis?  ax.gif kaip miegot vaikui? kaip rieda? kokie minusai/pliusai? ačiū  4u.gif

man irgi butu idomu igristi apie GT3.. teko ji paziureti Mazylio pasaulyje - pasirode rimtas aparatas.. kaina 1750 Lt - nepigus velniukstis, nors kiek papigintas.. Tad idomu ar kaina atitinka kokybe.. kokios pastabos. Is anksto aciu. 4u.gif
Atsakyti
GT3 tikrai kad rimtas aparatas thumbup.gif ne koks ten mažais ratukais "barškaliukas" - tik neįsižeiskit, teko laimė turėti abu ir abu patiko mirksiukas.gif
GT3 idelus nuo gimimo, o ūgtejusiam vaikinui jau tinka pliko P3 4u.gif

GT3 minusas kam aktualus mažas svoris ir dydis, nes į sportinės mašinos bagažinę netelpa, jei tampyti į kokį tai aukštą irgi sunku; bet mums absoliučiai tas buvo neįdomu, tad rinkomės, kad būtų didelis, erdvus, stabilus minkštais pripučiamais ratais thumbup.gif Vaikui dabar 1m 4 mėn ir jis kuo puikiausiai dar miega vežime 2 kart per dieną lauke, kojos nekabo, o ūgis šiek tiek virš 80 rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 05 14, 00:04)
GT3 tikrai kad rimtas aparatas  thumbup.gif  ne koks ten mažais ratukais "barškaliukas" - tik neįsižeiskit, teko laimė turėti abu ir abu patiko  mirksiukas.gif
GT3 idelus nuo gimimo, o ūgtejusiam vaikinui jau tinka pliko P3  4u.gif

GT3 minusas kam aktualus mažas svoris ir dydis, nes į sportinės mašinos bagažinę netelpa, jei tampyti į kokį tai aukštą irgi sunku; bet mums absoliučiai tas buvo neįdomu, tad rinkomės, kad būtų didelis, erdvus, stabilus minkštais pripučiamais ratais  thumbup.gif Vaikui dabar 1m 4 mėn ir jis kuo puikiausiai dar miega vežime 2 kart per dieną lauke, kojos nekabo, o ūgis šiek tiek virš 80  rolleyes.gif

maniškis vaikinas beveik 11 mėn, domina GT3, sakot idealus naujagimiui, o tai paaugusiam neapsimoka? g.gif
Atsakyti