Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(Tafi @ 2009 03 26, 08:40)
vakar apziurejau aria one hand, na sakyciau tikru tikriausias kratalas, barska labai, labai lengvas, greit susilanksto, bet as apsistojau ties peg perego pliko p3, vienas is rimciausiu pasirode,

Aria lygtai mažesnis ir siauresnis už Pliko g.gif
Atsakyti
isigijom pliko p3 as suzaveta...galvojau po quinnio (freestylerio karietos) man bus sokas, bet anaiptol, vezimas superinis, nerealus, vaziuoja labai minkstai, o lengvas ir i auto telpa ir i lifta wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LTindre @ 2009 03 26, 23:07)
isigijom pliko p3 as suzaveta...galvojau po quinnio (freestylerio karietos) man bus sokas, bet anaiptol, vezimas superinis, nerealus, vaziuoja labai minkstai, o lengvas ir  i auto telpa ir i lifta  wub.gif  thumbup.gif

Aš irgi vis dar savo "Plikučiu" žaviuosi lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mamos, kokių būdu saugot savo Pliko P3 pirkinių krepšius? g.gif
Ta prasme, kai veži pirkinius nuo bortelių, tai kliūva apačia ir akivaizdu, kad gali prakiurti tas krepšys vieną gražią dieną. verysad.gif Manau reikėtų kažkaip apsiūti tą apačią, gal kas bandėt? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
As esu apsiuvus, rasiau pora puslapiu anksciau.
Atsakyti
Jungiuos prie uzsisvaigusiu del PP SI blush2.gif 4u.gif Laukiu siuo metu issamesnes info, kiek suprantu tiek emeil tiek cia ja galima gauti 4u.gif
man tie ratukai kaip sykis neatrodo mazi g.gif blush2.gif kaip ten is tiesu?

Tesera uzsisakei jau bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 04 09, 20:23)
Jungiuos prie uzsisvaigusiu del PP SI  blush2.gif  4u.gif  Laukiu siuo metu issamesnes info, kiek suprantu tiek emeil tiek cia ja galima gauti  4u.gif 
man tie ratukai kaip sykis neatrodo mazi  g.gif  blush2.gif  kaip ten is tiesu?

Tesera uzsisakei jau  bigsmile.gif ?

Dar neuzsisakiau, labai noriu realiai ji apziureti. Kazkaip bijau pirkti nemacius g.gif
As irgi manau, kad kaip skėtukui, tai ratukai nemazi thumbup.gif

Kazin dar Kotrynoje peg perego Si neatsirado?
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tesera_Oriono_Zvaigzde: 14 balandžio 2009 - 12:00
sveikos,
šiuo metu ieškau lengvo vežimelio vasarai, nes jau antras vaikiukas pakeliui, tai su universalu vasara tampytis nenoriu. tik norejau jusu pasiklausi, nes neturiu daug laiko visas temas skaityti. gal kuri turite pegperego si modeli? ar reguliuojasi jo pakojukas?
žiurejau aria, bet ten nesireguliuoja. o si modelis neturi buomo, bet dar nežinau ar šie abu dalykai svarbus. universale tai ir reguliuojasi pakojis ir buomas yra biggrin.gif kol kas abus dalykai praverčia.

dar žiurejau plikoP3 bet jau svoris jo žymiai didesnis.
beje, gal kuri turite kokiu atsiliepimu apie mamas and papas nippi modeliuką?
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2009 04 15, 10:56)
sveikos,
šiuo metu ieškau lengvo vežimelio vasarai, nes jau antras vaikiukas pakeliui, tai su universalu vasara tampytis nenoriu. tik norejau jusu pasiklausi, nes neturiu daug laiko visas temas skaityti. gal kuri turite pegperego si modeli? ar reguliuojasi jo pakojukas?
žiurejau aria, bet ten nesireguliuoja. o si modelis neturi buomo, bet dar nežinau ar šie abu dalykai svarbus. universale tai ir reguliuojasi pakojis ir buomas yra  biggrin.gif  kol kas abus dalykai praverčia.

dar žiurejau plikoP3 bet jau svoris jo žymiai didesnis.
beje, gal kuri turite kokiu atsiliepimu apie mamas and papas nippi modeliuką?

bandysiu atsakyt ka suzinojau paskutiniu metu tongue.gif
taigis SI - pakojukas jei turi gavoj ta dali kur kojytes, kad pasikeltu gulimoj padetu - taip pasikelia wink.gif cia info yra 4u.gif
http://www.pegperego...7...;pg=05&cl=N

Pliko gulima dalis 90 cm, aria 75 cm, SI nzn, labai laukiu atsakymo nes nuo to priklauso pirkimas blush2.gif nors is foto atrodo, kad turetu but nemaza ta gulima dalis... 4u.gif
turejom universala, pamatavau pries atiduodama sportinuko gulima dalis buvo 82 cm, turim lengva graco vezimuka, beda ta kad kol mazi buvom buvo viskas super (lyginu kainos ir kokybes santyki) bet dabar zuikio kojos per kelius sulenktos ir kaba, kol turejom unoiversala buvo dzin, dabar vis labiau skubu pirkti, nes lauke migdyt tai vaiko kankinimas unsure.gif
kodel renkuos Si:
lengvas
lankstos i sketuka
tikiuos,kad gulima dalis nemaza
platus, todel tikiu kad mano druckiui bus komfortabilus
tikiu kas PP isleis kokybiska daikta
kaina kaip PP pakankamai iperkama
nu ir aisku MAN grazus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 16 balandžio 2009 - 19:17
maciau PP SI modeliuka BabyCenter parduotuveje, kaina 759 Lt... Gyvai atrodo tiesiog super, keisiu savo skietuka tikrai i sita!
Atsakyti
QUOTE(Ivonita @ 2009 04 17, 16:11)
maciau PP SI modeliuka BabyCenter parduotuveje, kaina 759 Lt... Gyvai atrodo tiesiog super, keisiu savo skietuka tikrai i sita!

O kaip su ta gulima padetim, ji pilnai gulima, ar pusiau? Ir ar ieina uzklotas kojytems?
Atsakyti
QUOTE(EDELVEISA @ 2009 04 17, 16:50)
O kaip su ta gulima padetim, ji pilnai gulima, ar pusiau? Ir ar ieina uzklotas kojytems?

Pasiguldo iki galo... Nors gal ir ne 180 laipsniu. g.gif
O uzklotelio komlekte tikrai nera, tik nuo lietaus. Klausiau tai sake su uzkloteliu kojoms butu apie 80 Lt brangiau ir reikia uzsakyt.
Atsakyti