Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

domiuosi Peg Perego classico . atradau kad vaziuokles iasmatavimai 100 * 99.5 * 60 cm g.gif idomu i tarybini lifta su tokiu ivairuoti galima g.gif
nieks nesusiduret?
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2009 03 17, 20:20)
domiuosi Peg Perego classico . atradau kad vaziuokles iasmatavimai  100 * 99.5 * 60 cm  g.gif  idomu i tarybini lifta su tokiu ivairuoti galima g.gif
nieks nesusiduret?

Tai, kad žinokit liftas liftui nelygu schmoll.gif
Maniškis liftas 67cm pločio, tai aš su savo peg-peregu telpu drąsiai thumbup.gif , netgi su plačiu X-Landeriu tilpdavau. Geriausiai išsimatuokit pati savo lifto plotį, tai būsit garantuota. 4u.gif
Atsakyti
tai kad pas mus vienas tas seno tarybinio kirpimo ~60 cm. o ziuriu tu vaziuokle ir 60..itariu reik siauresniu ieskotis..o gaila kaip. kad del kazkokio lifto apribotas vezimo pasirinkimas. imi ne ta ka nori o tas kas telpa.. verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 18 kovo 2009 - 14:00
QUOTE(Babetta @ 2009 03 18, 13:59)
tai kad pas mus vienas tas seno tarybinio kirpimo ~60 cm. o ziuriu tu vaziuokle ir 60..itariu reik siauresniu ieskotis..o gaila kaip. kad del kazkokio lifto apribotas vezimo pasirinkimas. imi ne ta ka nori o tas kas telpa.. verysad.gif  doh.gif

zinok dar lifto durys pleciasi, pabandyk su koja stumtel, bent 3-5 cm manau islostum wink.gif gal nereiks atsisakyt norimo vezimo wink.gif
Atsakyti
mamytes sakykit, kas turit, ar vertas Peg Perego Pliko P3 Completo savo kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2009 03 20, 14:28)
mamytes sakykit, kas turit, ar vertas Peg Perego Pliko P3 Completo savo kainos 4u.gif

Aš tai juo labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2009 03 20, 18:12)
Aš tai juo labai patenkinta  thumbup.gif

perskaiciau sita ir maclarenu forumus ir lb sunku isisrinkti...
ar ne per sunkus, ar jus ji nesiojat? Mes tai 5a gyvenam doh.gif
ar maziuke gerai jauciasi jame? Kur pirkot, kiek mokejot? Kaip manot ar ilgai vazinesit?
Sedynes aukstis raso 60, tai net nzn yra vezimuku ir su 88...gal mazokai tu 60cm..
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2009 03 20, 18:41)
perskaiciau sita ir maclarenu forumus ir lb sunku isisrinkti...
ar ne per sunkus, ar jus ji nesiojat? Mes tai 5a gyvenam  doh.gif
ar maziuke gerai jauciasi jame? Kur pirkot, kiek mokejot? Kaip manot ar ilgai vazinesit?
Sedynes aukstis raso 60, tai net nzn yra vezimuku ir su 88...gal mazokai tu 60cm..

Aš prieš Peg-peregą turėjau X-Landerį, tai šitas pagal aną visai nesunkus, nors aš jo beveik nenešioju, tik kelis laiptus iki lifto. mirksiukas.gif Mažylei jame patinka, atrodo, kad patogu, kai užmiega lengva padaryti gulimą padėtį, nepažadinant vaiko. Pirkau iš www.jusuvaikui.lt , ten kainos yra surašytos, tiek ir mokėjau, turim 2009m. kolekcijos Corallo modelį. O važinėsim manau kokius metus ne ilgiau, nes vėliau jau mažylė labiau norės pati vaikščiot, o ne vežime sėdėti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2009 03 20, 20:41)
Aš prieš Peg-peregą turėjau X-Landerį, tai šitas pagal aną visai nesunkus, nors aš jo beveik nenešioju, tik kelis laiptus iki lifto.  mirksiukas.gif Mažylei jame patinka, atrodo, kad patogu, kai užmiega lengva padaryti gulimą padėtį, nepažadinant vaiko. Pirkau iš www.jusuvaikui.lt , ten kainos yra surašytos, tiek ir mokėjau, turim 2009m. kolekcijos Corallo modelį. O važinėsim manau kokius metus ne ilgiau, nes vėliau jau mažylė labiau norės pati vaikščiot, o ne vežime sėdėti.  g.gif

o nepadare jokios nuolaidos? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(LTindre @ 2009 03 21, 23:55)

Kadangi važiavom patys atsiimti į Alytų, tai šiek tiek nuolaidos padarė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LTindre @ 2009 03 22, 00:55)

mes pirkome peg perego gt3 is www.jusuvaikui.lt, tai irgi paprasem nuolaidos.....tai jie mums ji iki klaipedos atsiunte savo saskaita 4u.gif
Atsakyti
cia ne vieta, bet gal kas jau isaugote switcha? smile.gif ieskome pirkti 4u.gif
Atsakyti