Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

Autokedute labai patogu uzsidet ant vezimelio, bet va automobily ji kazkaip staciai pristvirtindavo, labai nepatogi vaikuciui. Turejom dar bebe comfort tai ner ka lygint.
Atsakyti
Mamos, o kur jūs perkat tuos Peg-perego vežimėlius? 4u.gif
Mane konkrečiai domina Pliko P3 Completo, bet Kaune jų pasirinkimas galima sakyti nulinis doh.gif Stovi vienas Kotrynoje baisiai senos kolekcijos, turbūt kokių 2007m. ir negražios spalvos ir dar toks pats vienas Vaikų mieste.
O daugiau nežinau kur ieškoti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2009 02 19, 21:53)
Mamos, o kur jūs perkat tuos Peg-perego vežimėlius?  4u.gif
Mane konkrečiai domina Pliko P3 Completo, bet Kaune jų pasirinkimas galima sakyti nulinis  doh.gif  Stovi vienas Kotrynoje baisiai senos kolekcijos, turbūt kokių 2007m. ir negražios spalvos ir dar toks pats vienas Vaikų mieste.
O daugiau nežinau kur ieškoti...  unsure.gif

as per skelbiu.lt pirkau
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 02 19, 21:57)
as per skelbiu.lt pirkau

Taip mačiau, kad ten pardavinėja ir pigiau aišku nei parduotuvėje.
Bet taip norėtųsi realiai tas naujos kolekcijos spalvas pamatyti ir audinius pačiupinėti g.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema, gal galit kuri pasakyti daugiau minusu peg perego pliko p3 sportinukui, nes buvau beveik apsisprendus pirkti chicco multiway, o dabar abejoju, mano pagrindinis kriterijus kad tiktu ir kitai ziemai, maziukui dabar 5men blush2.gif Ir esminis klausimas, kur galima juos isigyti kiek pigiau nei kotryna
Atsakyti
Kad pilna skelbimų Skelbiu.lt 4u.gif Ir dar turi internetinį savo puslapį, tai galima gauti ir kitokių prekių už mažesnę kainą mirksiukas.gif

http://www.jusuvaikui.lt/ 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aviva @ 2009 02 19, 08:39)
Tai as suprantu,kad detutes masinoj tvirtinsis ten dirzais,bet kaip tame  UNO vezime jos tvirtinasi? Ar reikia butinai specialias kedutes pirkti  g.gif . Ar galiu bet kokia nusipirkti ir prisitvirtinti i Peg perego uno? Va to val norejau paklausti.

naudojau su kitos firmos kedute, tinka bet kokia nes dedasi i vezimelio viduo ne ant remo tvirtinasi.

http://www.pegperego...8...000212&cl=N

cia ant tu kvadrateliu pasispausk parodyta yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2009 02 20, 20:54)
Perskaiciau visa tema, gal galit kuri pasakyti daugiau minusu peg perego pliko p3 sportinukui, nes buvau beveik apsisprendus pirkti chicco multiway, o dabar abejoju, mano pagrindinis kriterijus kad tiktu ir kitai ziemai, maziukui dabar 5men blush2.gif  Ir esminis klausimas, kur galima juos isigyti kiek pigiau nei kotryna

Mamytės, perskaičiau jau 2 Peg-peregų temas, bet apie pliko P3 sportinuką, beveik tik teigiami atsiliepimai, gal kuri tikrai galėtų išvardyti kokių minusų, nes noriu jį pirkti, bet kadangi ne 100Lt. kainuoja tai bijau nusivilti blush2.gif Padėkit apsispręsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2009 02 22, 21:45)
Mamytės, perskaičiau jau 2 Peg-peregų temas, bet apie pliko P3 sportinuką, beveik tik teigiami atsiliepimai, gal kuri tikrai galėtų išvardyti kokių minusų, nes noriu jį pirkti, bet kadangi ne 100Lt. kainuoja tai bijau nusivilti  blush2.gif Padėkit apsispręsti  4u.gif

Jei patinka maži ratukai, tai tikrai labai geras pasirinkimas thumbup.gif Pati tokį turėjau pirmajam, tiesa mes jį pirkom didesniam kaip skėtuką vasarai, tai tikrai labai patogus thumbup.gif Man vienintelis "minusas", kad nevirškinu mažų ratukų doh.gif Todėl leliui pirkom GT3...bet va atėjo laikas ieškotis skėtuko, ir akys vėl krypsta į P3 doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulė: 22 vasario 2009 - 22:22
QUOTE(Vaidulė @ 2009 02 22, 22:21)
Jei patinka maži ratukai, tai tikrai labai geras pasirinkimas  thumbup.gif Pati tokį turėjau pirmajam, tiesa mes jį pirkom didesniam kaip skėtuką vasarai, tai tikrai labai patogus  thumbup.gif Man vienintelis "minusas", kad nevirškinu mažų ratukų doh.gif Todėl leliui pirkom GT3...bet va atėjo laikas ieškotis skėtuko, ir akys vėl krypsta į P3  doh.gif  lotuliukas.gif

Aš noriu iškeisti savo X-landerį į kažkokį mažesnį, siauresnį ir lengvesnį, tai ką aš žinau, kol kas nežinau ar patinka maži ratukai, turbūt patinka, kad Pliko nusižiūrėjau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 19, 12:34)
nu as cia jauciu  ne į temą prie "negaliu atsidžiaugti", "jokių priekaištų" būsiu.
stažas ~ metai pegperego pliko p3 2007 metų. turejom ir navetta...
1. kalatūnas. kadangi pirmą vaiką auginau su liaudiškai vadinamu "tanku" su pripučiamais ratais ir visokiais amortizatoriais, tai su šituo pradžioj buvo lengvas šokas... poto pripratau... bet pradžioj buvo šiek tiek gaila vaiko baladojamo po vežimą... nors aplink mus tie šaligatviai tikrai nera labai prasti... buvo takelių kuriais nevažiuodavau dėl tos prižasties...
2. navetta graži... nu bet griozdas  doh.gif  budavo amžina problemą kaip tą lopšį sukišti į automobilį... nu bet gražus  lotuliukas.gif aisku pliusų dėl jo irgi šiek tiek buvo... jei kur nors važiuodavom savaitgaliui, tai vaikui kaip ir lovytė būdavo... mano vaikas gimęs pavasario vidury, tai jam augant drabužių storis mažėjo, tai su lopšiu "datempėm" iki ~4,5 mėn... bet jei pasitaiko žiema ir dar norėtųsi tą vaiką į kokį kailinį vokelį sukišti, tai geriausiu atveju pirmą mėnesį jis jame tilptų...
3. ratai. aisku ratų mažumas leidžia vežimui mažiau sverti... bet kiekviena didesne duobelė ar išsiklaipiusi plytelė pasidaro kliutimi...  parduotuvėse, kur nėra duobių ir išsiklaipiusių plytelių atsirada kita kliūtis - plytelių nesukibimas su ratais. 2007 metų modelyje ratukai lygūs be jokių "karbukų", tai parduotuvėje vezimo ratai kazkodėl skersuojasi ir tą vežimą kaip buldozerį su skersais ratais per jėgą stumi. (vat nezinau kai kitų metų modeliuose tie ratai).
4. rankenos. nu kas per genijus sugalvojo tas dvi rankenas  doh.gif  viena ranka vezimo nepastumsi... todel apie kalbejimą telefonu arba vyresniojo vaiko vedimą už rankos galite pamiršti...
5. pirkinių krepšys. nežinau kaip kiti, bet aš kažkodėl ta krepšį naudoju... ir pvz jei į jį įmesite tyrelę ar kokį kitą nedidelį daiktą, tai tas krepšys pas mane vos ne žeme velkasi, per kiekvieną bordiurą perbraukiu... aišku atsiranda skylių... nu bet pati kalta...
6. sulansktymo mechanizmas. viena ranka tikrai niekaip nesulankstysi... o ir ne viena dar turi kaip reikalas pasistengti... gal kartais cia tik man pakliuvo "ožys"  g.gif    

vezimas aišku turi ir pliusų.
laiptelis vyresniam vaikui. naudojam. patinka.  thumbup.gif
lyginant su pirmo vaiko vezimelio lietaus apsauga, sito apsauga nesulyginamai geresnė, nors užtrauktukas linkęs išsiskirti...

pirmą vaiką užauginau su lopsiniu lenkisku + sportinuku, tai manau, kad jei reiktų trečią kart ieškoti vežimų, tai vistik rinkčiausi pirmąjį varianta.... čia aišku mano nuomonė, bet gal kam nors ji pravers smile.gif

Tema skaitykit atidziau, tikrai ne viena minusa rasit. Va mamicy labai daug minusu isdeste
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 22 vasario 2009 - 22:28
mazi ratai, deja, dardaliai yra... nepripuciami, bet aisku vezimelis lengvas, o rankenos atskiros del to jis toks kompaktiskas... vezimelis puikiai tinka keliauninkams, maciau eshope net spec. krepsys yra, kuris tinka kelionems.. o koks vaiko maximalus pliko p3 vezimui galimas? g.gif
Atsakyti