Sveikos
Turiu vezimuka Peg perego Uno nu labai jo norejau,labai. Nu pasisakysiu ir as.
Man ziauriai nepatinka rankinis stabdis,as visa vasara pravazinejau su juo Palangoje per smeli,tai spekit ar tas stabdis dar veikia,zinoma,kad ne. Bandziau plauti,valyti krapstyti ta smeli,atrodo jau patvarkiau,ir vis tiek ta rankena nesispaudzia visai. Nu ziauriai esu susinervinusi.
Dabar laukiuosi antro leliusiko,ir galvoju ka daryti man su tuo vezimu. Siaip gimdyti vasaros pabaigoje,tai pries ziema,tas ne beda,nes turiu kita toki griozda,kuri tik istumu i lauka ir tiek. Bet ka daryti su situo Uno
Galvoju dabar reiks gi dar automobilines kedutes Peg perego primo viaggo TRI-FIX kaina jos 554Lt. Is tikruju net nesuprantu kaip ji ant vezimo tvirtinasi
,gal kas zino,kokia nuoroda imestu. Taigi ir svarstau gal parduoti ir pirkti nauja,gal tik kedute dasipirkti
.
Kas man patiko tai didelis pirkiniu krepsys,nu tikrai liuks,ir permetama rankena nepamainoma. Dar patinka,kad sonai sandarus,kad issitiesa i gulima padeti,vaikas gali miegoti be problemu,zinoma tie dirzai nervina,kad vaikas ant ju turi guleti,as tai ta plasmasiuka nuimu ir sugrudu viska i apacia,kad vaikiukui butu patogu.
Dar patinka medziadele,plaunasi super. Jol\kio blukimo nepastebejau.