Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(Troja4 @ 2009 02 03, 14:11)
Mane labai sudomino Pegperego GT3 modeliukas spalvyte corallo. Apziurejome nemazai vezimeliu, bet siuo likau suzaveta. Kur galima butu isigyti si vezimaiti su pilna komplektacija,- lopsiuku Navetta bei kedute Primo Viagro. Kotrynoje labai jau brangiai gaunasi blush2.gif

pabandyk parasyti i babymarket.lt - jie ten turetu paskaiciuoti normalu varianta. arba reiketu uzsienietiskuose saituose ieskoti ir siustis... siaip cia Lt tai tikrai brangokai gaunasi Gt3... nors mantie triraciai kazkaip nelabai...
Atsakyti
QUOTE(Ingna @ 2009 02 10, 21:26)
pabandyk parasyti i babymarket.lt - jie ten turetu paskaiciuoti normalu varianta. arba reiketu uzsienietiskuose saituose ieskoti ir siustis... siaip cia Lt tai tikrai brangokai gaunasi Gt3... nors mantie triraciai kazkaip nelabai...

mes pirkom babymarkete gt3, ta mums gavosi 2400lt,bet be automobilines kedutes,tik lopsys naveta ir sprotinis varianta,kedute pirkomes atskirai jau.vezimu nauduojuos jau beveik 4men,ir kolkas nusiskundimu ner,pakankamai stabilus jis,nes nera lengvas,ir svarbiausia telpa i lifta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
Turiu vezimuka Peg perego Uno nu labai jo norejau,labai. Nu pasisakysiu ir as.
Man ziauriai nepatinka rankinis stabdis,as visa vasara pravazinejau su juo Palangoje per smeli,tai spekit ar tas stabdis dar veikia,zinoma,kad ne. Bandziau plauti,valyti krapstyti ta smeli,atrodo jau patvarkiau,ir vis tiek ta rankena nesispaudzia visai. Nu ziauriai esu susinervinusi.
Dabar laukiuosi antro leliusiko,ir galvoju ka daryti man su tuo vezimu. Siaip gimdyti vasaros pabaigoje,tai pries ziema,tas ne beda,nes turiu kita toki griozda,kuri tik istumu i lauka ir tiek. Bet ka daryti su situo Uno blink.gif Galvoju dabar reiks gi dar automobilines kedutes Peg perego primo viaggo TRI-FIX kaina jos 554Lt. Is tikruju net nesuprantu kaip ji ant vezimo tvirtinasi g.gif ,gal kas zino,kokia nuoroda imestu. Taigi ir svarstau gal parduoti ir pirkti nauja,gal tik kedute dasipirkti g.gif doh.gif .

Kas man patiko tai didelis pirkiniu krepsys,nu tikrai liuks,ir permetama rankena nepamainoma. Dar patinka,kad sonai sandarus,kad issitiesa i gulima padeti,vaikas gali miegoti be problemu,zinoma tie dirzai nervina,kad vaikas ant ju turi guleti,as tai ta plasmasiuka nuimu ir sugrudu viska i apacia,kad vaikiukui butu patogu.
Dar patinka medziadele,plaunasi super. Jol\kio blukimo nepastebejau.
Atsakyti
Nerasit tokio vezimo, kad visai be priekaistu .O jums tiks stabdis netinka....visa kita kaip supratau tenkina.Tai manau cia labai gerai.Nes as labai daug vezimu turejus esu, ir prie kiekvieno prisikabinti galejau daugiau negu vienu punktu.Kedute galit pirkti padeveta, tikrai nebrangu, juk vaikiukas kedutes nesudevi.Tvirtinasi labai lengvai, nera jokiu adapteriu ir pan. O dirzai ir man nepatiko is praziu, bet jie duoda laisvai vaikui judeti. Kituose vezimuose dirzai laiko vaika prirista prie vezimo gulimos dalies.Na gal supratot ka norejau pasakyt.Nes mes turim dar zapp, tai mano mergina issimauna is dirzu, kad galetu laisvai judet.Tiesiog nesupranta, kad reikia buti prisitai prie sedynes, nes perege jos laisve neapribota. Taigi dabar manau, kad tie dirzai gudrus sprendimas, nes perege net nebando is dirzu islisti....taigi sedi saugiai
Atsakyti
QUOTE(Aviva @ 2009 02 13, 08:27)
Sveikos
Man ziauriai nepatinka rankinis stabdis,as visa vasara pravazinejau su juo Palangoje per smeli,tai spekit ar tas stabdis dar veikia,zinoma,kad ne. Bandziau plauti,valyti krapstyti ta smeli,atrodo jau patvarkiau,ir vis tiek ta rankena nesispaudzia visai. Nu ziauriai esu susinervinusi.
Dabar laukiuosi antro leliusiko,ir galvoju ka daryti man su tuo vezimu. Siaip gimdyti vasaros pabaigoje,tai pries ziema,tas ne beda,nes turiu kita toki griozda,kuri tik istumu i lauka ir tiek. Bet ka daryti su situo Uno  blink.gif  Galvoju dabar reiks gi dar automobilines kedutes Peg perego primo viaggo TRI-FIX kaina jos 554Lt. Is tikruju net nesuprantu kaip ji ant vezimo tvirtinasi  g.gif ,gal kas zino,kokia nuoroda imestu. Taigi ir svarstau gal parduoti ir pirkti nauja,gal tik kedute dasipirkti  g.gif  doh.gif .

Kas man patiko tai didelis pirkiniu krepsys,nu tikrai liuks,ir permetama rankena nepamainoma. Dar patinka,kad sonai sandarus,kad issitiesa i gulima padeti,vaikas gali miegoti be problemu,zinoma tie dirzai nervina,kad vaikas ant ju turi guleti,as tai ta plasmasiuka nuimu ir sugrudu viska i apacia,kad vaikiukui butu patogu.
Dar patinka medziadele,plaunasi super. Jol\kio blukimo nepastebejau.

Man kaip tik tas rankinis stabdis labai patiko, puikiai veikė ir buvo puiki išeitis aukštaūgiui tėtukui, kuriam einant nekliuvo kojos į kojinio stabdžio buomą tarp ratų.

Tikrai, jei tik stabdis netenkina, tai siūlyčiau pasilaikyti vežimą mirksiukas.gif , nes jis turi nerealiai daug reikalingų funkcijų (dėl to ir pati jį rinkausi, tačiau jis man bendrai kažkaip nelipo dėl apdribusių medžiagų ir tokio paklibėjimo - nesusigyvenau su juo blush2.gif) . O kėdutės tvirtinimas bus instrukcijose prie kėdutės, dėl to tikrai nereik nerimauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aviva @ 2009 02 13, 10:27)
Sveikos
Man ziauriai nepatinka rankinis stabdis,as visa vasara pravazinejau su juo Palangoje per smeli,tai spekit ar tas stabdis dar veikia,zinoma,kad ne.

man tik nusipirkus tas stabdis jau neveike, veziau i garantini tai atset pataise doh.gif vistiek neveike doh.gif nesamone kazkokia, kledaras ten ne vezimas uz tokius pinigus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aviva @ 2009 02 13, 09:27)
Sveikos
Man ziauriai nepatinka rankinis stabdis,as visa vasara pravazinejau su juo Palangoje per smeli,tai spekit ar tas stabdis dar veikia,zinoma,kad ne.

Man Peg Perego Uno stabdžiai irgi greit sugedo verysad.gif o tokie patogūs buvo. Matyt čia Uno silpnoji vieta.
Diržai man nekliūva, nes mažius lauke miegojo gali iki 6 mėn. iki tol diržus buvau išėmusi. Dar vienas minusas tai, kad stumiant didžiaisiais ratais į priekį sunku užvažiuoti ant bordiūro, reikia pakojį priminti.
O visa kita patinka thumbup.gif Ieškojau nesunkaus vežimo, su bent 2 dideliais ratais ir permetama rankena. Tai kito tokio neradau.
Atsakyti
Gal kas turite Peg Perego Skate? Kokia jusu nuomone apie si vezimeli?
Atsakyti
QUOTE(Teide1 @ 2009 02 14, 23:54)
Gal kas turite Peg Perego Skate? Kokia jusu nuomone apie si vezimeli?

Va ir man idomu, pridejau pasisakymu kur tik radau...ale nieks nekalba apie juos... sad.gif Man tooookie grazus atrodo wub.gif

O ir savo 3.5 men gigantuka ner kur kitur ikisti jau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2009 02 13, 12:09)
O kėdutės tvirtinimas bus instrukcijose prie kėdutės, dėl to tikrai nereik nerimauti  4u.gif

Tai as suprantu,kad detutes masinoj tvirtinsis ten dirzais,bet kaip tame UNO vezime jos tvirtinasi? Ar reikia butinai specialias kedutes pirkti g.gif . Ar galiu bet kokia nusipirkti ir prisitvirtinti i Peg perego uno? Va to val norejau paklausti.

Atsakyti
QUOTE(Aviva @ 2009 02 19, 07:39)
Tai as suprantu,kad detutes masinoj tvirtinsis ten dirzais,bet kaip tame  UNO vezime jos tvirtinasi? Ar reikia butinai specialias kedutes pirkti  g.gif . Ar galiu bet kokia nusipirkti ir prisitvirtinti i Peg perego uno? Va to val norejau paklausti.

Instrukcijoj ir bus aprasyta, kaip pritvirtinti prie vezimo. Bet kokia kedute netinka, tiks tik peg peregine.
Atsakyti
QUOTE(Aviva @ 2009 02 19, 05:39)
Tai as suprantu,kad detutes masinoj tvirtinsis ten dirzais,bet kaip tame  UNO vezime jos tvirtinasi? Ar reikia butinai specialias kedutes pirkti  g.gif . Ar galiu bet kokia nusipirkti ir prisitvirtinti i Peg perego uno? Va to val norejau paklausti.

Pegpereguose atsilenkia tokie fiksatoriai sedynutekje ir statote , cia dazniausiai . Tinka bet kokios pegperegines arba mamas papas , cia tas pats . Jos gi su padu pasinoje , pada paliekate masinoje poto tik kedute istatote .
Atsakyti