QUOTE(erikiuxxx @ 2008 08 18, 01:12)
as turejau abu,jie nesulyginami, ARIA vezimai mano akim ziurint tik lele vezioti kaip ir vhivvo ponee,tokie vaikiski, didesnis vaikas kaip 1metu jame tiesiog juokingai atrodo,ARIOI mano akim ziurint nebuvo visiskai jokio patogumo,jai negaila pinigu zinoma imkit pliko p3...
Na aš nesutikčiau, turėjau Peg perego
UNO, tada nusipirkom
Aria, ir esu ja labai patenkinta, dabar jau aišku mažai teprireikia, bet man jis liuksusinis lengvutis, patogus vežimukas ir pasilikome jį antram vaikučiui
Jau, kad ne lėlę vežiot, tai faktas, maniškis ir dabar 2,5 m. dičkis beveik metro puikia ten atrodo
O į keliones dar nusipirkom Maclaren Quest, bet man tos rankenos atskiros
, tai labai jau nepatogu, bet kai tik kelionei, tai tinka
Antram vaikučiui esu nusižiūrėjus važiuoklę
caravel 22 su lopšiu ir sėdima dalim, gal kad galėtų apie juos ką papasakoti? Nu labai jau noriu lopšinio vežimuko
Papildyta:
QUOTE(nerytee @ 2008 08 10, 13:27)
Pliko P3 susilanksto kompaktiškiau - į skėtuką, o Aria ne. Arios nugarėlės tik dvi padėtys, o Pliko net penkios. Aria neturi gulimos padeties, nepasikelia pakojelis. Mes turim Pliko P3 ir iki šiol atsidžiaugti negalim.
Aria padėtys ne 2
Ten reguliuoji pats, tai padėčių, kad ir 10 gali padaryt, leidžiant po 1 centimetrą
Turi svajonę? Bėk link jos! Nesigauna? Eik pas ją! Ir vėl nesigauna? Šliaužk link jos! Ir nepasiduok tol, kol svajonė nebus ranka pasiekiama...