Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

Turiu pora klausimu, gal kas padetu su atsakymais ax.gif smile.gif :
1) Kuo skiriasi 2007 ir 2008 metu Peg Perego UNO modeliukai? (gal tik spalvom g.gif ) ir
2) Kokia ten medziaga Uno vezimuko viduje, ar vasara vaikiukai neprakaituoja tokiame vezimuke?
Busiu dekinga uz atsakymus 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2008 07 16, 10:17)

na, nepritariu - pvz man 3 menesiai gausis gruodi - tai tikrai iki balandzio noriu kad lelius dar lopsiniam vazinetu ir numigtu patogiai ir siltai.. o klasikinis lopsys sitas pasikelia ir vaikutis gali zvalgytis aplink mirksiukas.gif , kai jau to nores - o kai prades snuduriuot  - tai is isores ir nusileidzia - man atrodo kad itin patogu rudeninukui wub.gif

Pas mus yra sita "pakelimo" funkcija. Maniske labai nemegsta jos, iskart rieciasi ir zirzia. Be to, ji nepasikelia tiek, kad matytusi aplinka-lopsio borteliai uzstoja cool.gif Zodziu as sita funkcija nesinaudoju.

Aplamai, kol dukra dar buvo pilvelyje, vezimas man atrode kaip pasaulio stebuklas. Tik PRAKTISKAI pabandziusi galesi pasakyti ar tinka ir ar patinka rolleyes.gif
Atsakyti
o kaip peg perego pliko p3 amortizacija, as niekaip negaliu issirinkt tarp dvieju peg perego pliko p3 ir bebe comfort lola g.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte7 @ 2008 07 30, 10:57)
o kaip peg perego pliko p3 amortizacija, as niekaip negaliu issirinkt tarp dvieju peg perego pliko p3 ir bebe comfort lola  g.gif

amortizacija tokia pati,tik man asmeniskai loola siaubingai nepatogi buvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 07 30, 10:05)
amortizacija tokia pati,tik man asmeniskai loola siaubingai nepatogi buvo schmoll.gif

gal gali biski daugiau info
Atsakyti
[quote=Ugniukė,2008 07 03, 10:45]
Mes turim šį vežimuką smile.gif Labai superinis thumbup.gif

Kokios spalvos turite? Nera nei koju uzklotelio, nei apsaugos nuo lietaus, uodu. Jums nereikejo, ar dasipirkote? Ar patogu nestis? Kaip tai ziuriu nepopuliarus variantas, be galo mazai atsiliepimu... g.gif Beje, as noriu su permetama rankena, o tokiu kazkodel vos keletas sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapke: 31 liepos 2008 - 23:56
QUOTE(gelyte7 @ 2008 07 30, 16:42)
gal gali biski daugiau info

siaip ji nedaug sunkesne,bet tas svoris looloi labai jautesi, ji labai nepatogi nesti, kartais paemu vezima ir nesu su vaiku ,tai loola pjauna rankas, ai man ji tokia gramezdiska,tie ratai platus, pravaziuot sunkiau, ir siaip manevringumas prastas, nezinau nekoks vezimas, tik tas buvo pliusas kad galima sedima dali sukioti, i mama ar i kelia mirksiukas.gif
ir dar susilankscius ji yra trumpesne siek tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte7 @ 2008 07 30, 09:57)
o kaip peg perego pliko p3 amortizacija, as niekaip negaliu issirinkt tarp dvieju peg perego pliko p3 ir bebe comfort lola  g.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2008 08 01, 09:44)
siaip ji nedaug sunkesne,bet tas svoris looloi labai jautesi, ji labai nepatogi nesti, kartais paemu vezima ir nesu su vaiku ,tai loola pjauna rankas, ai man ji tokia gramezdiska,tie ratai platus, pravaziuot sunkiau, ir siaip manevringumas prastas, nezinau nekoks vezimas, tik tas buvo pliusas kad galima sedima dali sukioti, i mama ar i kelia mirksiukas.gif
ir dar susilankscius ji yra trumpesne siek tiek mirksiukas.gif

Na as apie Loola negaliu pasakyt-nebandziau. Na, PP Pliko p3-darda, tai aisku, mazu ratuku problema. Is tu nervu nusipirkau pabandymui "dzipini" vezima, su didziuliais pripuciamais ratais ir amortikais. Ir ka-noriu kuo greiciau juo atsikratyt, nes griozdas, o ant akmenu darda neka maziau. Vienintelis pliusas-lengvai iveikia nedidelius bortelius, net nereikia pakelti. Bet kiek minusu pries P3: labai nemanevringas, ziaaaauriai sunkus, uzima visa bagazine, didelis. Su juo nelindau i jokia parduotuve. Su Pliko sugebu ivaziuoti net i kai kurias matavimosi kabinas thumbup.gif

Na, pabandziau, tada issitraukiau savo Pliko, atsiprasiau ir toliau vazineju thumbup.gif Beje, savaitgali varem ir pliaze. Tiesa, kur smelis visai jau minkstas, tai vyras nese losiuka, o as vaziuokle. Bet tokiais takuciais kur po smeliuku kietas pagrindas, vaziuoja ciki piki, tik ratukus reikia pafiksuoti.

O gal kas turit ta Mamas&Papas modeliuka O-zone? Jis irgi is lengvu, bet su amortikais. Gal kas pasisakys? Dabar gundausi juo g.gif Kaip jis palyginus su Pliko. Kazi dydis, vaziavimo minkstumas (visgi yra amortikai)...
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2008 08 01, 11:58)
O gal kas turit ta Mamas&Papas modeliuka O-zone? Jis irgi is lengvu, bet su amortikais. Gal kas pasisakys? Dabar gundausi juo  g.gif  Kaip jis palyginus su Pliko. Kazi dydis, vaziavimo minkstumas (visgi yra amortikai)...

Paskaitykite, ką šioje ir praėjusioje temoje rašėme apie PP Centro vežimėlį - jie identiški mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 07 19, 15:38)
Manes prase atsiliepimu apie Skate.  smile.gif

Naudojam jau menesi. Na vezimas- super. Absoliuciai jokiu priekaistu.

Sako zmones, kad sveria. Bet jis labai graziai issiardo dalimis, susideda graziausiai. Gal jis netinka times, kad gyvena kazkelintame aukste, kur reikia laiptais vezima tampyti, ir netinka tiems, kas vazineja viesuoju transportu. Penkiolika kilu yra penkiolika kilu. Is kitos puses, kai vezimas sveria tiek, kiek vaikas, ar net dar maziau, tai ner gerai- stabilumo tai nepriduoda.

Mums jis idealiai tinka. Jo svorio nejauciu. Manevringas, tylus, grakstus. Vaikas gime didelis (4 kilai, 55 cm), auga zaibiskai, bet puikiai telpa lopsyje. Jo soniukai minkstuciai, tai ilgai dar tilps, nes jie graziai apgaubs vaika, nespaus. Man labai patinka tas jo grazus susidejimas, suslankstymas, transformacijos be didelio vargo.

Ir siaip, smagu zinoti, kad stumi pati graziausia vezima mieste.  lotuliukas.gif

Baigiu liaupses, bo visai nesinori, kad visas miestas tik su Skate vaiksciotu... blush2.gif

Aš irgi pradėjau galvoti apie Skate.. ax.gif Nežinau tik ar jis tinkamas žiemai..ir ar lopšys tvirtinamas mašinoje ir ar labai sveria.. g.gif Gal yra mamyčių kas sportinę dali išbandžiusios dabar, ar ten mažiui patogu ?? Gal kas žinote kokia kaina susidaro už visą komplektą, lopšys + sportinė + kėdutė g.gif Ir kas turi juos atsivežę, ar tik Kotryna ar dar turi kitos parduotuvės mirksiukas.gif
4u.gif
Atsakyti
niekaip nesuprantu kuom skiriasi per perego aria nuo pilko3. cia Aria pigesnis ir linkčiau prie jo, kaži kokie jo trūkumai, gal kas turite pasisakykite.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pagrindinis skirtumas tai tas, kad Aria neturi gulimos padeties, nepasikelia pakojelis.
Atsakyti