Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(Forgete @ 2008 07 12, 20:42)
taip perego kedutej sintetiniai audiniai, net baisu atsimint kaip mano vaikas pernai joje kaisdavo. yra kazkokie medvilniniai apvilkimai vaiku mieste pirkt, sako padeda, as neturejau, tai negaliu nieko pasakyt. Galu gale kokia palute galit itiesti.

Del veju, tai kokio amziaus jusu vaikas? Maniskis pernai balandi gimes visa vasara iki rudenio be kepuriu isgyveno ir veju nemazai gavo. bet as neemiau ir neimu i galva kad vejas gali perpust. O rudeni kai atveso, tai dejau apsauga nuo lietaus ir vejo.

Mano sunelis gimes birzelio menesi, tai as ir galvoju, kaip cia rudeni reikes vazineti.O kokia yra apsauga nuo vejo? Ir beje, ar ji buna sportinei daliai?
Atsakyti
QUOTE(ausra111 @ 2008 07 13, 16:53)
Mano sunelis gimes birzelio menesi, tai as ir galvoju, kaip cia rudeni reikes vazineti.O kokia yra apsauga nuo vejo? Ir beje, ar ji buna sportinei daliai?

tai as sportinei ir turiu. Ta pati kur nuo lietaus tai ji ir nuo vejo skaitosi.
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2008 07 08, 21:41)
sveikos mamytes mirksiukas.gif  smile.gif

visai pasimeciau tarp peg peregu doh.gif ...pagaliau nusprendziau, kad noriu butent sios firmos vezimuko, tik nezinau koks butu geriausias rugpjuti gimsianciam mano kleckui ax.gif ...taigi reikia jusu pagalbos ir pasiulymu blush2.gif

mes rugsejo gale turim gimti wub.gif - tai pirkom Pamas&Papas ultima.. cia tas pats kas Peg Perego lygtais Culla g.gif - su didziuliu lopsiu thumbup.gif niu tai tikrai patenkinti kol kas aisku teoriskai dar tik... blush2.gif tongue.gif

http://babydealz.sto...NCW02USTM41TM53
... tik musu spalvos kitokios ir rastai...

QUOTE(erikiuxxx @ 2008 07 09, 14:15)
as pirkciau su normaliu lopsiuku didelium ne tais navetta,nes leliukas dar ziema kiek supratau naudosis lopsiu, o ir noresis kad su rubais patogiai tilptu smile.gif mes naudojome klasikini peg perego lopsi,buvau labai patenkinta, ir antram pirksiu tik toki wub.gif nes tos vaziuokles minkstos, o veliau pirkau jau peg perego kietesnius vezimus kai mazius paaugo 4u.gif

drinks_cheers.gif dziugu skaityt!!
QUOTE(~Rasa~ @ 2008 07 09, 14:55)
ir apskritai, lopšiuko reikia pirmais 3mėnesiais, kol vaikučiai sutvirtėja. O jau kai sutvirtėja, pasijungia spalvos - domisi aplinka, verčiasi ir sportinukas būna pats tas. Nebent jūsiškis miegaliukas ir lauke patogiai atparpia savo miego valandėles;)

na, nepritariu - pvz man 3 menesiai gausis gruodi - tai tikrai iki balandzio noriu kad lelius dar lopsiniam vazinetu ir numigtu patogiai ir siltai.. o klasikinis lopsys sitas pasikelia ir vaikutis gali zvalgytis aplink mirksiukas.gif , kai jau to nores - o kai prades snuduriuot - tai is isores ir nusileidzia - man atrodo kad itin patogu rudeninukui wub.gif
Atsakyti
as irgi galvoju apie Mamas&Papas, kazkokie labai mieli vezimaiciai atrodo.. o lopsys tikrai didelis? 4u.gif beje ieskau kad butu ratai dideli, nes mes ziema per visokias pusnis ir balas vazinesim, tai norim kad nedardetu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kytia: 16 liepos 2008 - 19:23
QUOTE(kytia @ 2008 07 16, 20:21)
as irgi galvoju apie Mamas&Papas, kazkokie labai mieli vezimaiciai atrodo.. o lopsys tikrai didelis?  4u.gif  beje ieskau kad butu ratai dideli, nes mes ziema per visokias pusnis ir balas vazinesim, tai norim kad nedardetu  ax.gif

niu tikrai didelis 4u.gif - o ta klasikine vaziuokle tai man labai patinka - lengvai pasisuka i norima sona - nejauti to viso svorio kaip su kitais.. ir siubuojasi vezimas, pasupti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2008 07 16, 11:17)
na, nepritariu - pvz man 3 menesiai gausis gruodi - tai tikrai iki balandzio noriu kad lelius dar lopsiniam vazinetu ir numigtu patogiai ir siltai..

smile.gif viena ko norit jus, o kita ko nores jusu lelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kytia @ 2008 07 16, 20:21)
as irgi galvoju apie Mamas&Papas, kazkokie labai mieli vezimaiciai atrodo.. o lopsys tikrai didelis?  4u.gif  beje ieskau kad butu ratai dideli, nes mes ziema per visokias pusnis ir balas vazinesim, tai norim kad nedardetu  ax.gif

QUOTE(opalė @ 2008 07 17, 12:57)
niu tikrai didelis 4u.gif - o ta klasikine vaziuokle tai man labai patinka - lengvai pasisuka i norima sona - nejauti to viso svorio kaip su kitais.. ir siubuojasi vezimas, pasupti galima smile.gif

man naujagimiui geresnio varianto tikriausiai i rnera, super wub.gif wub.gif wub.gif o veliua kai paauga galima jau ir tuos barskancius pirkti drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu turim mes vezimeli PEG PEEGO PLIKO P3 ir noriu isplauti sedima dali bet mano manymu ji nenusiima ar as klystu,gal nemoku ? g.gif kaip Jus mamytes plaunat?
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2008 07 18, 05:25)
Nu turim mes vezimeli PEG PEEGO PLIKO P3 ir noriu isplauti sedima dali bet mano manymu ji nenusiima ar as klystu,gal nemoku ? g.gif kaip Jus mamytes plaunat?

nusiima. tik matyt tu dar neatradau vidiniu "pypsiuku"
Atsakyti
Manes prase atsiliepimu apie Skate. smile.gif

Naudojam jau menesi. Na vezimas- super. Absoliuciai jokiu priekaistu.

Sako zmones, kad sveria. Bet jis labai graziai issiardo dalimis, susideda graziausiai. Gal jis netinka times, kad gyvena kazkelintame aukste, kur reikia laiptais vezima tampyti, ir netinka tiems, kas vazineja viesuoju transportu. Penkiolika kilu yra penkiolika kilu. Is kitos puses, kai vezimas sveria tiek, kiek vaikas, ar net dar maziau, tai ner gerai- stabilumo tai nepriduoda.

Mums jis idealiai tinka. Jo svorio nejauciu. Manevringas, tylus, grakstus. Vaikas gime didelis (4 kilai, 55 cm), auga zaibiskai, bet puikiai telpa lopsyje. Jo soniukai minkstuciai, tai ilgai dar tilps, nes jie graziai apgaubs vaika, nespaus. Man labai patinka tas jo grazus susidejimas, suslankstymas, transformacijos be didelio vargo.

Ir siaip, smagu zinoti, kad stumi pati graziausia vezima mieste. lotuliukas.gif

Baigiu liaupses, bo visai nesinori, kad visas miestas tik su Skate vaiksciotu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 19 liepos 2008 - 15:39
Sveikos PP gerbejos! Na mes jau beveik 4 menesiai vazinejam su PlikoP3 on track. Kolkas naudojame Navetta ir kedute. Tai galiu pasakyt, kad turi ir nemazai pliusiu, ir nemazai minusu ax.gif Minusas didziausias tas, kad visgi dardaliukas unsure.gif Gyvename paciam centre, bet i Sereikiskes retai einu vien del vezimo, nes gaila vaiko doh.gif Sakau gal perejus prie sportinuko bus geresne situacija? As jau net pradejau zvalgytis antro vezimuko dideliais ratais. Aisku, vyras pirstu i smilkini kraipo, bet ne jam gi veziot ir vazinet jame....

Pliusai keli tikrai riebus siam modeliui-mobilumas, labai manevringas, lengvai issilanksto. pats nera sunkus, nors tampyt vistiek eina. Bet kede su vaziuokle poliklinikoj i antra auksta be vargo su vaiku (6.3 kg) uznesu.

QUOTE(MAMICY @ 2008 06 14, 20:44)
ja ja... ta mazoji virs 4 kg, tai iki kokiu 3.5 men normaliai tilpo... o gimus ji kovo 31... tai vidury vasaros trenkem lauk ta lopšį... as nuo didziosios turiu vilnonį vokelį, tai tam vokeliui (be vaiko) navetta yra kaip tik  lotuliukas.gif  zodziu as navettos ziemai tikrai nesirinkciau... schmoll.gif o jei vaikas dar su kepure su bumbulu, tai isvis iki 2 men maximum  lopsys tiks  lotuliukas.gif

o ir siaip griozdai tie lopsiai... nei susilanksto, nei ka...vasara nemazai keliauji, tai puse bagazines uzima vezimas, puse salono lopšys... o šiaip jau vaika saugumo sumetimais reiktų kėdutėje vežioti... tai tas lopšys kaip šašas koks...

žodžiu nepatiko man plikas visuom kuom...

Ziema-sutinku, Navetta ypac didesniam vaikui trumpam uzteks. Maniske gime kovo 30, tai dabar jau esam 61 cm ir lopsys dar maksimum menesiui-dviems , kai vaikas aprengtas labai lengvais rubeliais. Drauge pasigimde tuo pat metu 4.2 berna, tai jis jau dvieju menesiu vos tilpo lotuliukas.gif

Kas del susitalpinimo i auto, tai sutinku, vietos nemazai uzima:vaiko daiktai, kedute, lopsys. Gaunasi, kad suo man ant keliu sedi. O masina pas mus LABAI erdvi. Bet , kai pagalvoji, kad tai vienas maziausiu vezimu, tai nera ka pykt. Su vaikais visada bagazo "nevaikiskai" buna biggrin.gif

QUOTE(Delija @ 2008 06 14, 21:34)
nesuprantu kaip tie vaikai netelpa, jei lopsio vidus raso 76,5cm????? g.gif  g.gif Mano mergytes metu laiko tokio ugio buvo unsure.gif

Na juk neguldysi kai jau galva ir kojos remiasi? Maniske 61 cm, bet lopsas jau ant ribos...Be to ji nelabai dabar megsta jame gulet, nes megeja stipriai rankom ir kojom pamakaluot, tai dauzosi ir nervuojasi blink.gif

QUOTE(čiukumbukas @ 2008 06 15, 19:53)
O mane dominaPP mažų ratų patogumas, pvz prie jūros, per žolę, na via kita ne miesto danga

Patogumo jokio blush2.gif Per smeli nepavesi, per lygia zole-daugiau maziau...Per zvyra prastai. Siam modeliui geriausiai tinka asfaltas arba prekybos centro plyteliu danga. Na, cia mano tokia nuomone is patirties.

QUOTE(freimule @ 2008 06 28, 09:40)
Na, d4l k4dut4s nesutik2iau-pakankamai neblogai atsilo2ia, vaikutis tikrai pakankamai guls2ias važiuoja ir visai jam ten patogu  mirksiukas.gif

Maniske nuo 3 menesio pradejo baisiausiai riestis ir niurzgeti toj kedutej. Kai ant vaziuokles uzmetu gulscioj padety-dar kencia. Bet ant "pado" masinoj tai kosmaras. Vezioju zyziancia....

Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2008 07 09, 15:17)
kodel tik metams, juk taip nesusidevi greitai, juk bus ir antras ir trecias 2.gif: ax.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Na, as irgi galvojau pasiliksiu kitam vaikui. Taciau kai pagalvoju, kad ji tureti planuojame ne anksciau kaip po 3 metu, tai tam laikui bus gerokai pazangesniu modeliuku. Kam reikia, kad dulkes rinktu garaze cool.gif

QUOTE(ausra111 @ 2008 07 12, 19:21)
Norejau patarimo del Pliko P3. Vezima rinkomes labai ilgai, o dabar kai menesi pavazinejau su juo, pamaciau, kad gal ir apsirikimo ji issirinke, bet kai sitiek kainavo, nieko kito nebelieka, tik susitaikyti su tuo, ka patys issirinkome. Pirmiausiai norejau pasiteirauti, ar tik man taip atrodo, ar vaikas automobilineje keduteje sunta? Pas mus kedute Primo viaggo tri fix, tai visada kai isiimu vaika, manjis atrodo labai susiles.Ar ir kitoms taip atrodo, ar tik man paranoja g.gif Ir dar, kadangi nepersimeta vezimelio rankena, kaip elgiates, jeigu pucia vejas?Juk is paskos vezimelio neimanoma traukti, skersuoja jis man blink.gif Zodziu pasidalinkit patirtimi, gal as ko nors nesuprantu blush2.gif

Taip, sunta. Bet a)greiciausiai persiltai aprengi (masinoj dazniausiai buna silciau, nei lauke cool.gif pabandyk itiesti flanelini vystykla-tikrai padeda-isbandyta!
Atsakyti
na ka mamytes apziurejau siandien peg perego SKATE, nu suzavejo salotine spalvytem jau kok sjos grozis wub.gif wub.gif wub.gif tie juodi tai fe, raudoni man irgi pabode jau,bet jau zalsvas wub.gif lospiukas thumbup.gif gal amortizacija kiek prastoka, bet patenkinama,tik va jau sportine dalis nuvyle kapitalei schmoll.gif su mano mazium jis i ta sportine butu tilpes geriausiu atveju iki 10men,tai moketi 2700lt uz veziojima 10men , tikrai neapsimoka schmoll.gif ten nugaros atlosas visai mazas, kazkaip nelabai ten apgalvotai, o jai nori paguldyti tai paskutine atlosos dalis uzsilenkia ir labai sumazeja, labai jau nepatogu, nesamone g.gif
idomu bus isgristi mamu nuomones kurios jau atvezios sportinei dalyje, i rkiek laiko gales ja dziaugtis ax.gif
Atsakyti