Sveikos PP gerbejos! Na mes jau beveik 4 menesiai vazinejam su PlikoP3 on track. Kolkas naudojame Navetta ir kedute. Tai galiu pasakyt, kad turi ir nemazai pliusiu, ir nemazai minusu
Minusas didziausias tas, kad visgi dardaliukas
Gyvename paciam centre, bet i Sereikiskes retai einu vien del vezimo, nes gaila vaiko
Sakau gal perejus prie sportinuko bus geresne situacija? As jau net pradejau zvalgytis antro vezimuko dideliais ratais. Aisku, vyras pirstu i smilkini kraipo, bet ne jam gi veziot ir vazinet jame....
Pliusai keli tikrai riebus siam modeliui-mobilumas, labai manevringas, lengvai issilanksto. pats nera sunkus, nors tampyt vistiek eina. Bet kede su vaziuokle poliklinikoj i antra auksta be vargo su vaiku (6.3 kg) uznesu.
QUOTE(MAMICY @ 2008 06 14, 20:44)
ja ja... ta mazoji virs 4 kg, tai iki kokiu 3.5 men normaliai tilpo... o gimus ji kovo 31... tai vidury vasaros trenkem lauk ta lopšį... as nuo didziosios turiu vilnonį vokelį, tai tam vokeliui (be vaiko) navetta yra kaip tik
zodziu as navettos ziemai tikrai nesirinkciau...
o jei vaikas dar su kepure su bumbulu, tai isvis iki 2 men maximum lopsys tiks
o ir siaip griozdai tie lopsiai... nei susilanksto, nei ka...vasara nemazai keliauji, tai puse bagazines uzima vezimas, puse salono lopšys... o šiaip jau vaika saugumo sumetimais reiktų kėdutėje vežioti... tai tas lopšys kaip šašas koks...
žodžiu nepatiko man plikas visuom kuom...
Ziema-sutinku, Navetta ypac didesniam vaikui trumpam uzteks. Maniske gime kovo 30, tai dabar jau esam 61 cm ir lopsys dar maksimum menesiui-dviems , kai vaikas aprengtas labai lengvais rubeliais. Drauge pasigimde tuo pat metu 4.2 berna, tai jis jau dvieju menesiu vos tilpo
Kas del susitalpinimo i auto, tai sutinku, vietos nemazai uzima:vaiko daiktai, kedute, lopsys. Gaunasi, kad suo man ant keliu sedi. O masina pas mus LABAI erdvi. Bet , kai pagalvoji, kad tai vienas maziausiu vezimu, tai nera ka pykt. Su vaikais visada bagazo "nevaikiskai" buna
QUOTE(Delija @ 2008 06 14, 21:34)
nesuprantu kaip tie vaikai netelpa, jei lopsio vidus raso 76,5cm?????
Mano mergytes metu laiko tokio ugio buvo
Na juk neguldysi kai jau galva ir kojos remiasi? Maniske 61 cm, bet lopsas jau ant ribos...Be to ji nelabai dabar megsta jame gulet, nes megeja stipriai rankom ir kojom pamakaluot, tai dauzosi ir nervuojasi
QUOTE(čiukumbukas @ 2008 06 15, 19:53)
O mane dominaPP mažų ratų patogumas, pvz prie jūros, per žolę, na via kita ne miesto danga
Patogumo jokio
Per smeli nepavesi, per lygia zole-daugiau maziau...Per zvyra prastai. Siam modeliui geriausiai tinka asfaltas arba prekybos centro plyteliu danga. Na, cia mano tokia nuomone is patirties.
QUOTE(freimule @ 2008 06 28, 09:40)
Na, d4l k4dut4s nesutik2iau-pakankamai neblogai atsilo2ia, vaikutis tikrai pakankamai guls2ias važiuoja ir visai jam ten patogu
Maniske nuo 3 menesio pradejo baisiausiai riestis ir niurzgeti toj kedutej. Kai ant vaziuokles uzmetu gulscioj padety-dar kencia. Bet ant "pado" masinoj tai kosmaras. Vezioju zyziancia....
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2008 07 09, 15:17)
Na, as irgi galvojau pasiliksiu kitam vaikui. Taciau kai pagalvoju, kad ji tureti planuojame ne anksciau kaip po 3 metu, tai tam laikui bus gerokai pazangesniu modeliuku. Kam reikia, kad dulkes rinktu garaze
QUOTE(ausra111 @ 2008 07 12, 19:21)
Norejau patarimo del Pliko P3. Vezima rinkomes labai ilgai, o dabar kai menesi pavazinejau su juo, pamaciau, kad gal ir apsirikimo ji issirinke, bet kai sitiek kainavo, nieko kito nebelieka, tik susitaikyti su tuo, ka patys issirinkome. Pirmiausiai norejau pasiteirauti, ar tik man taip atrodo, ar vaikas
automobilineje keduteje sunta? Pas mus kedute Primo viaggo tri fix, tai visada kai isiimu vaika, manjis atrodo labai susiles.Ar ir kitoms taip atrodo, ar tik man paranoja
Ir dar, kadangi nepersimeta vezimelio rankena, kaip elgiates, jeigu pucia vejas?Juk is paskos vezimelio neimanoma traukti, skersuoja jis man
Zodziu pasidalinkit patirtimi, gal as ko nors nesuprantu
Taip, sunta. Bet a)greiciausiai persiltai aprengi (masinoj dazniausiai buna silciau, nei lauke
pabandyk itiesti flanelini vystykla-tikrai padeda-isbandyta!