Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

O as esu keblioje padety, ne tik del to kad nestuke.gif

prisiskaiciau cia apie peg peregus, drauge dar turejo P3 ir nusprendizau ir as pirkti. pries tai turejau 4 is kuriu nei vienu nesu patenkinta.

Nusipirkau Per Perego Pliko P3 completto ir navetta lopsi

ir nesuprantu ar ta medziaga dedant lopsi turi nusimti (bent jau taip visur vaizduoja) o man ji nenusiima. ir man nepatinka del to doh.gif

gal kuri galit patarti kaip ten nuimti tas medziagas ir uzdeti lopsi?

blun nervai nelaiko ziuriu ir nervinuosi visas vakaras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievad @ 2008 07 09, 21:28)

prisiskaiciau cia apie peg peregus, drauge dar turejo P3 ir nusprendizau ir as pirkti. pries tai turejau 4 is kuriu nei vienu nesu patenkinta.

ir nesuprantu ar ta medziaga dedant lopsi turi nusimti (bent jau taip visur vaizduoja) o man ji nenusiima. ir man nepatinka del to doh.gif

kiek as suiprantu tai nusiima tik tuose kur modular sistema (ar kazkaip panasiai). paprastam plike galima nuimti, bet lieka remas... ir jei desi lopsi ant remo be medziagu, tai lopsys siubuos ir vaikas zemyn galva bus biggrin.gif
maniskis 2007 m tai medziagu nenuimsi, nenuemus dirzu...
Atsakyti
pas mane irgi dirzai trukdo. nenusiima medizaga. blyn kasip nervas ima. siandien atveze. lyg viska telefonu issiaiskinom bet nepatinka man ta medizaga. ai net nezinau ka daryti...

Atsakyti
QUOTE(ievad @ 2008 07 09, 22:48)
pas mane irgi dirzai trukdo. nenusiima medizaga. blyn kasip nervas ima. siandien atveze. lyg viska telefonu issiaiskinom bet nepatinka man ta medizaga. ai net nezinau ka daryti...

na tai atsuki du varztus nuimi medziagas ir vel uzsuki. Nesuprantu kame problema?
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
esu be galo dekinga. knisausi ties tuo vezimu, nakti blogai miegojau. o ci ava rytas ir viskas ciki. aciu mergaites.

p.s. kvailokai dabar ne tik sau atrodau. bet turbut cia del nestuke.gif . jau MB kazdiena sako kad susierzinu del menkniekiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievad @ 2008 07 09, 22:28)

Man panaši situacija buvo su tom medžiagom lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai labai laukiu komentarų apie SKATE! mačiau, kad ne mane vieną jie domina. Ir dar užmačiau mamyčių, kurios turi šį vežimuką, tačiau juo dar nebuvo pasinaudojusios. Tad gal jau pas kurią yra patirtis ir galėtų pakomentuoti? ax.gif O patyrusios vežimukų turėtojos ir naudotojos, mačiusios šią karietą, turi kokią nuomonę? gal girdėjo kokių atsiliepimų? 4u.gif Didelis AČIUS
Atsakyti
Norejau patarimo del Pliko P3. Vezima rinkomes labai ilgai, o dabar kai menesi pavazinejau su juo, pamaciau, kad gal ir apsirikimo ji issirinke, bet kai sitiek kainavo, nieko kito nebelieka, tik susitaikyti su tuo, ka patys issirinkome. Pirmiausiai norejau pasiteirauti, ar tik man taip atrodo, ar vaikas automobilineje keduteje sunta? Pas mus kedute Primo viaggo tri fix, tai visada kai isiimu vaika, manjis atrodo labai susiles.Ar ir kitoms taip atrodo, ar tik man paranoja g.gif Ir dar, kadangi nepersimeta vezimelio rankena, kaip elgiates, jeigu pucia vejas?Juk is paskos vezimelio neimanoma traukti, skersuoja jis man blink.gif Zodziu pasidalinkit patirtimi, gal as ko nors nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra111 @ 2008 07 12, 20:21)
Norejau patarimo del Pliko P3. Vezima rinkomes labai ilgai, o dabar kai menesi pavazinejau su juo, pamaciau, kad gal ir apsirikimo ji issirinke, bet kai sitiek kainavo, nieko kito nebelieka, tik susitaikyti su tuo, ka patys issirinkome. Pirmiausiai norejau pasiteirauti, ar tik man taip atrodo, ar vaikas automobilineje keduteje sunta? Pas mus kedute Primo viaggo tri fix, tai visada kai isiimu vaika, manjis atrodo labai susiles.Ar ir kitoms taip atrodo, ar tik man paranoja g.gif Ir dar, kadangi nepersimeta vezimelio rankena, kaip elgiates, jeigu pucia vejas?Juk is paskos vezimelio neimanoma traukti, skersuoja jis man blink.gif Zodziu pasidalinkit patirtimi, gal as ko nors nesuprantu blush2.gif

taip perego kedutej sintetiniai audiniai, net baisu atsimint kaip mano vaikas pernai joje kaisdavo. yra kazkokie medvilniniai apvilkimai vaiku mieste pirkt, sako padeda, as neturejau, tai negaliu nieko pasakyt. Galu gale kokia palute galit itiesti.

Del veju, tai kokio amziaus jusu vaikas? Maniskis pernai balandi gimes visa vasara iki rudenio be kepuriu isgyveno ir veju nemazai gavo. bet as neemiau ir neimu i galva kad vejas gali perpust. O rudeni kai atveso, tai dejau apsauga nuo lietaus ir vejo.
Atsakyti
Nusiziurejau ir as perego pliko3, ar man tik atrodo ar is tiesu sedima dalis siauroka, mano kleckas jau dabar 4 men sveria apie 7.5kg..galvoju ar veliau sis vezimas nebus jam per ankstas?...
Atsakyti
QUOTE(ausra111 @ 2008 07 12, 20:21)

deje leliukai visose kedutese sunta sad.gif as dabar saviskiui nupirkus edvilnini uzvalkala,ir vienodai,tas pats kas be jo zinokit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 07 12, 23:33)
deje leliukai visose kedutese sunta sad.gif as dabar saviskiui nupirkus edvilnini uzvalkala,ir vienodai,tas pats kas be jo zinokit doh.gif

na man kazkaip pernai maziau bbc kedutej suto nei pp, dabar chicco vezioju, dar kol kas nesusuto, labai stipriai kazkur ir nevaziuojam.
Atsakyti