QUOTE(Delija @ 2008 06 14, 21:34)
nu ten istempia ta liniuote matyt, pamatuoja pacia ilgiausia vieta... nes mano merga dabar ~ 80 cm (tikriausiai)... nors va tau dar vienas variantas dvimete navettoje
nu negali sakyti kad netelpa...
QUOTE(Delija @ 2008 06 14, 21:55)
Tai as to labiausiai ir bijau, kad nereiktu vel pirkt, keist, vel pirkt.... Nes su anom tai po tris vezimus turejau
Noriu issirinkt toki, kurio uztektu iki 3 metu
jauciu tokiu nebuna... as po dvieju vaiku ir skirtingu ju vezimu supratau, kad idealaus vezimo visiems gyvenimo atvejams nebuna... pvz su pirma (gime rudeni)turejau deltima, veliau sketuka, su antra (pavasari) Plika... tai pradzioje, kol leliukas guli ir galvos nekelia is vezimo, tai man atrodo idealu yra koks nors "tankas" - erdvu, vaziuoja lygiai graziai, rankenos i visas puses persimeta.. ypac jei tai ziema ir daug kelioniu nenusimato... veliau kai vaikas prakunta - kisi ji i koki lengva sketi ir vsio.. nes pvz pradzioj mane plikas erzino savo kalatojimusi (tikiu kad tai tik sutapimas, bet mano antra merga vezime nemiega ne uz ka), dabar mane plikas erzina savo gremezdiskumu (puse bagazines ir beveik 10 kg, viena ranka nepavezamas del debilisku rankenu, todel jei vaikas nenori jame sedeti, tai viena ranka vezimo kita vaiko nepavesi)... kadangi maniske jame vistiek nemiega, tai as jau pradedu dairytis kokios zaislinio sketuko... ir apie sketuka galvoju jau nuo ankstyvo pavasario. t.y. vaikui nebuvo ne metu...
dar tiesa, lietaus apsauga naudojom gal koki karta, na gal 2... siaip gal ir patogus jei iseini ir zinai, kad lis... bet jei isimesti tik siaip, tai laaabai nemazai vietos uzima...
ir dar vienas imanomas variantas, mano vyresnele nemego vezimu isvis... ir i vezimus nuo kokio metu ir poros men nebeikisdavau... ji kai tik ismoko vaikscioti, visur savo kojom vaiksciojo...
QUOTE(ŠYPSENĖLĖ @ 2008 06 15, 19:53)
O mane dominaPP mažų ratų patogumas, pvz prie jūros, per žolę, na via kita ne miesto danga
man jie net parduotuvej nevaziuoja... forgete liepe susitepti... bet aisku nera kam
o nesutepti nevaziuoja... nekimba ju ratai prie parduotuviu plyteliu ir skersuojasi. bet siaip tai esu prastumus ir per smeli ir per pieva... imanoma su jais pravaziuoti...