Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(Forgete @ 2008 06 14, 22:37)
tikriausiai raso ilgiausioj vietoj, o lopsys nuo pagrindo plateja i virsu. Istikruju labai nedaug ten vietos. O siaip kitos mamo tiesiai i p3 gulama padeti deda kailini voka ir iskarto ten guldo lelius, be jokiu lopsiu.

Bet tada vaikis bus ne mamai mi veida ane? g.gif As noriu matyt, kol maziukas dar.... blush2.gif Kai paaugs, tada lai sedi ir dairosi biggrin.gif O be to nesalta jei visai be lopsio? g.gif g.gif Turiu minksta lopsi dar nuo haucko... Tik jauciu nekaip atrodytu biggrin.gif Nors jei uzdangala uzsegt, tai ir nesimatytu jo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 06 14, 21:44)
ja ja... ta mazoji virs 4 kg, tai iki kokiu 3.5 men normaliai tilpo... o gimus ji kovo 31... tai vidury vasaros trenkem lauk ta lopšį... as nuo didziosios turiu vilnonį vokelį, tai tam vokeliui (be vaiko) navetta yra kaip tik  lotuliukas.gif  zodziu as navettos ziemai tikrai nesirinkciau... schmoll.gif o jei vaikas dar su kepure su bumbulu, tai isvis iki 2 men maximum  lopsys tiks  lotuliukas.gif

o ir siaip griozdai tie lopsiai... nei susilanksto, nei ka...vasara nemazai keliauji, tai puse bagazines uzima vezimas, puse salono lopšys... o šiaip jau vaika saugumo sumetimais reiktų kėdutėje vežioti... tai tas lopšys kaip šašas koks...

žodžiu nepatiko man plikas visuom kuom...

Kai mes rinkomes vezima antrajam,tai irgi kazkaip Pliko nenorejau.Kaip sportinukas jis,mano nuomone, super,bet pirma Navetta mazoka,antra sunkus tas universalas kartu su lopsiu,todel antrajam rinkausi klasikini PP su Culla lopsiu.Ziauriai patenkinta.Mano pirmoji del mamos nepatyrimo uzaugo sportinuky Pliko be jokio lopsio blush2.gif , su antruoju tokio varianto net isivaizduoti negalejau - isitikinau,kad lopsys l. patogu(iki 3 men. ramiausiai naktim jame miegojo,kol miegas normalizavosi,pasupuot gali vaikiuka,jokie vejai nebaisus ir t.t.),nors vietos uzima tas tiesa.Na,ne veltui tie lopsiniai vezimai kudikiams ir skirti.
Atsakyti
Nu manau, kad didesnio ir sunkesnio griozdo uz mano tureta Haucka vistiek nebus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2008 06 14, 22:40)
Bet tada vaikis bus ne mamai mi veida ane? g.gif As noriu matyt, kol maziukas dar.... blush2.gif Kai paaugs, tada lai sedi ir dairosi biggrin.gif O be to nesalta jei visai be lopsio? g.gif  g.gif Turiu minksta lopsi dar nuo haucko... Tik jauciu nekaip atrodytu biggrin.gif Nors jei uzdangala uzsegt, tai ir nesimatytu jo thumbup.gif

Jo,vaikiuks butu ne i Tave-man irgi l.patiko,kad kol mazius mazuliukas lopsy yra veidu i Tave-migdai viska matai.Mano pirmoji uzaugo ziema PP Pliko su zieminiu kailiniu miegmaisiu-na,nepatogu,vesoka, apmuturiuotas vaikis be proto,vejai is visu pusiu pucia,o lopsy antrajam irgi dejau kailini miegmaisiuka,tai vaikiuks kaip Dievo uzanty biggrin.gif biggrin.gif Aha,o teisingai sako ana mamike Navetta siaureja link koju,o be to jos problema ne tiek ilgis,kiek plotis - siaura,o ziema tai svarbu.
Papildyta:
QUOTE(Delija @ 2008 06 14, 22:48)
Nu manau, kad didesnio ir sunkesnio griozdo uz mano tureta Haucka vistiek nebus doh.gif  biggrin.gif

Jo,su tais vezimais taip ir buna-isiskausta galva,kol issirenki-as Mazylio pasauly pardavejoms buvau iki gyvo kaulo igrisusi ax.gif Ir kazkaip pirmajai mazei gimstant tiek galvos del vezimo nesukau-va,isaugo sau sportinuky,nors dabar net negaliu isivaizduot ir kaip galejau as ja taip...O su antruoju jau norejosi komforto-rinkausi,ieskojau,pirkau,keiciau ir vel keiciau,kol tinkamiausia varianta issirinkau ir tikrai neapsirikau. bigsmile.gif
Atsakyti
Tai as to labiausiai ir bijau, kad nereiktu vel pirkt, keist, vel pirkt.... Nes su anom tai po tris vezimus turejau doh.gif Noriu issirinkt toki, kurio uztektu iki 3 metu 4u.gif
Atsakyti
O mane dominaPP mažų ratų patogumas, pvz prie jūros, per žolę, na via kita ne miesto danga
Atsakyti
QUOTE(ŠYPSENĖLĖ @ 2008 06 15, 20:53)
O mane dominaPP mažų ratų patogumas, pvz prie jūros, per žolę, na via kita ne miesto danga

vaziuoja gerai, tik sunkoka gal stumt, kadangi atskiros rankenos, tai jeigu viena ranka kalbi telefonu, kita isimali kokioj duobes pievoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2008 06 14, 22:55)
Tai as to labiausiai ir bijau, kad nereiktu vel pirkt, keist, vel pirkt.... Nes su anom tai po tris vezimus turejau doh.gif Noriu issirinkt toki, kurio uztektu iki 3 metu 4u.gif

Jo,tada ramu iki triju,nors, matyt, geriausia,kai yra du vezimai-klasikinis lopsinis ir sportinukas-lopsini isaugo,pardavei, nusipirkai sportinuka,nes PP universalu Navetta lopsys kaip ir mazas(klasikiniu kur kas erdvesnis,ratukai didesni),o klasikinio vezimo remas ir sportine dalis, kaip ir uzima daugiau vietos nei paprastas sportinukas(nors pati sportine dalis-tai super taip pat erdvi,patogi,vaikiuks gali sedet ir veidu i mama,ir atvirksciai),nors priklauso nuo to kiek keliauji su mazium,koks automobilis.Mes turejom klasikinio vezimo sportine dali,tai siaip l. patenkinti - kazkaip ne l.kur keliavom su mazium,nes buvo ziema ir saltokas pavasaris,o paskui gavom "palikima" Pliko P3,tai klasikini PP pardavem rolleyes.gif .
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2008 06 15, 20:55)
vaziuoja gerai, tik sunkoka gal stumt, kadangi atskiros rankenos, tai jeigu viena ranka kalbi telefonu, kita isimali  kokioj duobes pievoj  doh.gif

tikra tiesa del rankenu.Beje, ratukai PP vezimu ne patys maziausi ir vaziuoja tikrai super tiek mazesni Pliko,tiek vidutinio dydzio Caravell22-abu variantus esam bande mirksiukas.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 15 birželio 2008 - 21:16
QUOTE(Delija @ 2008 06 14, 21:34)
Mamicy baik lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Man jau smegenis skauda nuo galvojimo koks vezimas butu geriausiai doh.gif  doh.gif Vistiek daugiausiai pliusu randu PP 4u.gif Tik nesuprantu kaip tie vaikai netelpa, jei lopsio vidus raso 76,5cm????? g.gif  g.gif Mano mergytes metu laiko tokio ugio buvo unsure.gif

nu ten istempia ta liniuote matyt, pamatuoja pacia ilgiausia vieta... nes mano merga dabar ~ 80 cm (tikriausiai)... nors va tau dar vienas variantas dvimete navettoje lotuliukas.gif nu negali sakyti kad netelpa...
user posted image

QUOTE(Delija @ 2008 06 14, 21:55)

jauciu tokiu nebuna... as po dvieju vaiku ir skirtingu ju vezimu supratau, kad idealaus vezimo visiems gyvenimo atvejams nebuna... pvz su pirma (gime rudeni)turejau deltima, veliau sketuka, su antra (pavasari) Plika... tai pradzioje, kol leliukas guli ir galvos nekelia is vezimo, tai man atrodo idealu yra koks nors "tankas" - erdvu, vaziuoja lygiai graziai, rankenos i visas puses persimeta.. ypac jei tai ziema ir daug kelioniu nenusimato... veliau kai vaikas prakunta - kisi ji i koki lengva sketi ir vsio.. nes pvz pradzioj mane plikas erzino savo kalatojimusi (tikiu kad tai tik sutapimas, bet mano antra merga vezime nemiega ne uz ka), dabar mane plikas erzina savo gremezdiskumu (puse bagazines ir beveik 10 kg, viena ranka nepavezamas del debilisku rankenu, todel jei vaikas nenori jame sedeti, tai viena ranka vezimo kita vaiko nepavesi)... kadangi maniske jame vistiek nemiega, tai as jau pradedu dairytis kokios zaislinio sketuko... ir apie sketuka galvoju jau nuo ankstyvo pavasario. t.y. vaikui nebuvo ne metu...

dar tiesa, lietaus apsauga naudojom gal koki karta, na gal 2... siaip gal ir patogus jei iseini ir zinai, kad lis... bet jei isimesti tik siaip, tai laaabai nemazai vietos uzima...

ir dar vienas imanomas variantas, mano vyresnele nemego vezimu isvis... ir i vezimus nuo kokio metu ir poros men nebeikisdavau... ji kai tik ismoko vaikscioti, visur savo kojom vaiksciojo...

QUOTE(ŠYPSENĖLĖ @ 2008 06 15, 19:53)

man jie net parduotuvej nevaziuoja... forgete liepe susitepti... bet aisku nera kam biggrin.gif o nesutepti nevaziuoja... nekimba ju ratai prie parduotuviu plyteliu ir skersuojasi. bet siaip tai esu prastumus ir per smeli ir per pieva... imanoma su jais pravaziuoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 15 birželio 2008 - 22:29
QUOTE(MAMICY @ 2008 06 15, 23:27)
man jie net parduotuvej nevaziuoja... forgete liepe susitepti... bet aisku nera kam biggrin.gif o nesutepti nevaziuoja... nekimba ju ratai prie parduotuviu plyteliu ir skersuojasi.  bet siaip tai esu prastumus ir per smeli ir per pieva... imanoma su jais pravaziuoti...

gun_bandana.gif ateinu ryt ir sutepu, atsiprasysi viesai cia visu biggrin.gif

O del apsaugos, butum gera mama kasdien i lauka vaika temptum, tai ir apsauga but dazniau naudojama tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 06 15, 23:27)
nu ten istempia ta liniuote matyt, pamatuoja pacia ilgiausia vieta... nes mano merga dabar ~ 80 cm (tikriausiai)... nors va tau dar vienas variantas dvimete navettoje  lotuliukas.gif  nu negali sakyti kad netelpa...
user posted image

user posted image user posted image user posted image
O ka, tipo jai nepatogu? Guli reiskias gerai!user posted image
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2008 06 16, 01:06)
user posted image user posted image user posted image
O ka, tipo jai nepatogu? Guli reiskias gerai!user posted image

as irgi gal tilpciau g.gif
Atsakyti