Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(Delija @ 2008 06 14, 11:46)
Manai? g.gif Na lelius turetu gimt spalio viduryje.... As maze vezinau su Hauck mini star, tai ten irgi siauras lopsiukas, bet tilpom iki 8 menesiu laisvai rolleyes.gif Gal kas gali pasakyt kokie vidiniai Navettos lopsio ismatavimai?
O kaip lopsys tvirtinasi ant remo? Cia skaitau, tai ar ne taip supratau ar jis tvirtinasi ant istiestos sportines dalies? Nes reklamose pavaizduota, kad sportine nusiema visai ir tada dedasi lopsys.... g.gif Va cia pvz.
As vistiek laukiu pasiulymu, kas pardavinesit lopsiukus 4u.gif

Kai rinkomes vezima,tai man Navetta pasirode taip pat mazoka,nors kita vertus,jei vaikiukas gims spalio viduryje,tai per rudeni-ziema,manau,ir apmuturiuotas turetu tilpt-gi vis tiek bus mazius g.gif Mes tai turejom PP Culla lopsi -super buvo musu dickunui,nes tikrai erdvus ir ilgas,taciau,man rodos, nei jis,nei pgl.ismatavimus jam analogiskas PP Young ant sportinuku nesitvirtina schmoll.gif Musiskis buvo ant Caravell22 remo.Lopsiu vidinius ismatavimus galit rasti Kotrynos arba PP tinklapyje. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 14 birželio 2008 - 11:43
QUOTE(Ditele @ 2008 06 14, 12:35)
Kai rinkomes vezima,tai man Navetta pasirode taip pat mazoka,nors kita vertus,jei vaikiukas gims spalio viduryje,tai per rudeni-ziema,manau,ir apmuturiuotas turetu tilpt-gi vis tiek bus mazius g.gif Mes tai turejom PP Culla lopsi -super buvo musu dickunui,nes tikrai erdvus ir ilgas,taciau,man rodos, nei jis,nei pgl.ismatavimus jam analogiskas PP Young ant sportinuku nesitvirtina schmoll.gif Musiskis buvo ant Caravell22 remo.Lopsiu vidinius ismatavimus galit rasti Kotrynos  arba PP tinklapyje. smile.gif

nuo vaiko priklauso, mano 3,5kg gime tai but ilgai tilpes, o va pazystamos virs 4kg, tai vidury vasaros vos ne skersa guldyt tekdavo.
Atsakyti
As maniau, kad sportine dalis nusiema su visais geleziais, kaip reklamoj pavaizduota g.gif ax.gif
Atsakyti
P.S.Jei teisingai suprantu,tai ten,kur yra taip vadinamos Pliko P3 modularines sistemos,tai lopsys tvirtinasi ant sasi (t.y. tuscio remo),o kur yra tik sportinukas Pliko P3(completo ar classico)-tai ant remo,bet isskleidus sportine dali. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2008 06 14, 12:56)
nuo vaiko priklauso, mano 3,5kg gime tai but ilgai tilpes, o va pazystamos virs 4kg, tai vidury vasaros vos ne skersa guldyt tekdavo.

Na taip,as,asmeniskai, irgi nesirinkau Navettos,nes zinojau,kad dickis bus,bet jei mamytes vaikai smulkuciai,nors kas gali zinot? g.gif ?Ziema i ploti vezimas svarbu-as tai dar kailini miegmaisi dedavau i lopsi.Jei reiktu man rinktis,rudeniui-ziemai Navettos nesirinkciau schmoll.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2008 06 14, 13:07)
As maniau, kad sportine dalis nusiema su visais geleziais, kaip reklamoj pavaizduota g.gif  ax.gif

gal taip ir galima ant nauju modeliu
Atsakyti
Nu va pagaliau gavom savo vežimaitį p3.Į lauką dar nespėjom išlėkti,nes mažius biški apsirgo.Viskas lyg ir nieko,bet niekap nepriprantu prie tų atskirų rankenų,o be to jaučiuosi vos ne per žema prie šio vežimo rolleyes.gif Na,o daugiau matysim, kai išlėksimį į lauką šio vežimaičio pliusiukus ir minusiukus g.gif
Atsakyti
Na as tada laukiu pasiulymu ne tik Navettos, bet ir kitu lopsiuku, kad tik tvirtintusi ant Pliko P3 sportinuko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Gal kas naudojasi Peg Perego Uno vezimuku ir galetu parasyti savo ispudzius?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2008 06 14, 14:14)
Na as tada laukiu pasiulymu ne tik Navettos, bet ir kitu lopsiuku, kad tik tvirtintusi ant Pliko P3 sportinuko 4u.gif

Deja,man rodos, ant PlikoP3 tvirtinasi tik Navetta ax.gif,nes visur,kur aprasomi PP vezimai,nurodoma,kad ant Pliko P3 sportinuko taip pat galima tvirtinti ir Navetta lopsi.Be to,PP ir neturi kokiu kitokiu lopsiu,tinkanciu ant taip vadinamu universalu.Jie tik turi dar tokius medziaginius nesiojimus lopsius-tases,kurie dedasi i sportinuka. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 14 birželio 2008 - 20:40
QUOTE(Forgete @ 2008 06 14, 11:56)

ja ja... ta mazoji virs 4 kg, tai iki kokiu 3.5 men normaliai tilpo... o gimus ji kovo 31... tai vidury vasaros trenkem lauk ta lopšį... as nuo didziosios turiu vilnonį vokelį, tai tam vokeliui (be vaiko) navetta yra kaip tik lotuliukas.gif zodziu as navettos ziemai tikrai nesirinkciau... schmoll.gif o jei vaikas dar su kepure su bumbulu, tai isvis iki 2 men maximum lopsys tiks lotuliukas.gif

o ir siaip griozdai tie lopsiai... nei susilanksto, nei ka...vasara nemazai keliauji, tai puse bagazines uzima vezimas, puse salono lopšys... o šiaip jau vaika saugumo sumetimais reiktų kėdutėje vežioti... tai tas lopšys kaip šašas koks...

žodžiu nepatiko man plikas visuom kuom...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 14 birželio 2008 - 20:48
QUOTE(MAMICY @ 2008 06 14, 21:44)
ja ja... ta mazoji virs 4 kg, tai iki kokiu 3.5 men normaliai tilpo... o gimus ji kovo 31... tai vidury vasaros trenkem lauk ta lopšį... as nuo didziosios turiu vilnonį vokelį, tai tam vokeliui (be vaiko) navetta yra kaip tik  lotuliukas.gif  zodziu as navettos ziemai tikrai nesirinkciau... schmoll.gif o jei vaikas dar su kepure su bumbulu, tai isvis iki 2 men maximum  lopsys tiks  lotuliukas.gif

o ir siaip griozdai tie lopsiai... nei susilanksto, nei ka...vasara nemazai keliauji, tai puse bagazines uzima vezimas, puse salono lopšys... o šiaip jau vaika saugumo sumetimais reiktų kėdutėje vežioti... tai tas lopšys kaip šašas koks...

žodžiu nepatiko man plikas visuom kuom...

Mamicy baik lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man jau smegenis skauda nuo galvojimo koks vezimas butu geriausiai doh.gif doh.gif Vistiek daugiausiai pliusu randu PP 4u.gif Tik nesuprantu kaip tie vaikai netelpa, jei lopsio vidus raso 76,5cm????? g.gif g.gif Mano mergytes metu laiko tokio ugio buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2008 06 14, 22:34)
Mamicy baik lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Man jau smegenis skauda nuo galvojimo koks vezimas butu geriausiai doh.gif  doh.gif Vistiek daugiausiai pliusu randu PP 4u.gif Tik nesuprantu kaip tie vaikai netelpa, jei lopsio vidus raso 76,5cm????? g.gif  g.gif Mano mergytes metu laiko tokio ugio buvo unsure.gif

tikriausiai raso ilgiausioj vietoj, o lopsys nuo pagrindo plateja i virsu. Istikruju labai nedaug ten vietos. O siaip kitos mamo tiesiai i p3 gulama padeti deda kailini voka ir iskarto ten guldo lelius, be jokiu lopsiu.
Atsakyti